Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Παπάς αρνήθηκε να κοινωνήσει έγκυο

σχολιο : Χωρις να θέλω να μπω στους νομους και στους κανονες της Εκκλησιας μας απλα θελωντας να εκφρασω την ταπεινη μου γνωμη ...νομιζω οτι καλο ειναι να υπαρχει διακριση .Μην ξεχναμε οτι ο Κυριος μας όταν ήταν αναμεσα σε αμαρτωλους πόρνες και κλέφτες τους κέρδισε όχι με την αυστηρη κρίση του αλλά με την αγάπη και την συγχωρετικοτητα Του.Σε καιρο πολέμου των ψυχών δεν ειναι τροπος για να χανουμε ψυχες.Μην ξεχναμε οτι Ο Θεος αγάπη εστί...εξάλλου μην ξεχναμε οτι δεν κοινωνησε μονο την γυναικα αλλα και το βρεφος που εχει ........οποτε μιλαμε για δυο ψυχες.

Έπίσης θα κερδισουμε πιστούς όχι με την κατακριση μας και την Φαρισαικη ευλάβεια μας αλλα με την ανοιχτη αγκαλια μας και την αγαπη μας.Μην ξεχναμε οτι Ο Θεος αγάπη εστί .Με εκτιμηση ονειροπαγιδα 
"Την άρνηση ενός παπά εισέπραξε μια έγκυος γυναίκα στη Θεσπρωτία που πήγε στην εκκλησία να κοινωνήσει.

Σύμφωνα με το Ράδιο Ηγουμενίτσα την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, Ημέρα Υψώσεως Του Τίμιου Σταυρού, μετά το τέλος της λειτουργίας στην εκκλησία της Μαζαρακιάς και κατά την ώρα της Θείας Κοινωνίας η γυναίκα που βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της περίμενε υπομονετικά στην ουρά.

Όταν έφτασε η σειρά της, ο παπάς τη ρώτησε αν είναι παντρεμένη. Εκείνη του απάντησε ότι έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

Τότε, ο ιερέας αρνήθηκε να την κοινωνήσει, λέγοντάς της: «Όταν στεφανωθείς, εδώ είμαστε» …


http://www.antonionews.gr/?p=36366"

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: