Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ο Ζουράρις στηρίζει Τζιτζικώστα…


Ο Ζουράρις παρευρέθη στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Τζιτζικώστα, δηλώνοντας ότι τον στηρίζει «γιατί θέλει να γίνει πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός»!!!
Καμία έκπληξη…
Καταρχήν βρίσκονται στο ίδιο μνημονιακό στρατόπεδο: Των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ…


Εξάλλου και ο Καμμένος προέρχεται από τη Δεξιά και μάλιστα είχε στηρίξει τον Τζιτζικώστα στις Περιφερειακές εκλογές…

Το σημαντικότερο; Ο Ζουράρις ανήκει σ’ αυτό το ζωολογικό είδος των «αριστερών», οι οποίοι είναι πιο απαραίτητοι από τη Δεξιά, διότι, σύμφωνα με τον Ιταλό μεγαλοβιομήχανο Ανιέλι, κάνουν εκείνα που δεν μπορεί να κάνει η Δεξιά…

Το μέγα αυτό «αριστερό» προσόν του ΣΥΡΙΖΑ (αυτός τώρα κάνει αυτά που δεν θα μπορούσε να κάνει η Δεξιά) το έχει και ο Ζουράρις: Προσόν υψηλότατης «ανταλλακτικής αξίας»!!!

Αυτήν την «ανταλλακτική αξία»
που διαθέτει ο Ζουράρις την εμπορεύεται αχαλίνωτα με στόχο να την αξιοποιήσει και αύριο στη ΝΔ, όταν οι ΑΝΕΛ θα εκλείψουν από το κοινοβουλευτικό τοπίο…

Ο Ζουράρις γνωρίζει ότι οι ΑΝΕΛ έχουν ημερομηνία λήξεως και στρώνει το έδαφος για άλλες πτήσεις…

Καμία έκπληξη λοιπόν για τις κινήσεις του Ζουράρι: Κινήσεις πώλησης του ειδώλου του…


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9939
 resaltomag

ΣΧΟΛΙΟ: Τά κριτήρια επιλογής τών πολιτικών αρχηγών δέν είναι πολιτικά. Επιλέγονται πάντοτε τά καλά παιδιά. Οσοι έχουν καθαρό, άσπρο, ωοειδές πολλές φορές πρόσωπο, νέοι οι οποίοι εμπνέουν σάν γαμπροί ή σάν εραστές τών κρυφών μας φαντασιώσεων. Είναι τά ίδια ακριβώς κριτήρια βάσει τών οποίων επιβάλλονται σέ κάθε εποχή οι μεγάλοι στάρ τού Χόλλυγουντ. Εξάλλου ο γάμος είναι τό γνωστό Χάππι έντ τής βιομηχανίας τού θεάματος, όπως ήταν καί τών παραμυθιών πού αντικατέστησαν τούς μύθους. Αυτά τά πρόσωπα είναι κατάλληλα γιά τήν ψυχολογική προβολή η οποία αντικατέστησε μέ τήν σερά της σήμερα τήν ψυχή καί τήν γνώση τής εμπειρίας. Κατά προτίμηση είναι κενοί περιεχομένου ώστε νά διευκολύνουν τήν πλήρωσή τους μέ τήν δική μας μάταιη ελπίδα σιγουριάς καί ευτυχίας. Παληότερα οι πολιτικοί ήταν σκληροί καί πετυχημένοι διότι επέλεγαν οι άντρες όπως οι Πατεράδες επέλεγαν τόν γαμπρό τής κόρης τους. Μέ τά ίδια ειδωλολατρικά κριτήρια επιλέγονται σήμερα καί οι Επίσκοποι.
Διαλυμένες ψυχές, χωρίς ενότητα καί χωρίς κέντρο.
Αμέθυστος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aποσύροντας τις προβολές...

Ανώνυμος είπε...

Φοβερό σχόλιο Αμέθυστε. Εξηγεί και την μεγάλη επιτυχία του Τσίπρα. Δήλωσε πολύ πρόσφατα η Αννα Βαγένα ότι ήθελε να τον προξενέψει παλιότερα στην κόρη της και ότι του είπε ότι είναι ο Ιησούς Χριστός της Αριστεράς. Απίστευτο αλλα με το σχόλιό σου γίναν όλα πιο κατανοητά. Ευχαριστούμε.