Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ…ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ

151013_1
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το Σαββάτο 10 Οκτωβρίου, παρουσία του γνωστού για τα οικουμενιστικά και φιλοπαπικά του φρονήματα, μητροπολίτη Αυστρίας, (η ενθρόνιση του έγινε σε… ρωμαιοκαθολικό ναό!!!), έγινε η πρώτη επίσημη προβολή του υπό ίδρυση νέου μοναστηρίου στην Αυστρία, ενώ έγινε η κούρα του πατρός Παισίου από την Ιερά Μονή του Αγίου Αρσενίου Χαλκιδικής, ο οποίος θα είναι και ο πρώτος ηγούμενος του μοναστηριού. Το μοναστήρι αυτό έχει πάρει την ευλογία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και… του Πάπα Φραγκίσκου και του Πάπα Βενέδικτου!!!
Την επομένη Κυριακή ο Σεβασμιότατος τέλεσε την θεία Λειτουργία στην Βιέννη, στην οποία συλλειτούργησαν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Αρσένιου του Καππαδόκου Χαλκιδικής, Ιερομόναχος Θεόκλητος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ιωάννης Νικολιτης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Αλέξανδρος Λάπιν, ο Ιερομόναχος Παΐσιος, ο Ιερομόναχος Συνέσιος και ο Αρχιδιάκονος π Αθανάσιος με την παρουσία πολλών πιστών.
Όλα αυτά πολύ καλά, έξοχα και ωραία! Όμως…
Το μοναστήρι αυτό στην Αυστρία είναι οικουμενιστικό και προωθεί με τις ευλογιές του προκαθήμενου του Φαναρίου και του Πάπα την περαιτέρω ένωση των σχέσεων Ορθοδοξίας με τους Παπικούς.
Τώρα εξηγείται η αδικαιολόγητη για πολλούς στενή σχέση της μονής του Αγίου Αρσενίου Χαλκιδικής με το Φανάρι.
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Από την μια βγάζουμε «μαχητικά» περιοδικά, (Παρακαταθήκη), για να καταπολεμήσουμε υποτίθεται τον Οικουμενισμό και από την άλλη τρέχουμε πρώτοι πρώτοι, (στο μνημόσυνο του Οσίου Παϊσίου στην Σουρωτή), να φιλήσουμε το χέρι και να πάρουμε ευλογία από τον προκαθήμενο του Φαναρίου και πρωτοπόρου στην κίνηση υπέρ του οικουμενισμού.
Και τώρα πρωτοστατούμε στην ίδρυση και στελέχωση του πρώτου Οικουμενιστικού μοναστηρίου στην Αυστρία.
Με όλα αυτά που βλέπουμε και ακούμε τι να πούμε εμείς οι απλοί
πιστοί ;
Φτάνει πια η υποκρισια!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος.
www.nikosxeiladakis.gr

ΕΦΤΑΣΕ Η ΤΕΚΝΩΝ ΣΩΤΗΡΙΑ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θλίψη, απέραντη θλίψη κατέχει τις καρδιές μας... Αλλά εκείνος που είπε, "εν τω κόσμω θλίψιν έξετε, αλλά θαρσείτε, ότι εγώ νενίκηκα τον κόσμον", δεν θα μας αφήση όσο αγωνιζόμαστε αληθινά για την αγιότητα...

Ανώνυμος είπε...

Εν μεσω πληθους πιστου λαου ο αρχιμανδριτης πατηρ Ευθυμιος Τρικαμηνας λειτουργησε σημερα Σαββατο 24 Οκτωβριου στον ιερο ναο του Αγιου Γερασιμου του Ιορδανιτου Λαρισας.
Οι Αποτειχισμενοι απο τους Αιρετικους χριστιανοι της ΛΑΡΙΣΑΣ ειναι πολυ ευτυχεις που ξεφυγαν μεσα απο την πανουκλα της Παναιρεσης του Οικουμενισμου Πανθρησκειασμου που εχει αλωσει, μαλλον ΣΑΡΩΣΕΙ τα παντα στις εκκλησιες και στα πατριαρχεια και αναγκασθηκε ο Πανασπιλος Χριστος ο Κυριος να αποχωρηση απο αυτες και απο αυτα και να περιοριζει πλεον την παρουσια Του μονο στις εκκλησιες των Κατακομβων οπου γης αλλα και μεσα απο τον Ελλαδικο χωρο μονο οπου υπαρχουν χριστιανοι που απεχθανονται τις Αιρεσεις των ημερων μας και απομακρυνονται απο αυτες ΩΣ ΑΠΟ ΟΦΕΩΣ, κατα την εντολη Του και των Αγιων Του.
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ.

amethystos είπε...

Αναγκάστηκε ο Χριστός! Μπράβο παλληκάρι. Ζεί ο Βασιληάς Αλέξανδρος.

χαλαρωσε είπε...

Κριμα. Ο παισιος, αν δεν κανω λαθος ειναι γερμανος και απο λατινοπαπας εγινε ορθοδοξος, το τονιζω αν δεν κανω λαθος. Αλλα φαινεται επεσε στο λακο των λεοντων και πηρε το δρομο της επιστροφης χωρις επιστροφη. Εχει πολλες κατα κοσμος γνωσεις και απο οτι φαινεται τις πηρε μαζι του στο μοναστηρι και τωρα τις ξαναγυρνα παλι πισω. Ο Θεοκλητος σε μια ημεριδα για τις μεταφρασεις στην Θεσσαλονικη ηταν λαυρος, τωρα ειναι και πνευματικος, μιας και εκανε κι αυτος το μεγαλο αλμα. Νομιζαμε οτι κραταει, κι αυτος εσκαβε το λακο του. Ειπαμε ο Κυριος επιτρεπει για να γινει καθαρισμα.

Ανώνυμος είπε...

μπεεεε ρε πρόβατα που τρέχετε πίσω από τον π. Νικόλαο Μανώλη. σας λυπάμαι...

Μαριλένα είπε...

Το να βάζουμε ταμπέλες και να κρίνουμε ελαφρά τη καρδία, γέροντες και
μοναχούς της Ορθοδοξίας μας των οποίων αγνοούμε τον αγώνα και το έργο
τους και με το να διαφημίζουμε και να προβάλουμε το δήθεν (σκάνδαλο),
χωρίς εκ βαθέων έρευνα, γινόμεθα αν μη τι άλλο,
σκανδαλοποιοί και συκοφάντες.. Το σφάλλειν (εις την συκοφαντίαν)
ανθρώπινον, το εμμένειν διαμονικόν. Και θα κλείσω τη συζήτηση,
αφιερώνοντας λίγους στοίχους απο τους χαιρετισμούς της Παναγίας μας στον
Κύριο Χειλαδάκη και στην ομάδα του Πενταποστάγματος...

Χαῖρε, φιλοσόφους ἀσόφους δεικνύουσα· χαῖρε, τεχνολόγους ἀλόγους ἀλέγχουσα.
Χαῖρε, ὅτι ἐμωράνθησαν οἱ δεινοί συζητηταί· χαῖρε, ὅτι ἐμαράνθυσαν οἱ τῶν μύθων ποιηταί.

Καλή μετάνοια και καλή φώτιση σε όλους μας.

amethystos είπε...

Από τόν καρπό δέν γνωρίζουμε τό δένδρο;

χαλαρωσε είπε...

μαριλενα επειδη μας την λες θα σε παρακαλεσουμε και θα σε προκαλεσουμε να δεις τις φωτο που δημοσιευονται και να βαλεις εκει αναμεσα στους παπικους και τους ορθοδοξομανιακς τον μοναχο Βλιαγκοφτη.