Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας δίνει μάχη και για τους πρόσφυγες.

Του πιτσιρίκου
Συνεχίζει να δίνει μάχες στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας, αφού είναι πολύ μαχητικός. Αυτή τη φορά, ο Αλέξης Τσίπρας δίνει μάχες για τους πρόσφυγες, αφού τους Έλληνες τους τακτοποίησε μια χαρά και δεν έχουν ανάγκη.

Ο Αλεξης Τσίπρας δέχεται πιέσεις, ώστε
η Ελλάδα να κρατάει περισσότερους πρόσφυγες.
Η Άνγκελα Μέρκελ πίεσε τον Αλέξη Τσίπρα να κρατάει τους πρόσφυγες στην Ελλάδα αλλά ο Αλέξης Τσίπρας της είπε πως εδώ δεν μπορεί να κρατήσει τους Έλληνες στην Ελλάδα, οπότε πώς να κρατήσει τους πρόσφυγες;
Είναι χαρακτηριστικό πως οι πρόσφυγες από την Συρία που φτάνουν στην χώρα μας δηλώνουν πως, αν δεν καταφέρουν να πάνε στην Γερμανία, προτιμούν να επιστρέψουν στη Συρία και να χάσουν τα κεφάλια τους από τους τζιχαντιστές, παρά να μείνουν στην Ελλάδα.

Η Άνγκελα Μέρκελ είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως μερικά εκατομμύρια Έλληνες δεν έχουν φύγει από την Ελλάδα -οπότε κάποιος τρόπος θα υπάρχει να κρατήσει και τους πρόσφυγες στην Ελλάδα- αλλά ο Αλέξης Τσίπρας της απάντησε πως πολλοί Έλληνες θέλουν να φύγουν αλλά δεν έχουν χρήματα για τα εισιτήρια, ενώ υπάρχουν και εκατομμύρια Έλληνες που είναι μαζοχιστές.
Ο Αλέξης Τσίπρας δέχεται η Ελλάδα να υποδέχεται πάνω από 20 χιλιάδες πρόσφυγες από την Συρία αλλά ζητάει να τους βάλει ΕΝΦΙΑ για τις σκηνές και να τους κάνει περικοπές στις συντάξεις.
Η Άνγκελα Μέρκελ είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως, αν η Ελλάδα δεν υποδέχεται τουλάχιστον 50 χιλιάδες πρόσφυγες, θα δώσει στην δημοσιότητα το βίντεο από την μίνι Σύνοδο Κορυφής στις 12 Ιουλίου, ώστε να δουν όλοι οι Έλληνες πως την παρακαλούσε γονατιστός να του επιτρέψει να παίζει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, και πως μετά αυτός θα υπογράψει όσα Μνημόνια του πει.
Η μάχη του Αλέξη Τσίπρα συνεχίζεται.

Πηγή:  pitsirikos.net


hassapis-peter

Δεν υπάρχουν σχόλια: