Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Ο π. Νικολάι Ραγκόζιν (6 Δεκ. 1898 - 16 Δεκ. 1981) αποκαλύπτει ότι θα γίνει μαζική πτώση του κλήρου (αποστασία) που θα οδηγήσει στον Αντίχριστο!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως το έχουμε παρακάνει με τις προφητείες και τα ρητά των αγίων επί παντός του επιστητού, τα οποία μετά τον θάνατό τους μεταφέρουν και διαδίδουν διάφοροι "μαθητές" και "αυτήκοοι", ων ουκ έστιν αριθμός;

Ν.

amethystos είπε...

Δέν είναι όλα προφητείες, παρότι όπως πολύ σωστά αναφέρεις έτσι τά ονομάζει ο περίγυρος. Θά μπορούσαμε νά τά ονομάσουμε πληροφορίες, μέ τήν ασκητική έννοια.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δεν είναι ποιος είπε τι. Το θέμα είναι ότι ο κάθε άσχετος, αφελής, ευφάνταστος ή και προβοκάτορας ακόμη είναι ελεύθερος να διαδίδει ότι ανοησία θέλει, χωρις κανείς να τον ελέγχει, αντλώντας την δύναμή του από το όνομα κάποιου που χαίρει γενικής εκτίμησης (γέροντος, αγίου,...κλπ) αλλά και από την αφέλεια του κόσμου που σπεύδει να αναπαραγάγει και να διαδώσει ό,τι ακούσει, ό,τι διαβάσει, χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς έλεγχο, χωρίς δισταγμό. Μέσα στην πληθώρα της ανοησίας χάνονται και τα λίγα "διαμάντια" που όντως υπάρχουν.

Ν.