Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (του Παναγιώτη Λιάκου)

http://www.dimokratianews.gr/content/87356/psyhiatreio-tis-aristeras
Μόνο οι μη αριστεροί δεν θα αντάλλασσαν τη Μακεδονία με μια φορεμένη γραβάτα και λίγες γερμανικές φιλοφρονήσεις
Η σημαία δεν τους αρέσει. Εξιτάρονταν μ' εκείνη που είχε το σφυροδρέπανο.
Ο στρατός δεν τους αρέσει. Μόνο ο Κόκκινος ήταν καλός. Τον Χριστό τον αντιπαθούν. Από τη μία λένε ότι η θρησκεία είναι το όπιο των λαών και από την άλλη λυσσομανούν υπέρ της αποποινικοποίησης όλων των ναρκωτικών. Η Ελλάδα τούς χαλάει. Τους φαίνεται γεμάτη με «εθνικούς μύθους» και στερεότυπα. Δώσ' τους Σκοπιανούς, Ρώσους, Κουβανούς, Κορεάτες, Αλβανούς, Βιετναμέζους και άλλους που θεωρούν «συντρόφους» (παρόλο που οι ίδιοι οι ταλαίπωροι οι λαοί ουδέποτε επιδίωξαν τέτοια ερυθρά χάλια για τις πατρίδες τους) και πάρ' τους την ψυχή. Στο να πάρεις την ψυχή θα συναντήσεις ένα μικρό πρόβλημα. Λόγω δογματικής, σκληρής και άκαμπτης αθεΐας, δεν πιστεύουν ότι υπάρχει ψυχή. Εχουν υποβληθεί σε τόσο συστηματική αυθυποβολή σε αυτό, ώστε δεν αποκλείεται να την έχουν χάσει κιόλας.
Διαφημίζουν συστήματα που έχουν αποδεδειγμένα αποτύχει και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι έχουν αποτύχει, όπως το γνωρίζουν και περίπου ένα δισεκατομμύριο άτομα που λούστηκαν με το οξύ της κυβερνώσας Αριστεράς. Από την πρώτη στιγμή, από το «καλημέρα» του κομμουνισμού, οι ελληνόφωνοι ντελάληδές του ήξεραν ότι είναι απάνθρωπος και γι' αυτό όποτε την κοπανούσαν από την Ελλάδα και είχαν την πολυτέλεια της επιλογής διάλεγαν Παρίσι και Μόντρεαλ και Νέα Υόρκη και Στοκχόλμη για εξορία, όχι Μόσχα, Τίρανα, Βουκουρέστι και Σαϊγκόν.

Οταν τους πεις ότι ο κόσμος στο σιδηρούν παραπέτασμα πείνασε σαν αθλητής έπειτα από μαραθώνιο, έτρεμε σαν το ψάρι τον ρουφιάνο της γειτονιάς και οι αντιφρονούντες «εξαφανίζονταν» σαν βελόνες στ' άχυρα, θα σου απαντήσουν ότι ο σοσιαλισμός είναι καρασούπερ, αλλά... δεν εφαρμόστηκε σωστά. Μόλις σου πουν κάτι τέτοιο, μπορείς να τους απαντήσεις ότι όταν δεν... εφαρμοζόταν σωστά αυτοί έγραφαν στις φυλλάδες τους ότι εφαρμοζόταν τέλεια. Μόλις τους επισημάνεις πως είναι αδύνατον ό,τι δεν κατάφερε ο Στάλιν και ο Φιντέλ να το καταφέρουν αυτοί, που βαριούνται ακόμα και να δέσουν τα κορδόνια τους, θα καταφύγουν στη σίγουρη συνταγή. Θα σε πουν ακροδεξιό, φασίστα...
Παναγιώτης Λιάκος

3 σχόλια:

Μαρία Π. είπε...

Έχουν το θράσος να λένε "εθνίκια", τον λαό που αγωνιά για το ξεπούλημα της πατρίδας του, και "αποκριάτικο τσίρκο" και "κιτσαρία" τους ανθρώπους που ντύθηκαν με στολές Μακεδονομάχων στα συλλαλητήρια, ενώ δεν τους ενοχλούν οι εμφανίσεις στα gay-pride (τι απόκριες, τι τσίρκο, και τι κιτσαρία... εδώ μιλάμε για την απόλυτη 'ξεφτίλα'), και οι ερμαφρόδιτες εικόνες του Jason-Αντιγόνη, αλλά πηγαίνουν στη Βουλή με σκουλαρίκια και κασκόλ με τα παρδαλά χρώματα του LGBTQ (και άλλα 'φύλα')κινήματος, και μάλιστα φωτίζουν και το κτίριο.
Το είπε άλλωστε καθαρά ο Μπουτάρης ότι οι παρελάσεις με τις γαλανόλευκες σημαίες του προκαλούν αλλεργία (τον παραπέμπουν λέει σε εθνικισμό και μισαλλοδοξία), και ότι νιώθει άνετα στις "παρελάσεις της χαράς"... στα ανοιχτά αντιρατσιστικά πανηγύρια... στις γυμνές ποδηλατοδρομίες των οικολόγων... και στις παρελάσεις ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας...
Ονειρεύονται να δουν αυτή τη χώρα ένα ουδέτερο άχρωμο και άοσμο ΧΩΡΟ, χωρίς ταυτότητα, ρίζες, ιστορία και αυτοσυνειδησία, και χωρίς αντιστάσεις σε τίποτα.
Ντροπή τους.. Αλλά που να τη βρουν..

amethystos είπε...

Αυτός είναι ο καπιταλισμός Στηρίζεται στήν αναβάθμιση τού σώματος, στήν περιφρόνηση τής ψυχής καί στό εμπόριο τού ιδίου τού σώματος. Δημιουργήθηκε ένας πλήρης πολιτισμός τής σάρκας. Τρώνε τίς σάρκες τους.Ο Μπουτάρης ξεκίνησε τήν καρριέρα του σάν οικολόγος προστάτης τών άγριων ζώων καί τήν τελειώνει σάν οικωλόγος προστάτης τών ανθρωποπιθήκων. Σήμερα οι άνθρωποι κερδίζουν παγκοσμίως τήν ζωή τους πουλώντας καί εκμεταλλευόμενοι τό σώμα τους. Τήν μόνη τους περιουσία. Ολες οι μορφές τού αγαθού έχουν επικηρυχθεί καί καταδιώκονται σάν παράνομες. Τό πνεύμα τής εποχής, τό κοσμικό φρόνημα, τό οποίο θεσμοποιεί κάποα κανονικότητα η οποία διαδέχεται κάποια προηγούμενη, στόν ρυθμό τής μόδας, δέν ανέχεται καί πάλι, όπως πάντοτε, τήν διαφορετικότητα, όπως καί στήν εποχή τού Νέρωνα. Διότι η μόνη διαφορετικότητα στήν ιστορία, θά είναι γιά πάντα, η φροντίδα τής ψυχής.

Μαρία Π. είπε...

Πολύ σωστά. Γι αυτό χτυπούν την Ορθοδοξία με κάθε τρόπο, είτε με εξαφάνιση είτε με αλλοίωση χρησιμοποιώντας το εργαλείο του διαβόλου τη ΝΤΠ. Αυτές τις μέρες με όλα όσα συμβαίνουν βλέπουμε να αποκαλύπτονται ένα ένα τα κομμάτια του παζλ.
Εκτός τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και τις δολοφονίες χιλιάδων Σέρβων δημιούργησαν το σκοπιανό κρατίδιο παρόλο που υπάρχει η Συνθήκη του Βουκουρεστίου που κατοχυρώνει ρητά, κοινά σύνορα Ελλάδας-Σερβίας, το οποίο αναγνώρισαν οι πολιτικοί μας παραβιάζοντάς την, και σήμερα χαρίσαμε στους Σκοπιανούς απ΄το πουθενά και την "Μακεδονία" με ότι αυτό σημαίνει (πολλά θα τα δούμε στην πορεία).
Χτυπούν με τη σειρά τις Ορθόδοξες χώρες και κυρίως την Ελλάδα.. Ο σκοπός είναι να μας γονατίσουν σε όλα τα επίπεδα.. Μέχρι τον έσχατο βαθμό..