Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Θα βρεθεί άραγε χρήσιμος ηλίθιος πολιτικός να κάνει πράξη τα σχέδια τους;;

Αυτό είναι το γερμανικό σχέδιο εποικισμού του Αιγαίου από λαθρομετανάστες!! Αλλάζουν την πληθυσμιακή σύνθεση του Αρχιπελάγους;;
 Αυτό είναι το γερμανικό σχέδιο εποικισμού του Αιγαίου από μετανάστες - Αλλάζουν την πληθυσμιακή σύνθεση του Αρχιπελάγους
Το γερμανικό σχέδιο εποικισμού του Αιγαίου από μετανάστες με το οποίο οι Γερμανοί φιλοδοξούν να αλλάξουν την πληθυσμιακή σύνθεση του Αρχιπελάγους και να αποτελέσει τον θάλαμο συγκέντρωσης των μεταναστευτικών ορών για να μην φτάνουν στην Ευρώπη, επικεντρώνεται πλέον στα εκατοντάδες ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου πελάγους.
Νησιά τα οποία το Βερολίνο θέλει να μετατρέψει σε «πολυτελείας» μεταναστευτικά «Αλκατράζ» και «Rikers Island»!

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του europost.gr από το Βερολίνο, η γερμανική κυβέρνηση έχει στο συρτάρι της αυτό το “σχέδιο” το οποίο έχουν εκπονήσει κυβερνητικοί αξιωματούχοι που προέρχονται από τον κυβερνητικό εταίρο της κας Μέρκελ, την Χριστιανοκοινωνική Ένωση Βαυαρίας.
Το σχέδιο αυτό αφορά στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ρεύματος, που κινείται, από χώρες της Αφρικής και της Ασίας, προς την Γερμανία.
Οι συντάκτες του κινούνται από λογική διαφορετική σε σχέση με αυτή που κατηύθυνε την καγκελάριο Μέρκελ στην μεταναστευτική της πολιτική μέχρι σήμερα.
Πιστεύουν σε μία πολιτική κλεισίματος των συνόρων, προς την οποία θα κληθούν να προσαρμοστούν και άλλες χώρες, που βρίσκονται στην πορεία των μεταναστευτικών ροών.
Σε ό,τι αφορά τις χώρες πρώτης υποδοχής, όπως η Ελλάδα, το σχέδιο αυτό των σκληρών συντηρητικών κύκλων της Γερμανίας περιλαμβάνει μέτρα αποθάρρυνσης της διόγκωσης των μεταναστευτικών κυμάτων.
Μεταξύ αυτών προτείνεται η δημιουργία hot spots κλειστού χαρακτήρα σε αραιοκατοικημένα η ακατοίκητα Ελληνικά νησιά, στα οποία – σύμφωνα με τους Γερμανούς συντάκτες – θα συγκεντρώνονται οι παράνομοι μετανάστες και θα ζουν εκεί υπό ελεγχόμενες συνθήκες, μέχρι να εξεταστούν οι αιτήσεις ασύλου κλπ.
Το ίδιο σχέδιο προβλέπει την διάθεση μεγάλων χρηματικών ποσών για να υπάρξουν πολύ καλες συνθήκες διαβίωσης στα συγκεκριμένα κέντρα και διοχέτευση κονδυλίων στα κράτη που θα τα φιλοξενούν.
Οι εμπνευστές του σχεδίου υποστηρίζουν ότι έτσι δεν θα παραβιάζονται ανθρώπινα δικαιώματα και οι συνθήκες διαβίωσης θα είναι απολύτως σύμφωνες με τις διεθνείς προδιαγραφές.
Από την άλλη πλευρά όμως ο έλεγχος των όσων μένουν εκεί και το γεγονός ότι θα πρόκειται για κλειστά κέντρα διαμονής θα λειτουργεί ως στοιχείο αποτροπής και αποθάρρυνσης όλων εκείνων που θα θελήσουν να έρθουν, με αποτέλεσμα την μείωση των μεταναστευτικών ροών.
Στο σχέδιο αναφέρεται ότι «η Ελλάδα έχει περισσότερα από 3.500 νησιά και βραχονησίδες. Από αυτά κατοικούνται λιγότερα από 200, εκ των οποίων μόνο τα 78 έχουν περισσότερους από 100 μόνιμους κατοίκους και μόλις 53 πάνω από 1.000.
Συνεπώς υπάρχουν σχεδόν 3.300 νησιά για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα».
«Χαλαρά» θα μπορούσαν να «φιλοξενηθούν» από 100.000 μέχρι 300.000 ψυχές.
Προβλέπεται μάλιστα να γίνει χρήση των νησίδων δυτικά του 25 Μεσημβρινού ώστε να μην ενοχλείται η Τουρκία (με την οποία πάντα η Γερμανία θα έχει ιδιαίτερες σχέσεις) και θα βρίσκονται κοντά στις Κυκλάδες.
Το ερώτημα είναι αν θα υπάρξει ελληνική κυβέρνηση η οποία θα δεχτεί να γίνει η χώρα μας τόπος “αποθήκευσης ψυχών”.
Η καγκελάριος Μέρκελ πιέζεται από τον πολιτικό εταίρο της Ζεεχόφερ, αρχηγό των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών αλλά και από το κόμμα της καθαρής Δεξιάς «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (γερμ. Alternative für Deutschland, AfD).
Λόγω των πρόσφατων εκλογικών απωλειών και της ισχυροποίησης του AfD, στο CDU αλλά και στο SPD έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν μια πολύ πιο «σκληρή» μεταναστευτική πολιτική, εις βάρος της Ελλάδας βεβαίως καθότι η Ιταλία με τη νέα της κυβέρνηση δεν θα είναι εύκολο θύμα του Βερολίνου.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: