Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

ΝΕΑ ΑΡΧΗ



https://www.youtube.com/watch?v=KrXHOJZoWP0&fbclid=IwAR2Rg26HZooXAI1h_PmEgH4AJ6cQ76EWNQdOEyJQuHiUgCrUWjUCt6x4tTA

Misha Sarov
Έγραψα αυτό στην σελίδα του π.Ανδρέα Κονάνου : Πάτερ, γράφετε «Φεύγω από κληρικός. Μα η καρδιά μου, η ουσία και ο πυρήνας μου, παραμένουν μαζί σου, αμετακίνητα. Αυτά δεν θα αλλάξουν ποτέ..» Η ουσία και ο πυρήνας ενός χριστιανού δεν είναι η Χάρις του Βαπτίσματος ;;Η ουσία και ο πυρήνας ενός ιερέως- και μάλιστα τόσο διάσημου όσο εσείς , που γίνατε γνωστός μέσω της ιερατικής σας ιδιότητος και όχι σαν ψυχολόγος, εμψυχωτής ή life coach - δεν είναι η ανεξάλειπτη Χάρις τής ιερωσύνης ;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΛΗΠΤΟΣ Η ΙΕΡΩΣΥΝΗ; ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ. Η ΧΑΡΙΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΥΣ; ΣΕ ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ ΘΕΟΥΣ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ότι να ναι...εκδόσεις Ψυχογιός σου λέει από δω και πέρα,νέα βιβλια..δεν άλλαξε ο άνθρωπος ίδιος παρέμεινε..ΑΠ.

amethystos είπε...

Ευτυχώς πού έφυγε ο άνθρωπος καί σταμάτησε νά κοροιδεύει τόν κόσμο. Δέν υπήρχε καί δέν υπάρχει κάτι εκκλησιαστικό μέσα του. Εκκλησιαστικό όχι πνευματικό. Θά κρατήσει όμως λέει τήν εμπορική του σχέση μέ τόν Χριστό. Ο αγαπημένος τών κοριτσόπουλων.

Ανώνυμος είπε...

next please...έφυγα από έναν χώρο και πηγαίνω σ'ενα άλλο..!!βρε δε πας και στο Τζιμπουτί..;;φαίνεται δεν είχε τα κατάλληλα κονέ,τους έκλεβε και δόξα...ΜΑΚΡΥΑ..ΑΠ.