Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Θυμηθείτε τα λόγια μου: μετά την τελευταία μεγάλη καταστροφή (Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος), θα χρησιμοποιηθούν οι Έλληνες

 

-Ιεροκήρυκας Δημήτριος Παναγόπουλος 

Θυμηθείτε τα λόγια μου: μετά την τελευταία μεγάλη καταστροφή (Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος), θα χρησιμοποιηθούν οι Έλληνες, για να διαδώσουν το Ευαγγέλιο σε όλο τον κόσμο (οι Έλληνες μετανάστες είναι ήδη διασκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο) και θα δείτε την αξία της Ορθοδοξίας, του Ελληνισμού και της Ελληνικής γλώσσας.

Διαβάστε το 66ο κεφάλαιο του Προφήτη Ησαϊα, ο οποίος γράφει αυτό που σας λέω τώρα.

Κατά την τελευταία αυτή εκκαθάριση, θα καθαριστούν μόνο τα ξερά και θα μείνουν μόνο τα χλωρά... τουλάχιστον στην Ελλάδα.

Όλοι θα καθαριστούν, θα πάνε στην θέση τους. Θα αδειάσει η πατρίδα μας από όλα τα φρούτα... μα κομμουνισμός λέγεται, μα αθεϊσμός λέγεται, μα, μα, μα... θα αδειάσει η πατρίδα μας και θα μείνουν καθαρόαιμοι Έλληνες, με γλώσσα Ελληνική, με ήθη και έθιμα Ελληνικά και με πίστη Ορθόδοξη.

Μεγάλη υπόθεση ο Ελληνικός λαός! Γι' αυτό και στην κηδεία της Παναγίας παραβρέθηκαν, πέραν των Αποστόλων και 3 Έλληνες. Ο Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης, ο Άγιος Ιερόθεος και ο Απόστολος Τιμόθεος.

Κανένα άλλο έθνος πέρα του Ελληνικού, δεν αντιπροσωπεύτηκε στην κηδεία της Παναγίας, τιμής ένεκεν του ρόλου που θα παίξει το έθνος μας, μετά τον μεγάλο γενικό πόλεμο...

πηγή

yiorgosthalassis

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν το ήξερα ότι έλεγε αυτές τις βλακείες ο Παναγόπουλος!Πάω να διαβάσω τι λέει ο Ησαΐας στο 66ο κεφάλαιο.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις διάβασα τον Ησαΐα και κατάλαβα την διαστροφή που κάνει ο Δημήτριος.Αυτά κάνει η πατριδολατρεία και η αφέλεια.Αχ Παναγία μου,τι λέει ο άνθρωπος(μέχρι και την Κοιμησή σου χρησιμοποίησε για να περάσει την πλάνη του)!

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας, απο ποια ομιλία είναι το απόσπασμα;
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην τα είπε ο Παναγόπουλος. Είδα και τις πηγές - ούτε εκεί έχουν βάλει απο ποιο βιβλίο ή ομιλία τα πήραν.
Πνεύμα Πλάνης...

amethystos είπε...

Υποπτεύεσαι Βαρδάκα;

amethystos είπε...

2.42. Τά τρία πρόσωπα πού αναφέρονται δέν είνα ο έλληνας μπακάλης τής γειτονιάς. Είναι Αυτοί πού δόξασαν τόν Ιησού Χριστό καί μάς δίδαξαν τήν αληθινή μας Πατρίδα.

amethystos είπε...

2,25 Ηταν βλάκας.Εμείς νάμαστε καλά πού τάχουμε τετρακόσια. Αυτός ο καυμένος είχε τό ΕΝΑ πούχουμε ανάγκη άντε καί ένα Δεύτερο πού τόν υιοθέτησε.

Ανώνυμος είπε...

λίγες ομιλίες του έχω ακούσει...κάποιες θυμίζουν Καντιώτη..στη κηδεία του λένε πως κουνιόταν ο πολυέλαιος συνέχεια και πως για τα κηρύγματα του ο άγιος Δημήτριος τον παρότρυνε να ομιλεί.!!..ΑΠ.

amethystos είπε...

Μέ τίς ευλογίες τής Θεοτόκου ανέστησε τήν Εικοσιφοίνισσα.

Ανώνυμος είπε...

να με αξιώσει ο Θεός αδερφε να προσκυνήσω σε αυτό το μοναστήρι..το έχω ακουστα και θαύματα λένε πως έγιναν εκεί αλλά ακόμη δεν τα έχω καταφέρει..ΑΠ.

amethystos είπε...

Eμείς αδελφέ περάσαμε πολλά χρόνια στό μοναστήρι τής Παναγίας σάν επίτιμοι επισκέπτες καί ζήσαμε πολλά θαύματα. Εχουμε μιά απέραντη νοσταλγία γιά τήν ομορφιά του.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αμεθυστε ποιο το Ένα και ποιο το Δεύτερο ;

Ανώνυμος είπε...

αλήθεια??.τοπος πνευματικού θησαυρού δηλαδη..ε είναι από τα μεγάλα προσκυνήματα στη Μακεδονία.εμεις λίγα πραγματα,στη Σουμελα άντε και σε κανα δύο ακόμη στις Σερρες.το χουμε ομως στο πρόγραμμα να πάμε και εκεί κάποια μέρα..ΑΠ.

amethystos είπε...

Τόν Κύριο καί τήν Κυρία Θεοτόκο.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εσύ πιστεύεις αυτές τις μπούρδες που λέει ο Παναγόπουλος και ο Εζνεπίδης;Εδώ υπάρχει ανατροπή του Ευαγγελίου και ο ιστολόγος σφυρίζει αδιάφορα(αντί να σφυρίξει πέναλτι). Διάβασε τι λέει ο Ησαΐας και τα λέμε ξανά.Που έφτασαν οι άνθρωποι Θεέ μου!

2:25-2:42

amethystos είπε...

Ο καθείς στό είδος του. Λέγεται όμως ότι βλέπουμε έξω μας αυτό πού κυριαρχεί μέσα μας.