Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΡΙΒΑΣ 290920


Αξιοθρήνητη χαρακτήρισε την ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ για την Αρμενία ο Καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και στο ΕΚΠΑ, Κωνσταντίνος Γρίβας. Μιλώντας στον FOCUS FM και τη Δέσποινα Μποτίτση και αναφερόμενος στο μνημόνιο κατανόησης με το Αζερμπαϊτζάν που ήταν να συζητηθεί σήμερα στη Βουλή και βγήκε εκτός ημερήσιας διάταξης μετά από σχετική επιστολή του Κυριάκου Βελόπουλου, ο κ. Γρίβας είπε χαρακτηριστικά ότι "η Ελληνική Λύση διέσωσε και την αξιοπρέπεια του ελληνικού κράτους αλλά και την ελληνική στρατηγική"! Δεν γίνεται να κάνουμε μπίζνες με όλους... τόνισε και συμπλήρωσε ότι "στην Ελλάδα κυριαρχεί μία εθνομηδενιστική παράνοια που αποτελεί στρατηγικό κίνδυνο για τη χώρα".

3 σχόλια:

χαλαρωσε είπε...

http://corfiatiko.blogspot.com/2020/09/blog-post_752.html

ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩς ΤΑ ΜΑΜΟΥΧΑΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΟΣΟ ΧΑΙΒΑΝΙΑ. ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΙΣΡΑΗΛ. ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

χαλαρωσε είπε...

https://infognomonpolitics.gr/2020/09/pappous-pateras-kai-engonos-sto-metopo-me-to-oplo-sto-cheri/

ΑΙΝΤΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΘΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥς ΜΑΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΤΟΥΡΚΟΙ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΩΡΟΝΑΙΟ. ΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΩΡΑΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΚΑ.@#@$..ΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι είναι οι αξιοθρήνητοι; Θα σας πω. Είχα πάρα πολλά χρόνια να πάω στην Αθήνα. Τελικά, λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας αναγκάστηκα να πάω αυτές τις ημέρες.Όταν πέρασα από την Ομόνοια και τα πέριξ, έπαθα σοκ. Νόμιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικό. Ήμουν στην Αθήνα ή στο Ισλαμαμπάντ;Στην Αθήνα ή στην Καμπούλ;
Οπότε, αστραπιαία, μου ήλθε η σκέψη: οι αθηναίοι γιατί δεν νοιώθουν το ίδιο που ένοιωσα εγώ; δεν μπορεί να νοιώθουν το ίδιο, διότι διαφορετικά δεν θα ψήφιζαν αυτούς που κάθε φορά ψηφίζουν. Αξιοθρήνητος είναι αυτός ο λαός.