Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

π. Ν. Λουδοβίκος: H ανοιχτή ιστορία και οι εχθροί της


0
162

Ο π. Νικόλαος Λουδοβίκος καλεσμένος της Μαρίας Παναγιωτίδου στην εκομπή η ζωή το Σαββατοκύριακο στον τηλεοπτικό σταθμό TV 100 τον Σεπτέμβριο του 2020 μιλά για τον νέο του βιβλίο: H ανοιχτή ιστορία και οι εχθροί της  Η άνοδος του βελούδινου ολοκληρωτισμού (εκδ. Αρμός 2020).

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=oaTSmny8JUI&feature=emb_logo&ab_channel=Antifono.gr

ΠΟΠΠΕΡ. Ο ΠΟΙΟ ΚΩΜΙΚΟΣ ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΜΑΣ. ΕΦΑΓΕ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΥ ΠΟΠΠΕΡ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΔΕΙΣ κάποιον γλυκούλη, σαν τον Κονάνο, σαν τον Λουδοβίκο που να τους ΑΓΑΠΑΝΕ τα ΚΟΡΙΤΣΙΑ, λυσσομανάς! Υποψιάζομαι ΒΑΣΙΜΑ ότι είσαι ο ΠΙΟ ζηλιάρης, ο Πιο ζηλιάρης, ο Πιο ζηλιάρης, αμάν!

Ανώνυμος είπε...

Ρε χαμένο, εσύ ΜΟΝΙΜΩΣ στην φιλοσοφική καρακοσμάρα σου, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ κατάλαβες από το σχολιο; Τέλος πάντων. Δεν πειράζει. ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ! Αν μπορείς να βρεις το ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ, να το ΔΕΙ ΚΟΣΜΟΣ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΠΤΑ που μιλάει ο Κουλης. και το σημείο που λέει οτι θα μας παγαίνουνε ΑΥΤΟΦΩΡΟ αμα μιλάμε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑΣ. ΝΑ ΔΕΙΣ τι είπε ο Μητσοτάκης, και περί Παγκοσμίου Αρχιτεκτονικής Υγείας. Μείναμε ΕΚΘΑΜΒΟΙ!

amethystos είπε...

Καί όμως....είχε άλλη διεύθυνση.