Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Η ανάπτυξη του Μητσοτάκη έρχεται μέσω των λαθρομεταναστών!


Iδιαίτερα επικερδής μπίζνα o ψευτοανθρωπισμός
Κάνεις πλιάτσικο στις θυσίες των προηγούμενων γενιών

Γράφει ο Αναστάσιος Λαυρέντζος

Σύμφωνα με την «πολυπολιτισμικών» προτιμήσεων ελληνική κυβέρνηση, η Τουρκία μπορεί να στείλει όσους Αφγανούς θέλει στα ελληνικά νησιά. Η Ελλάδα θα τους δεχτεί όλους. Στη συνέχεια θα τους μεταφέρει στην ενδοχώρα, όπου θα τους εγκαταστήσει σε στρατόπεδα, σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα.

Θα τους δώσει τροφή και περίθαλψη από τα χρεοκοπημένα κρατικά ταμεία. Θα ζητήσει λεφτά ακόμη και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία για αυτή την περίπτωση διαθέτει άφθονα.

Από τα λεφτά αυτά θα κερδίσουν πολλοί, καθώς σε αυτή την περίοδο «πολιτικής ορθότητας», ο «ψευτοανθρωπισμός» είναι μια ιδιαίτερα επικερδής μπίζνα. Με αυτή την μπίζνα κάνεις πλιάτσικο στις θυσίες των προηγούμενων γενεών και τις πουλάς όσο-όσο σαν άχρηστη σαβούρα στη μαύρη αγορά των πολυεκατομμυριούχων «φιλανθρώπων».

Όσοι τυχόν έχουν αντιρρήσεις, ενημερώνονται ότι η γνώμη τους δεν μετράει, γιατί αυτά που πιστεύουν είναι παλιά και ξεπερασμένα. Τώρα η πρόοδος απαιτεί να συνυπάρξει η «βαρβαρότητα» με τον «πολιτισμό» της ρηχής κατανάλωσης. Ζητά πληθυσμιακά ισόπεδωμενες αποικίες που θα είναι αθύρματα στα χέρια των ισχυρών

kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια: