Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων!


Ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων δεν είναι εξωτερικός, αλλά εσωτερικός.
Το πολιτικό σύστημα έχει βάλει όλες τους τις δυνάμεις για να εξαφανίσει τους Έλληνες, αφού πρώτα τους εξαθλίωσε, τους εξανδραπόδισε και τους εξόρισε.

Όλη η Βουλή είναι σε γενικές γραμμές ένα μαύρο χάλι, κατώτεροι των περιστάσεων, ανθρωπάρια στην κοσμάρα τους, κολλημένοι στα προνόμια τους, χωρίς καμία συναίσθηση για το εθνικό έργο που πρέπει να επιτελέσουν. Με κορυφαίους ανόητους εκεί μέσα τις ηγεσίες όλων των κομμάτων.

Μετά τον Τσίπρα είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης μετά των συνεργατών που επιτίθενται στα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα που μας έχουν απομείνει με τις κοτσάνες κατά ριπάς που εκτοξεύουν και με τις ανθελληνικές τους κορώνες.

Και δεν τους αρκεί αυτή η δολοφονία των εγκεφάλων μας. Θέλουν και την φυσική μας εξόντωση γεμίζοντας τον τόπο μουσουλμάνους και μπάζοντας στην χώρα όποιον του έχει γυαλίσει το γωνιακό οικόπεδο της Ευρώπης και επιθυμεί σπίτι με όλα τα κομφόρ για αυτόν και τα 162 μέλη της οικογένειας του, μαζί με μισθό, τον οποίο θα λαμβάνει ξάπλα.

Οι Μητσοτακαίοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί και ουδείς επιθυμεί να μετατραπεί η Ελλάδα σε μουσουλμανάτο. Το πώς ζει ο Έλληνας στο μουσουλμανάτο είναι ολοφάνερο πλέον στο κέντρο της Αθηνοκαμπούλ, στην Μυτιλήνη και σε άλλα μέρη που σηκώνουν τον σταυρό του μαρτυρίου.

Οι ανιστόρητοι Μητσοτακαίοι, που σπούδασαν ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου στο εξωτερικό βγαίνοντας ουσιαστικά αγράμματοι από τα αμερικανοεγγλέζικα πανεπιστήμια, κάτι που δεν μου προξενεί καμία εντύπωση, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι η αντιπαράθεση του ελληνισμού με τους “βαρβάρους” έρχεται από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι γραμμένη στο DNA του Έλληνα, έχει χυθεί για αυτή πολύ αίμα και η ουσία της είναι μία και μοναδική. Η ελευθερία του ανθρώπου απέναντι στον δεσποτισμό, στη δουλικότητα και την υποταγή.

Αν νομίζουν οι Μητσοτακαίοι ότι έχουμε κάποιο σεβασμό στην μαντίλα, στην υποταγή και στους τουρλωμένους κ@@@@ δέκα φορές την ημέρα ή ότι θα τον αποκτήσουμε κάποια στιγμή συγκινημένοι από το δράμα του θαλασσοπνιγμένου μουσουλμάνου που μας δουλεύει ψιλό γαζί, να τον ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε και δεν θα τον αποκτήσουμε ποτέ και καλά θα κάνουμε, γιατί δεν προκόψαμε σκυμένοι και κουκουλωμένοι.

Αν διδαχθήκαμε κάτι μέσα στην ιστορία μας είναι ότι αν θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι ένας δρόμος υπάρχει. Αυτός του αγώνα. Οχι του Τσιπροαγώνα των κλόουν της πολιτικής.
Ο αγώνας του Ελληνα.

Αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε εθνικά, στα τσακίδια και να έρθει ο επόμενος.
Εχει κόσμο πολύ μέσα η ΝΔ και ο χώρος αυτός.
Και δεν χρειάζεται να ζήσουμε εθνική τραγωδία για να πάμε στον επόμενο.

Ελένη Παπαδοπούλου
The Righter
kostasxan

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η βουλή θα μπορούσε να κάνει μία συμφωνία με όλους τους αριστερόστροφους αλλά και με κάθε διαχειριστή της εξουσίας: είστε όλοι αντι-ρατσιστές; Σύμφωνοι. Θέλετε όλα τα μεταναστευτικά σας νομοσχέδια να περνούν με πλειοψηφία; Και πάλι σύμφωνοι. Με έναν όρο: εσείς και οι οικογένειές σας θα εγκατασταθείτε δίπλα από έναν καταυλισμό τσιγγάνων και άλλοι από εσάς στην περιοχή της Αθήνας που έχει τους περισσότερους Αφρικανούς. Επίσης, υποχρεωτικά, οι κόρες σας, θα βολτάρουν τις βραδινές ώρες στις ίδιες περιοχές. Ως αντι-ρατσιστές που είστε δεν νομίζω ότι θα έχετε αντιρρήσεις. Τότε όλα τα νομοσχέδιά σας θα περνούν. Δεν μπορεί ένας χριστιανός να κάνει αυτή την πρόταση στην βουλή; Πόσο ξύλο χρειάζονται αυτοί οι άνθρωποι;Εγώ εάν ήμουν δικτάτορας για 24 ώρες, θα τους έκανα το εξής: θα τους μάζευα όλους μέσα σε ένα στάδιο και θα καλούσα όλους τους γονείς, συγγενείς και παιδιά όλων των σφαγμένων, βιασμένων και κτυπημένων Ελλήνων, και θα τους έλεγα: έχετε το ελεύθερο....