Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Γιατί η τυραννία της πανδημίας είναι το προοίμιο της τυραννίας της κλιματικής απειλής

ΠΩΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΡΥΠΩΝ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ, ΕΝΩ Η ΨΥΧΡΗ ΣΥΝΤΗΞΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ


 Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


Ηελληνική κυβέρνηση μαζί με άλλες εννέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει δεσμευτεί μέχρι το 2030 να μειώσει το διοξείδιο του άνθρακα (CO2κατά 55%. Ωστόσο, αυτός ο στόχος ωχριά μπροστά σε εκείνον της βρετανικής, που είναι ακόμα μεγαλύτερος, και που προκειμένου να τον πετύχει θα κλείσει ακόμα και τα αεροδρόμιά της και θα απαγορεύσει την κατανάλωση κρεάτων.

Η δαιμονοποίηση του διοξείδιου του άνθρακα και των ανθρώπινων δραστηριοτήτων δεν έχει πλέον όρια. Ωστόσο, αποδεικνύεται ένα κατασκευασμένο αφήγημα, βασισμένο σε χαλκευμένες επιστημονικές μελέτες που υποκρύπτουν πολιτικές επιδιώξεις.

Η τυραννία του κορωνοϊού στην πραγματικότητα είναι το προοίμιο της τυραννίας της κλιματικής απειλής, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται πυρετωδώς η ψυχρή σύντηξη του υδρογόνου (Cold Fusion) που θα παρέχει ανεξάντλητη, φτηνή και καθαρή ενέργεια στην ανθρωπότητα, αχρηστεύοντας για πάντα τις πανάκριβες και καταστροφικές για το περιβάλλον ΑΠΕ.

Ποιοι λοιπόν και γιατί εξαπολύουν αυτήν την κολοσσιαία εξαπάτηση που συνεπάγεται εξόντωση των λαών, και πώς θα την αντιμετωπίσουμε;

Τον Δεκέμβριο του 2020 η ελληνική κυβέρνηση, υπέγραψε την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, δεσμευόμενη μέχρι το 2030 για μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου κατά 55% σε σχέση με τα επίπεδα του 1990 και κλιματική ουδετερότητα μέχρι το 2050.

Ανάμεσα στις δεσμεύσεις περιλαμβάνεται η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 36-39% έως το 2030.

Κάθε νοήμων πολίτης επείγει λοιπόν να αντιληφθεί ότι παράλληλα με τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας της ψευτο-πανδημίας, το Ευρωδιευθυντήριο απαιτούσε άμεση μείωση κατανάλωσης ενέργειας ώστε να καταστεί «βιώσιμη».

Για να έχουμε όμως «βιώσιμη κατανάλωση» πρέπει να αλλάξει άρδην ο τρόπος ζωής των πολιτών που πάνω από εκατό χρόνια βασίζεται στα ορυκτά καύσιμα.

Ωστόσο, η κατασκευή των ΑΠΕ και των συνθετικών καυσίμων δεν είναι καθόλου «πράσινη», και απαιτεί τεράστια κοιτάσματα ενέργειας από ορυκτά καύσιμα και εξόρυξη σπανίων γαιών που είναι καταστρεπτική για το οικοσύστημα.

Γιατί λοιπόν οι ελίτ εξαπατούν τους λαούς τόσο ασύστολα, όπως κάνουν και με τα εμβόλια;

Τι άλλο θα συμβεί στην ταλαίπωρη πατρίδα μας που έχει εισέλθει σε φάση εξαφάνισης; Θα ανεχτούμε να καούν όλα τα ελληνικά δάση από εμπρησμούς, και να ξεκοιλιαστούν οι τελευταίοι παράδεισοι που έχουν την ατυχία να κρύβουν σπάνιες γαίες στο υπέδαφός τους, αναγκαίες για τον εξηλεκτρισμό των πάντων, προκειμένου να εγκατασταθούν στη θέση τους φωτοβολταϊκά, αιολικά πάρκα και μεταλλεία;

Κι έπειτα θα έλθουν οι πλημμύρες και η ερημοποίηση; Τι είδους λογική είναι αυτή και γιατί πρέπει να την ανεχτούμε;

Μα η λογική του τυράννου. Των συμμοριών του κοινού ποινικού δικαίου του 2+2=5.

Μα διότι εδώ και σαράντα περίπου χρόνια κάποιοι εξωχώριοι οργανισμοί και δεξαμενές σκέψης των μεγιστάνων, όπως το ίδρυμα Ροκφέλερ, ισχυρίζονται αυθαίρετα ότι η κλιματική αλλαγή είναι καθαρά ανθρωπογενής και όχι φυσική, και ότι οι δραστηριότητες των ανθρώπων πρέπει να μειωθούν στο έπακρο (αν και οι συνομωσίες κατά όλων των λαών / βέβηλων υφίστανται παλαιόθεν, απλώς μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο οι λαοί της Δύσης και μόνο αφέθηκαν να χαρούν μια περίοδο ευημερίας).

Η τυραννία της κλιματικής απειλής έρχεται λοιπόν κατά πάνω μας ολοταχώς γι’ αυτό και οι εκπρόσωποι του Φόρουμ του Νταβός και οι υποτακτικοί τους ισχυρίζονται ότι το υποτιθέμενο ξέσπασμα της πανδημίας είναι αποτέλεσμα της …κλιματικής αλλαγής.

Αυτοί οι δύο εχθροί είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος: της προσπάθειας μιας μοχθηρής συμμορίας εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου να βλάψει ουσιωδώς την ανθρωπότητα, προσπάθεια που μετουσιώθηκε τελικά σε τυραννία.

Κάθε άνθρωπος που θέλει να ψάξει, θα βρει ατράνταχτες επιστημονικές αποδείξεις ότι η κλιματική αλλαγή είναι ένα απολύτως φυσικό φαινόμενο, και ότι η αύξηση του CO2 δεν οφείλεται παρά ελάχιστα στην ανθρώπινη δραστηριότητα.

Ακόμα όμως και αν οφειλόταν, εάν είχαμε δημοκρατικό πολίτευμα θα έπρεπε να αναζητηθούν άλλοι τρόποι αντικατάστασης των ορυκτών καυσίμων, όπως η ψυχρή σύντηξη του υδρογόνου, που να μην αφαιρούν τις ελευθερίες των ανθρώπων, και να μην καταστρέφουν το περιβάλλον όπως οι ΑΠΕ.

Εφόσον όμως οι ΑΠΕ επιβάλλονται λυσσωδώς ως απαραίτητες για την υποτιθέμενη «Πράσινη» ανάπτυξη, τότε πίσω τους υποκρύπτονται σκοτεινές πολιτικές επιδιώξεις, και όχι η προστασία του πλανήτη μας και η ευημερία των κοινωνιών.

Το θαύμα της ψυχρής σύντηξης

Γιατί λοιπόν δεν επικεντρώνονται όλες οι προσπάθειες των κυβερνήσεων και ειδικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην επιτάχυνση της υλοποίησης της ψυχρής σύντηξης του υδρογόνου (το αντίστροφο της πυρηνικής σχάσης που χρησιμοποιείται στις ατομικές βόμβες και στα υπάρχοντα πυρηνικά εργοστάσια);

Διότι με τη θέρμανση αερίου υδρογόνου σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, προκαλούνται συγκρούσεις των πυρήνων των ατόμων του τόσο ορμητικές και βίαιες, που τελικά αυτοί συνενώνονται δημιουργώντας σταδιακά, πυρήνες του στοιχείου ήλιον, εκλύοντας ταυτόχρονα θερμική ενέργεια.

Δεδομένου ότι η μέθοδος μιμείται τις θερμοπυρηνικές αντιδράσεις του ήλιου μας, οι θερμοκρασία που απαιτείται για την εκκίνηση αυτής της διαδικασίας είναι 150 εκατομμύρια βαθμοί Κελσίου, και ο αντιδραστήρας απαιτεί έναν ειδικό υπεραγωγό τύπου τόκαμακ με μαγνητικά πεδία.

Γιατί κανείς λοιπόν δεν μιλάει για το διεθνές πρόγραμμα ITER (International Thermonuclear Experimental Reactor) και τον τεράστιο πειραματικό θερμοπυρηνικό αντιδραστήρα του στο Saint-Paul-lès-Durance της Νότιας Γαλλίας, που αναμένεται να συναρμολογηθεί μέχρι το 2024 και να λειτουργήσει πειραματικά το 2030, και ο οποίος θα υλοποιήσει το μεγαλύτερο όνειρο της ανθρωπότητας: την αστείρευτη και καθαρή ενέργεια;

Πόσοι γνωρίζουν ότι στο πρόγραμμα ITER συμμετέχουν 35 χώρες, και ότι το χρηματοδοτεί σχεδόν κατά το ήμισυ η Ευρωπαϊκή Ένωση, και για το υπόλοιπο συνεισφέρουν οι υπόλοιπες σε χρήμα, σε μηχανήματα και σε εξαρτήματα;

Απεικόνιση του θαλάμου τόκαμακ του ITER με τους μεγαλύτερους μαγνήτες στον κόσμο.

Το κόστος του ITER εκτιμάται από 22 έως 65 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι όμως σαφώς φτηνότερο από το ιλιγγιώδες ποσό των 1,8 τρισεκατομμυρίων ευρώ της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας, και υπόσχεται μια οικολογική και εκατομμύρια φορές αποδοτικότερη μορφή ενέργειας που ουσιαστικά θα προέρχεται από το θαλασσινό νερό.

Παράλληλα με την υπό κατασκευή θηριώδη εγκατάσταση της Γαλλίας που όταν ολοκληρωθεί θα πιάνει χώρο εξήντα γηπέδων ποδοσφαίρου, λειτουργεί πειραματικά και ένας μικρότερος αντιδραστήρας της Κίνας με την ονομασία Artificial Sun (Τεχνητός Ήλιος) που πέτυχε ήδη θερμοκρασία 160 εκατομμυρίων βαθμών επί 20 δευτερόλεπτα, ένας στις ΗΠΑ και ένας στη Ν. Κορέα.

Αεροφωτογραφία της εγκατάστασης του ITER.

Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν ότι η ψυχρή σύντηξη είναι ζήτημα μερικών ετών και ότι όλο το αφήγημα των ΑΠΕ θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος (αν και οι εχθροί της διαδίδουν ότι θα λειτουργεί ευρέως το δεύτερο μισό του 21ου αιώνα); Γιατί κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν μιλάει γι’ αυτήν;

Διότι η ψυχρή σύντηξη είναι το Άγιο Δισκοπότηρο της ενέργειας. Το θαύμα που θα απελευθερώσει την ανθρωπότητα (εφόσον βέβαια έχουν πρόσβαση όλοι σ’ αυτό).

Και το κρύβουν επιμελώς από τον κόσμο, πλασάροντας το αφήγημα των ΑΠΕ και την απάτη της Ευρωπαϊκής Πράσινης συμφωνίας που θα ληστέψει 1.8 τρισεκατομμύρια ευρώ από τους φορολογούμενους, και θα σακατέψει το περιβάλλον χειρότερα από τα ορυκτά καύσιμα.

Γι’ αυτό θέτουν τα ορόσημα του 2030 και του 2050. Γιατί ξέρουν ότι ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τα τρωκτικά των ΑΠΕ και όποιος προλάβει. Μήπως λοιπόν το ITER καθυστερεί εσκεμμένα διότι κάποιοι φροντίζουν γι’ αυτό;

Εξώφυλλο της 08.05.1989 του περιοδικού Time που ελέγχεται από το Ίδρυμα Ροκφέλερ. Το άρθρο δυσφημούσε μια συσκευή ηλεκτρόλυσης των επιστημόνων Fleischmann και Pons πρωτοπόρων στην ψυχρή σύντηξη του υδρογόνου. Το αμερικανικό Κογκρέσο αρνήθηκε τότε να χρηματοδοτήσει τη συνέχεια των πειραμάτων τους.

Διότι όταν επιτευχθεί η παραγωγή ηλεκτρισμού με τρόπο ώστε κάθε εργοστάσιο, κάθε δημόσιο ή ιδιωτικό κτίριο, κάθε μέσο μεταφοράς να έχει πρόσβαση σε αστείρευτη ενέργεια, τότε τα αρπακτικά των ΑΠΕ δεν θα μπορέσουν να υφαρπάξουν άλλα χρήματα του πακτωλού των «πράσινων» κρατικών χρηματοδοτήσεων από τη ληστεία των ανυποψίαστων φορολογουμένων.

Σε κάθε περίπτωση, η Κίνα, που φαίνεται να είναι ο μεγάλος ωφελημένος από την αποχώρηση των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν, θα μοιραστεί με τις ΗΠΑ και ένα μικρό μερίδιο από τις τεράστιες ποσότητες λιθίου που διαθέτει αυτή η χώρα, αναγκαίου όχι μόνο για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τις μπαταρίες τους -που θα παράγονται κατά κόρον τις επόμενες δεκαετίες- αλλά κυρίως για τη πυρηνική σύντηξη του υδρογόνου που νομοτελειακά θα ακολουθήσει.

Συνεχίζεται

Γιατί η τυραννία της πανδημίας είναι το προοίμιο της τυραννίας της κλιματικής απειλής – Aperopia

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα . Πολλα απο αυτα που αναφερει η κυρια Μπουκουβαλα ειναι σωστα . Ωστοσο η αντιδραση σε ολα αυτα και πολλα αλλα αν συνεχιστει με αυτον τον τροπο ειναι εκ προοιμιου καταδικασμενη σε πληρη αποτυχια . Ειναι εν πολλοις μια ελεγχομενη αντιπολιτευση . Οταν πηγα στο νοσοκομειο για το εμβολιο { γιατι βεβαια δεν θα μου πληρωσει τους μισθους καθως και εκατονταδων χιλιαδων αλλων ο επισκοπος Μορφου } ο κοσμος ηταν σκεπτικιστης απεναντι στο εμβολιο αλλα μιλουσε για την αντιδραση σε αυτον τον υποχρεωτικο εμβολιασμο σαν μια παλαβομαρα των χριστιανων . Και παντου ακους τα ιδια . Ηδη ομιλουν οι καθημερινοι απλοι ανθρωποι για τους χριστιανους ( ενοωντας τους ακολουθους γερονταδων και ψευδοπροφητων ) οπως μιλουσαμε παλια για τους ιεχωβαδες . Βυθισμενοι στον μικροκοσμο των ορθοδοξων blogs οι σχεδον κατ επαγγελμα χριστιανοι δεν βλεπουν πλεον οτι ο κοσμος λιγο λιγο θα αρχισει να βλεπει την ορθοδοξια οπως αυτη εκφραζεται σαν μια θρησκοληπτη σεχτα . Εν πολλοις ειμαι βεβαιος οτι ολον αυτον τον αντιορθολογικο και αντιδυτικο και αντισημιτικο και εν τελει παντελως παραφρονα τονο που βλεπουμε σε πολλους ορθοδοξους που εχουν γινει τα μυαλα τους μιξερ απο το ιντερνετ ολο αυτο λοιπον το κλιμα εχει κατασκευαστει απο εχθρους της ορθοδοξιας με εναν στοχο που ηδη φαινεται να επιτυγχανει . Να μας σιχαθει ο κοσμος . Το λεω με πληρη βεβαιοτητα . Η ορθοδοξια οπως εκφραζεται τα τελευταια χρονια ειναι κατασκευασμενη στα ιδια εργαστηρια που κατασκευαστηκαν οι τζιχαντιστες των δυο τελευταιων δεκαετιων και που ποτε δεν υπηρξαν πριν στο Ισλαμ . Αλλα και που τα γραφω τζαμπα ο κοπος . Οι γερμανοι καταλαβαν οτι ο ναζισμος φτιαχτηκε σε ιδεολογικα εργαστηρια οταν ηδη η Δρεσδη βομβαρδιζοταν και οι Πρωσιδες βιαζονταν απο τους Ταταρους του Σοβιετικου στρατου . Παντα ο φανατικος ηλιθιος μαθαινει μετα την ολοκληρωτικη συντριβη . ΑΜ

amethystos είπε...

Ευχαριστούμε φίλε.Αρχισαν νά μάς σιχαίνονται καί τά παιδιά μας κατατάσσοντάς μας στούς χριστιανούς. Καμμία υποψία ότι είναι ευκαιρία νά επιστρέψουμε στόν Κύριο καί στό θέλημά Του.