Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Wochenblick εκθέσεις ΖΩΝΤΑΝΆ: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΌς ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΪΟΎ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΚΡΟΨΊΑ! + ΡΕΎΜΑ

 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΨΊΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΎΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΊΩΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ!

Θάνατος μετά τον εμβολιασμό κατά του κοροναϊού: 40 πτώματα αυτοψία! Το ένα τρίτο πέθανε από εμβόλια κατά του κοροναϊού. Μεγάλο επιπλέον: Παρουσιάζεται ανάλυση των εμβολίων. Ο Wochenblick αναφέρει LIVE για τον "εμβολιασμό κατά του κοροναϊού: Η μεγάλη αυτοψία"! Εδώ μπορείτε να βρείτε τη ΖΩΝΤΑΝΉ αναφορά και STREAM!

LIVE +++ Κάντε κλικ εδώ για το Μέρος ΙΙ: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΌς κατά του ΚΟΡΟΝΑΪΟΎ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΚΡΟΨΊΑ! + Επιτροπή Κοροναϊού +++ LIVE

  • Η ΖΩΝΤΑΝΉ ροή στο www.wochenblick.at!
  • Οι επιστήμονες παρουσιάζουν αποτελέσματα
  • Λεπτές αναλύσεις ιστού των νεκρών!
  • + Ανάλυση πειραματικών εμβολίων!
  • 40 πτώματα αυτοψία: Το ένα τρίτο πέθανε αιτιωδώς από εμβολιασμό!
  • Μικροσκοπικές λεπτομέρειες και αλλαγές ιστού
  • 2 θάνατοι από εμβόλιο από την Αυστρία!
  • Μεταλλικά μέρη σε εμβόλια
  • MEGA φλεγμονώδεις εστίες, κυτταρική αποκόλληση, αυτοάνοσα νοσήματα
  • Καθηγητής Burkhardt: "Λεμφοκύτταρο αμόκ σε όλους τους ιστούς και τα όργανα"

  • Γενναίοι ερευνητές γραφούν ιστορία
  • Χωρίς την υποστήριξη των μέσων μαζικής ενημέρωσης, χωρίς εκατομμύρια κρατική χρηματοδότηση: Οι θαρραλέοι ερευνητές γραφίζουν ιστορία εδώ και τώρα!
  • Δυσκολίες στην παθολογία του εμβολίου CoV: Ντροπή, η αυτοψία συχνά εμποδίζεται από συγγενείς, οι εμβολιασμοί μερικές φορές πραγματοποιούνται κρυφά και δεν προσδιορίζονται, νέες κλινικές εικόνες των εμβολίων CoV συχνά δεν αναγνωρίζονται από τους παθολόγους.

    Σύμφωνα με τη σύσταση STIKO: Οι πρώτοι θάνατοι αναφέρθηκαν σε παιδιά

    Ο καθηγητής Dr. Bergholz περιγράφει ότι μετά την πρόσφατη σύσταση εμβολιασμού του STIKO για τους 12-17 ετών, οι πρώτοι θάνατοι σε παιδιά έχουν ήδη αναφερθεί. Στο Ινστιτούτο Paul Ehrlich, έχει αναφερθεί ένας θάνατος και ένας μεγάλος αριθμός σοβαρών παρενεργειών του εμβολίου - στον EMA υπάρχουν ακόμη περισσότερες. Το Bergholz αναμένει περίπου δεκαπλάσιες σοβαρές παρενέργειες του εμβολίου από τα συμβατικά εμβόλια.

    Αξιολογήθηκαν 10 θάνατοι από εμβόλιο – Καθηγητής Dr. Burkhardt

    Ο καθηγητής Δρ Burkhardt οδηγεί τώρα μέσα από τις αποδεδειγμένες περιπτώσεις θανάτου εμβολίων.

    Δύο περιπτώσεις προέρχονται από την Αυστρία:

    Φλεγμονή του καρδιακού μυός, αγγειακή φλεγμονή, αυτοάνοσα νοσήματα, Χασιμότο... Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται από δύο έμπειρους παθολόγους. Δύο περιπτώσεις προέρχονται από την Αυστρία.

    Συναρπαστικό: Η καρδιά πρέπει να εξεταστεί σε 15.000 τομή για την ανίχνευση μυοκαρδίτιδας (φλεγμονή του καρδιακού μυός).

    Φλεγμονή του καρδιακού μυός: λεμφοκύτταρα διεισδύουν στον ιστό

    Στην περίπτωση 1, δεν υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά λεμφοκύτταρα. Μετά τον εμβολιασμό, συχνά σχηματίζουν εστίες φλεγμονής που βλάπτουν τους ιστούς. Ο καθηγητής εξηγεί: "Δεν ανήκουν εκεί".

    Οι σκοτεινές κηλίδες είναι τα λεμφοκύτταρα:

    Επίσης, σε περίπτωση που 3, εμφανίζονται εστίες φλεγμονής στην καρδιά:

    Αποσπασμένα ενδοθηλιακά κύτταρα σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις!

    Αυτό λέγεται ότι είναι πολύ ασυνήθιστο - αλλά στους θανάτους από το εμβόλιο Covid, οι ερευνητές βρήκαν αποσπασμένα ενδοθηλιακά κύτταρα σε σχεδόν όλα τα δείγματα.

    Εδώ είναι αποσπασμένα ενδοθηλιακά κύτταρα στον εγκέφαλο στην περίπτωση 6:

    Οι ύποπτες παρενέργειες από την αυτοψία:

    Τα αυτοάνοσα φαινόμενα προκαλούν το σώμα να επιτεθεί στον εαυτό του: "αυτο-αυτο-επίθεση". Οι παθολόγοι σημείωσαν επίσης σαφή σημάδια μειωμένης ανοσολογικής ικανότητας. Εξάντληση/απο-αποθήκευση: "Οι κλινικές εικόνες θυμίζουν εν μέρει πάσχοντες από AIDS". Επιπλέον, η ανάπτυξη του καρκίνου επιταχύνεται. Η αγγειακή βλάβη εκδηλώθηκε στην ενδοθηλίτιδα (οίδημα που προκαλείται από "συμφόρηση λεμφοκυττάρων"), αγγειίτιδα(αγγειακή φλεγμονή)και περιβασταλίτιδα. Επιπλέον,συστάδες ερυθροκυττάρων.

    "Λεμφοκύτταρο αμόκ σε όλους τους ιστούς και τα όργανα"

    "Λεμφοκύτταρο αμόκ σε όλους τους ιστούς και τα όργανα" ήρθε στο μυαλό του καθηγητή Burkhardt για τις τρομερές παρατηρήσεις του κατά τη διάρκεια της αυτοψίας.

    Πολύ σπάνια ασθένεια - Έτσι μοιάζει η φλεγμονή λόγω της αυτοάνοσης νόσου "Σύνδρομο Sjögren" στον σιελογόνο αδένα:

    Ανάλυση εμβολίων: Ιδιόμορφα μεταλλικά μέρη

    Τα πιο παράξενα μεταλλικά μέρη βρέθηκαν στην ανάλυση του εμβολίου.

    Ο καθηγητής Δρ Burkhardt παρουσιάζει τα μεταλλικά ευρήματα στο εμβόλιο:

    Μέταλλο στο εμβόλιο. Μεταλλικά μέρη στην ανάλυση: Έχουν όλα τα είδη σχημάτων.

    Μέταλλο στο πτώμα. Τα καφέ ίχνη στον ιστό πρέπει να είναι τα μεταλλικά σώματα:

    Προκαταρκτική περίληψη: Εμβολιασμός ως «ρωσική ρουλέτα»

    Οι ερευνητές τονίζουν ότι αυτά είναι προκαταρκτικά αποτελέσματα. Αλλά δεδομένου ότι αυτά είναι ήδη τόσο σοκαριστικά, θα πρέπει να εξαπλωθούν - για να ταρακουνήσουν τους ανθρώπους. Επειδή το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό. Συγκρίνουν τους εμβολιασμούς με τη "ρωσική ρουλέτα". Όποιος χάσει μυϊκές ίνες στην ηλικία των 21 ετών δεν θα τις έχει για μεγάλο χρονικό διάστημα, προειδοποιεί ο Burkhardt. Ειδικά οι ανταγωνιστικοί αθλητές δεν είχαν τις αποσπασμένες μυϊκές ίνες.

    +++ Κάντε κλικ εδώ για το Μέρος ΙΙ: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΌς κατά του ΚΟΡΟΝΑΪΟΎ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΚΡΟΨΊΑ! + Επιτροπή Corona +++

    Η μεγάλη αυτοψία: Αυτοί είναι οι θαρραλέοι ερευνητές

    Ο καθηγητής Dr. Arne Burkhardt μπορεί να ανατρέξει σε πολλά χρόνια διδασκαλίας στα Πανεπιστήμια του Αμβούργου, της Βέρνης και του Tübingen, καθώς και σε επισκέψεις καθηγητών/ σπουδών στην Ιαπωνία (Πανεπιστήμιο Nihon), στις ΗΠΑ (Εθνικό Ινστιτούτο Brookhaven), στην Κορέα, τη Σουηδία, τη Μαλαισία και την Τουρκία. Ήταν επικεφαλής του Ινστιτούτου Παθολογίας στο Reutlingen για 18 χρόνια, μετά από το οποίο εργάστηκε ως ασκούμενος παθολόγος. Ο καθηγητής Burkhardt έχει δημοσιεύσει πάνω από 150 άρθρα σε εξειδικευμένα περιοδικά και ως άρθρα σε εγχειρίδια. Έχει επίσης πιστοποιημένα παθολογικά ινστιτούτα.

    Για 27 χρόνια, ο καθηγητής Dr. Walter Lang ηγείται ενός ιδιωτικού ινστιτούτου παθολογίας που ιδρύθηκε με έμφαση στην παθολογία μεταμόσχευσης, την εξωγενεολογική κυτταρολογία, τους όγκους του θυρεοειδούς, την πνευμονική/πλευρική παθολογία. Διεξήγαγε διαγνωστικά διαβούλευσης για 12 μεγάλες πνευμονολογικές κλινικές και παρείχε υπηρεσίες παθολογίας ήπατος για πολλές κλινικές. Την περίοδο 2010-2020 επέβλεψε την παθολογία της πνευμονολογικής κλινικής στο Herner.

    Ο καθηγητής Dr. Werner Bergholz είναι πρώην καθηγητής ηλεκτρολόγων μηχανικών με έμφαση στην ποιότητα και τη διαχείριση κινδύνων στο Πανεπιστήμιο Jakobs της Βρέμης. Πριν από το διορισμό του, ο καθηγητής Bergholz εργάστηκε για 17 χρόνια στη διαχείριση της παραγωγής τσιπ στη Siemens.

    Περισσότερα για αυτό το θέμα:

8 σχόλια:

χαλαρωσε είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Η ΕΝΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ. ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.

amethystos είπε...

Καλημέρα αδελφέ. Μάς παγίδευσαν στό ναί καί όχι καί μάς οδήγησαν στόν εμφύλιο πού ζούμε. Οι χριστιανοί έχουν χάσει τήν δύναμή τους από τούς αποτειχισμένους καί τούς παλαιοημερολογίτες καί οι υπόλοιποι ελληνες από τούς αριστερούς. Είμαστε σέ πλήρη διάλυση. Σέ απόλυτη προκατάληψη ο ένας γιά τόν άλλον. Καί σέ πλήρη άγνοια.

Ανώνυμος είπε...


Οι ερευνητές αυτοί βγαίνουν και λένε σημαντικά πράγματα που αφορούν την επιστήμη τους και τα θέτουν σε δημόσιο βήμα.
χαλάρωσε αν είσαι σε θέση χαλαρή ώστε να απαντήσεις σε παρακαλώ απάντησε μου από πού προκύπτει το θέμα μια ένεση να είναι χριστιανική η όχι. Από που προκύπτει το θέμα η ένεση να οδηγεί στον Κύριο ή το αντίθετο. Δηλαδή ο μη εμβολιασμός να οδηγεί στον Κύριο;
Ας έρθουμε στα συγκαλά μας. Καταλαβαίνουμε ότι τέτοιες νοητικές αυθαιρεσίες επιταχύνουν την δυστοπία; Αναρωτιέται κανείς αν ο Κύριος τελικά καλείται να αποτελέσει μέρος παράταξης χωρίς καν να τον ρωτήσουν; Καταλαβαίνει κανείς πως όταν μιλάει για λογαριασμό του Κυρίου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ;

χαλαρωσε είπε...

χαιρεις αδερφε. Η ΠΡΟΣΕΓΙΙΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΙΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΛΟΓΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ Ή ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ. ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΞΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ αμεθυστε ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ,ΑΝ ..ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΖΩΗ. ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΧΘΕΙ ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ, ΔΥΣΤΤΥΧΩΣ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΨΟΤΑΤΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΛΟΓΩ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑΣ. ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΤΟΥ ΣΟΛΤΖΕΝΙΤΣΙΝ. Ο ΔΡΟΓΓΙΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΥΛΟΥΠΩΜΕΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΧΑΛΑΣΕ ΟΜΩΣ Η ΣΟΥΠΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ Η ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΞΥΝΙΣΕ. ΣΤΟ ΦΩΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ.

amethystos είπε...

Φίλε μάς άρεσε καί τό κρατάμε. Ο ΔΡΟΓΓΙΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΥΛΟΥΠΩΜΕΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΧΑΛΑΣΕ ΟΜΩΣ Η ΣΟΥΠΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ Η ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΞΥΝΙΣΕ. ΣΤΟ ΦΩΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ποια πράξη φίλε μου είναι το πρόβλημα; Γιατί δεν μιλάς ούτε μια φορά καθαρά. Καλείς σε μετάνοια και δεν μπορείς να πεις πια πράξη είναι το πρόβλημα; Εννοείται πως η προσέγγισή μου δεν είναι αγιοπνευματική, δεν έχω τέτοιες φιλοδοξίες, εσύ όμως που μπορείς να εντοπίζεις τις αγιοπνευμτικές προσεγγίσεις, πράγμα που σε εξιουσιοδοτεί να ειρωνεύεσαι και θεάρεστα θαρρώ, δώσε τα φώτα σου και μην τα κρατάς για σένα γιατί όπως σωστά λες το φως μπορεί να ξινίσει την σούπα.
Μα τέτοια αοριστολογία πια; Τέτοια υποκρισία; Καλή αγρυπνία.....και μακριά από την σούπα και τα εμβόλια.

amethystos είπε...

Πρός Ρωμαίους 7.7, φίλε μου.

Ανώνυμος είπε...

όντως........προς Ρωμαίους 7.7