Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Ράπισμα στην βιομηχανία αίματος των εκτρώσεων από την Ρωσία,μείωση των δολοφονιών κατά 25%και συζήτηση σε υψηλό κυβερνητικό επίπεδο για την εξ’ολοκλήρου απαγόρευση,των εκτρώσεων!!!


Στα βήματα της Αγίας Ρωσίας βαδίζει ολοταχώς η κυβέρνηση του Β.Πούτιν,αντιστρέφοντας για πρώτη φορά την νεοποχίτικη μηχανή αίματος των εκτρώσεων που κατατρώει τα σπλάχνα,κυρίως των ορθοδόξων κρατών.
Έτσι λοιπόν για πρώτη φορά στα νεώτερα ρωσικά χρόνια,η υπουργός υγείας της χώρας,Veronika Skvortsova,ανακοίνωσε,την μείωση από το 2011 και μετά,των εκτρώσεων στην ρωσική κοινωνία κατά 25%.
Αυτό μεταφράζεται σε λιγότερες 68.000 εκτρώσεις,δηλαδή 68.000 βρέφη τον χρόνο,βλέπουν το φως του ήλιου,ζούν,αναπνέουν και τον κυριότερο,βαπτίζονται στο όναμα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος!!!

Το τέλειο θα ήταν η συζήτηση που διεξάγεται στην Ρωσία,με επιθετικές επί του θέματος πρωτοβουλίες του Ρωσικού Πατριαρχείου,για την πλήρη απαγόρευση των εκτρώσεων,να στεφθούν σύντομα με επιτυχία.
Εμείς ως ελληνισμός παρακολουθούμε,τους ομόδοξους Ρώσους με βήματα σταθερά,να βαδίζουν σε μια βυζαντινοποιημένη κοινωνία,με επίκεντρο τον Χριστό και ο δικός μας πνευματικός ηγετικός,εκκλησιαστικός χώρος,αντι να κινεί γη και ουρανό για να ξεσηκώσει μπροστάρης την κοιμισμένη ελληνική κοινωνία,σε βήματα ανάλογα του ρωσικού πατριαρχείου,ξεπατώθηκαν κατά το κοινώς λεγόμενον να μοιράζουν τρόφιμα,στους υιους της Άγαρ...
Τελικά άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι την χάρη.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: