Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Έκτακτη είδηση,οι Αμερικανοί μεταφέρουν συστήματα HIMARS,με δυνατότητα εκτόξευσης βαλλιστικών πυραύλων! Στο στόχαστρο η αεροπορική βάση των Ρώσων στην Λατάκια.Το σχέδιο Β’,σε πλήρη εξέλιξη.


Σε πλήρη κατάρευση η ειρηνευτική διαδικασία στην Συρία και πριν λίγο,ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Νταβούτογλου,δήλωσε,πως »η Αμερική θα μεταφέρει εντός των επόμενων ωρών,συστήματα εκτόξευσης ΠΕΠ,himars(βλ.φώτο),στα σύνορα ΤουρκίαςΣυρίας,με δυνατότητα εκτόξευσης τακτικών βαλλιστικών πυραύλων,MGM-140 ATACMS,με βεληνεκές που ξεπερνά κατά πολύ τα 165 χλμ.

Οι συγκεκριμένοι πύραυλοι θέτουν την αεροπορική βάση των Ρώσων στην Λατάκια κάτω από άμεσο κίνδυνο.Την ίδια λοιπόν στιγμή που οι Τούρκοι ετοιμάζονται για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο,ευρείας έκτασης,την ίδια στιγμή που απειλούν με λόγια και έργα την εθνική μας ακεραιότητα,την ίδια στιγμή οι Αμερικανοί τους προστατεύουν και τους χρησιμοποιούν για να ανατρέψουν τον Μπασάρ αλ Άσαντ.

Που είναι όλοι αυτοί οι ανθέλληνες με επικεφαλής τον γνωστό διεθνολόγο-πράκτορα της cia,που έκαναν συνέδριο στην Αθήνα τις προηγούμενες μέρες υπέρ των συμφερόντων του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ!!!
Που είναι όλοι αυτοί οι νεοκωλλέτηδες,που με τους μηχανισμούς τους ελέγχουν,την κοινή γνώμη και επιβάλλουν τα συμφέροντα των ΗΠΑ και κατ’επέκταση των Τούρκων στο εγγύς εξωτερικό μας!!!
Δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα;
Είναι φρικτό να γλύφεις το χέρι,αυτού που ετοιμάζεται να σε εξαφανίσει από τον χάρτη.Για αυτούς όλους όμως θα επανέλθουμε με ιδιαίτερη ανάρτηση.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι Αμερικανοί, δηλ. εκείνα τα ΄γεράκια' που θα παίξουν με την τύχη του κόσμου... Θα το 'καταφέρουν';