Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: «ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΙΩΡΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε.!» (ΦΩΤΟ)

aystria
Ετσι μας βλέπουν οι Ευρωπαίοι; Κι άλλη λάσπη για την χώρα μας; Τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό;
Μια προσβλητική για την Ελλάδα αφίσα χρησιμοποίησαν οι ακροδεξιοί της Αυστρίας στο πλαίσιο της πολιτικής τους καμπάνιας και για την εκλογή προέδρου στη χώρα τους.
Η άθλια αφίσα κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν τεμπέλη και άξεστο Έλληνα, να είναι ξαπλωμένος σε μία αιώρα φτιαγμένη από την ελληνική σημαία και να κρατάει ένα πακέτο χαρτονομίσματα, που προφανώς συμβολίζει τα δάνεια προς της Ελλάδα μέσω των αλλεπάλληλων μνημονίων. «Καλύτερα τα δικά μας λεφτά για τον δικό μας λαό» αναφέρει το σύνθημα που συνοδεύει την αφίσα του ακροδεξιού FPO.
aystria
Το πιο δυσσάρεστο ίσως είναι ότι το ακροδεξιό κόμμα FPO κατέγραψε ισχυρό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών της Αυστρίας.
Αν η πετυχημένη, με βάση το αποοτέλεσμα, προεκλογική καμπάνια βασίστηκε στην ξενοφοβία, τον φυλετικό, θρησκευτικό και οικονομικό ρατσισμό, τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα δυσοίωνα για το μέλλον των λαών της ΕΕ.
thepressroom.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι ψέμματα; Με δανεικά δεν ζουν οι Έλληνες εδώ και χρόνια; Γιατί να πληρώνουν οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι την dolce vita των Ελλήνων;

amethystos είπε...

Τό Ελληνικό κράτος καί οι κρατικοδίαιτοι. Δέν αποτελούν όλους τούς Ελληνες.