Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ!!!

15  ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!!!
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»!!!
ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ
ΚΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΣΑΪΑΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ:
«Τας εορτας υμων μισει η ψυχη μου»: η ψυχη μου μισει τις γιορτες σας (Ἠσ. 1,14).
  Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για τον Πολιούχο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ) Δέστε πόσοι δεσποτάδες ἦταν (ἐδῶ)
    Αν θέλετε να δειτε και ποσοι μαζευτηκαν στα ονομαστηρια του Νέας Κρηνης και Καλαμαριας Ιουστινου Μπαρδάκα, δέστε εδω: Λαμπρά τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Καλαμαριάς Ιουστίνου …

    Ὅταν βλασφημεῖται μὲ τὸν χυδαιότερο τρόπο ὁ ΧΡΙΣΤΟΣ, ἡ ΠΑΝΑΓΙΑ, ὁ ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ἀδιαφοροῦν, εἶναι βουβοί και ἀναίσθητοι οι δεσποτάδες μας, στὰ πανηγύρια εἶναι πρῶτοι!!!
   
   Απλοί ανθρωποι του λαου αντέδρασαν στο βλάσφημο θέατρο και καλά έκαναν, το λέει ακόμα και ο ραβινος. Για τα οποια λαθη τους, φταινε οι δεσποταδες που δεν ηγουνταν  στον αγωνα.
    Μικρό απόσπασμα ομιλίας του Μητροπολίτου Φλωρινης Αυγουστίνου:
   «Τὰς ἑορτὰς ὑμῶν μισεῖ ἡ ψυχή μου», ἡ ψυχή μου μισεῖ τὶς γιορτές σας (Ἠσ. 1,14). Παράξενος ὁ λόγος αὐτός. Ὁ Θεὸς δὲν εἶνε αὐτὸς ποὺ ὥρισε τὶς ἑορτές; ; ἡ Ἐκκλησία δὲν καθώρισε τὶς ἅγιες αὐτὲς ἡμέρες; Δὲν ὑ­πάρχει λοιπὸν ἐδῶ μία ἀντίθεσι; Δὲν ὑπάρχει ἀντίθεσι, ὑπάρχει κάτι ἄλλο· ὁ Θεὸς δίνει σημασία στὸν τρόπο ποὺ ἑορτάζουμε. Αὐτὸ εἶνε τὸ ζήτημα. Ἐνδιαφέρεται ἂν ἑορτάζουμε κατὰ τὸ θεῖο θέλημα. Ἐὰν δὲν ἑορτάζουμε κατὰ τὸ θεῖο θέλημα, τότε ἐμπίπτουμε στὸν πύρινο κύκλο τῆς ὀργῆς του ποὺ λέει «Τὰς ἑορτὰς ὑμῶν μισεῖ ἡ ψυχή μου».


    Φανατικος ραβῖνος βάζοντας την λογικη ξεφτέλισε τους δεσποτάδες για την ἀδιαφορία τους.Πατηστε τους παρακάτω συνδέσμους και ακουστε τον:



ΣΧΟΛΙΟ: Ο φανατισμός έχει κοινή πατρίδα, δυστυχώς. Καί δέν προβληματίζει ακόμη επαρκώς η ευκολία μέ τήν οποία ο φανατικός ραβίνος υιοθετεί τά επιχειρήματα τών αποτειχισμένων. Ούτε τό γεγονός ότι η αντίδρασή τους είναι λογική, όπως ομολογείται.  Καί δέν έχει καμμία σχέση μέ τήν ορθόδοξη  Πίστη.

Αμέθυστος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά "τα έχωσε" ο Ραββίνος για το μίσος το χριστιανικό κατά των προσώπων των Εβραίων. Δεν γνωρίζω αυτά τα κείμενα του Ιω.Χρυσόστομου, που επικαλείται, δεν τα έχω δει, αλλά...το μίσος κατά των προσώπων των Εβραίων, στις τάξεις των χριστιανών, υπάρχει και αντιβαίνει πράγματι στο νόμο της αγάπης. Είναι μίσος σε πρόσωπα ανθρώπων, πολύ άδικο! Εδώ υπάρχει δαιμονικότατο μίσος χριστιανών κατά προσώπων χριστιανών δεν θα υπάρχει κατά των Εβραίων;
(Έλα σκουφί στον τόπο σου!)
Και βέβαια αφού οι χριστιανοί επίσκοποι έχουνε γίνει ρεζίλι και των σκυλιών, με τους αψυχολόγητους τρόπους τους,και "το δολοφονικό μίσος τους", θα μας κράξουν και οι Εβραίοι Ραβίνοι (και πολύ άργησαν μπορώ να πω). Δίνουμε, οι άθλιοι χριστιανοί, δικαιώματα!

Ανώνυμος είπε...

Λάθος βίντεο...Ο εν λόγω κύριος ραββίνος στηλιτεύοντας τον «αντισημιτισμό» των Αγίων της Ορθόδοξης Εκκλησίας καθυβρίζει σκαιότατα τον ‘Αγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο και τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό και δεν θα έπρεπε να αναφέρεται καν σε ιστολόγιο το οποίο φιλοδοξεί να θεωρείται κάπως Ορθόδοξο! Μας εκπλήσσει η διαστρέβλωση πάντων των γραφομένων, του οσίου πατρός Χρυσοστόμου -και των νοουμένων του επίσης- από τον κ. ραββίνο, ο οποίος χρησιμοποιώντας αποσπάσματα πολύ μικρά των Λόγων του Αγίου, φλυαρεί εναντίον του οσίου πατρός Χρυσοστόμου, με μίσος, φλυαρεί αστηρίκτως και ακατασχέτως! Σαν να εξάγουμε το άτοπο και παράλογο συμπέρασμα ότι ισχυρίζεται η ίδια η Γραφή το « Ουκ έστι Θεός» αποκρύπτοντας στους τυχόντες, ανυποψίαστους ακροατές- είτε εξ αμελείας, είτε εμπροθέτως- την αμέσως προηγούμενη φράση της Γραφής, που λέει:«Είπε άφρων εν τη καρδία αυτού» [ότι ουκ έστι Θεός] (ψαλμός 13)...
Βρείτε παρακαλώ κάποιο ευφυέστερο επιχείρημα προκειμένου να εκφράσετε το μένος σας κατά των εμμίσθων αρχιερέων...Ο εν λόγω ραββίνος απαξιώνει και τα δικά σας επιχειρήματα και δυστυχώς μοιράζεσθε μαζί του, την αυτή μερίδα...Παρακαλώ καταργήστε το βίντεο από την ανάρτηση! Είναι εντελώς ανάρμοστο και σας δυσφημεί, αν μη τι άλλο....

amethystos είπε...

Μήπως δέν ρίξατε τήν ματιά σας στό σχόλιο; Η ανάρτηση οφείλεται στό κύκλωμα Καντιώτη. Θά μπορούσατε νά στείλετε τό σχόλιό σας στήν πηγή τής αναρτήσεως. Εμείς καταγγέλουμε τόν φανατισμό τής αποτειχίσεως διότι προσφέρουν τό τέλειο άλλοθι στήν διοίκηση τής εκκλησίας, η οποία επιθυμεί τήν παγκοσμιοποίησή της.

Μαρία Π. είπε...

9.34 Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά ο Μ.Φριζής είναι γνωστός συκοφάντης και προπαγανδιστής και δε νομίζω ότι επηρεάζεται κανείς από τα λόγια του για τους Αγίους μας. Bλέπουμε όμως πως αντιλαμβάνονται οι αλλόθρησκοι την προσβολή της (οποιασδήποτε) πίστης, και πως μόνο εμείς έχουμε φτάσει σε τέτοιο βαθμό αδιαφορίας-αφασίας, και αποστασίας (όπως ακριβώς το λέει ο Κύριος: "άλλαξε έθνος θεούς, αν και δεν είναι θεοί;ο λαός Mου όμως με εγκατέλειψε..")
Φυσικά γνωρίζουμε ότι τα κίνητρα του συγκεκριμένου ραββίνου δεν είναι και τόσο "αθώα".Το πρόβλημά του δεν είναι ότι υβρίζεται "μια θρησκεία", πολύ περισσότερο δεν είναι ότι υβρίζεται ο Κύριος Ιησούς Χριστός και η Παναγία Μητέρα Του, γιατί και ο ίδιος αποδέχεται τις βλασφημίες του Ταλμούδ (είναι γνωστές).
Αυτό που τον ενοχλεί και γι αυτό παρεμβαίνει, είναι ότι έξω απ΄την παράσταση ακούστηκαν αλήθειες για τους υποκινητές της αντι-χριστιανικής προπαγάνδας, και δημιουργούς όλων των βλάσφημων πραγμάτων στο χώρο της λεγόμενης "τέχνης", που αποδεδειγμένα είναι άνθρωποι που είτε τους χαρακτηρίσουμε "παγκοσμιοποιητές" είτε "νεοταξίτες"-άθεους, είτε αμιγώς "σιωνιστές", με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εξυπηρετούν τα σιωνιστικά σχέδια.
Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που περιγράφονται πριν από έναν αιώνα μέσα στα "Πρωτόκολλα" που έχουν σαν βάση την διαστρεβλωμένη ερμηνεία της Π.Διαθήκης σχετικά με το ρόλο του σαρκικού Ισραήλ, και πως πραγματοποιούνται σήμερα μέχρι κεραίας.
Γνωρίζοντας λοιπόν όλοι μας τα κίνητρά του, καθώς ακούμε την δήθεν "προσβολή" του, λόγω της βλάσφημης παράστασης, καταλαβαίνουμε σε τι σημείο έχουμε φτάσει. Να δίνουμε δικαιώματα σε ένα συκοφάντη του Κυρίου (αφού τον θεωρεί ψευδο-μεσσία και περιμένει άλλον) και των Αγίων μας, να εγκαλεί την Ορθόδοξη Εκκλησία για αδιαφορία απέναντι στη βλασφημία του Κυρίου, την οποία εκείνος δεν έχει(!).
Βλέπουμε μια απερίγραπτη κατάσταση, η μεγάλη πλειοψηφία να είναι μέσα στην εκκοσμίκευση-αποστασία, και αποστασιοποίηση από τα θέματα της Πίστης, και να αντιδρούν κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Και λόγω εικόνων απόγνωσης και πανικού να παρουσιάζονται οι άλλοι σαν οι "νηφάλιοι" που αντιμετωπίζουν με "υπευθυνότητα" και "σοβαρότητα" την κατάσταση(!) [χωρίς να θέλω πια να κρίνω κανένα (εκτός ίσως συγκεκριμένων ανθρώπων κυρίως του παλαιού ημερολογίου που συκοφαντούν ακόμα και Αγίους γιατί δεν έκαναν αυτά που οι ίδιοι ήθελαν), στο σημείο που φτάσαμε με όσα διαδραματίζονται στη χώρα μας, που τη σαρώνει η αθεϊα και η επέλαση της Νέας Εποχής]..
Οι εικόνες του λεγόμενου "ιερού πολέμου" όπως χαρακτηρίζεται από τα ΜΜΕ, χρησιμοποιούνται για να κατοχυρώνουν τη στάση της Ιεραρχίας. Όπως ακριβώς χρησιμοποιείται η ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, για να κλείνουν τα στόματα και να παγιώνεται η αντεθνική και άθεη στάση όλου σχεδόν του πολιτικού φάσματος της Βουλής.. Τι κρίμα..