Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017

Ιδού γιατί ο Ιερώνυμος δεν τα βάζει με την κυβέρνηση!

ΕΞΑΓΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ 

Λεφτά ζήτησε από τον Τσίπρα!

«Ευλόγησε» την Εκκλησία ο πρωθυπουργός...

το ρεπορτάζ εδώ


Ιδού γιατί ο Ιερώνυμος δεν τα βάζει με την κυβέρνηση! Λεφτά ζήτησε από τον Τσίπρα! «Ευλόγησε» την Εκκλησία ο πρωθυπουργός 

Οι μάσκες έπεσαν… Η απορία όλων των τελευταίων μηνών γιατί ο Αρχιεπίσκοπος δεν χτυπάει ευθέως την κυβέρνηση, την στιγμη που οι περισσότεροι Μητροπολίτες το κάνουν, αλλά ανέχεται τις πολλαπλές προκλήσεις της, λύθηκε. Η Εκκλησία της Ελλάδος θέλει χρηματοδότηση από την κυβέρνηση! Αυτό τουλάχιστον ζήτησε σήμερα ο Ιερώνυμος από τον πρωθυπουργό σε συναντησή τους! 
  
Ο κατάλογος των θεμάτων που απασχολούν τον Αρχιεπίσκοπο εξαντλείται στο αίτημα της ενίσχυσης του κοινωνικού έργου της Εκκλησίας και στην επάνδρωση των κενών εφημεριακών θέσεων. 

Για τα υπόλοιπα ο Μακαριώτατος συμφώνησε με τον πρωθυπουργό ότι οι ρόλοι Εκκλησίας και Πολιτείας είναι διακριτοί, χωρίς να υποβάλει κανένα αίτημα για το μάθημα των Θρησκευτικών και για τους άλλους αντιχριστιανικούς νόμους που ψηφίζει αβέρτα το σκυλολόι του άθεου και εθνομηδενιστή Τσίπρα. 

Το timing τώρα της κίνησης του Αρχιεπισκόπου. 
Την ακριβώς επομένη ημέρα που τέσσερα συνεργαζόμενα χριστιανικά σωματεία έκαναν ειρηνική μαζική διαδήλωση εναντίον της μετατροπής του μαθήματος των Θρησκευτικών σε πολυπολιτισμικό, θρησκειολογικό και Οικουμενιστικό, ο Μακαριώτατος ρίχνει τον πρωθυπουργό στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να εξαγνιστεί και για να απαμβλυνθούν οι εντυπώσεις σε βάρος των αθέων που καταστρέφουν με Διοκλητιανή και Νερώνεια λύσσα την Ελληνορθόδοξη ιδιοπροσωπία της πατρίδας μας. 

Οι άθεοι -φυσικά- φαίνετε νη μην λαμβάνουν υπόψη ειρηνικές πορείες, αφού έχουν την υπόγεια ένθερμη υποστήριξη του Αρχιεπισκόπου για να ψηφίζουν ανενόχλητοι τον ένα αντιχριστιανικό νόμο μετά τον άλλο. 

Επομένως μήπως χρειάζεται -και μάλιστα επειγόντως-
 η διοργάνωση ενός μαχητικού, μαζικού Πανελλήνιου συλλαλητηρίου έξω από την Αρχιεπισκοπή ;;; 
Για να καταγγελθούν στον Ελληνικό λαό οι πεμπτοφαλαγγίτες στενοί συνεργάτες των αθέων και ο Αρχιεπίσκοπος;

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΣΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ. 
ΕΝΑΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΗΔΗ ΚΑΚΕΚΤΥΠΑ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.

Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...