Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 2 ΕΤΩΝ… ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ! (βίντεο)


Κοριτσακι με μαντηλα
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Σαουδάραβας κληρικός υποστηρίζει στο βίντεο ότι τα μικρά κορίτσια ακόμα και κάτω των δυο πρέπει να φορούν μαντίλα Hijab γιατί… προκαλούν σεξουαλικά και έτσι οι άντρες Μουσουλμάνοι δεν θα μπουν στον πειρασμό να τα βιάσουν.
Αυτό όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει το 9 χρόνο κορίτσι, την Ayesha, από το να μην την «παντρευτεί» ο 53χρονος «προφήτης» του Ισλάμ.
Σύμφωνα με το Κοράνι, ο Μωάμεθ «ελκύστηκε» από το κοριτσάκι όταν την έβλεπε να παίζει με τους φίλους της και την παντρεύτηκε. Στην περίπτωση αυτή σίγουρα δεν θα τον εμπόδιζε να την παντρευτεί αν τα μαλλιά τις ήταν καλυμμένα με Hijab.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΣΧΟΛΙΟ: Ξέχασε τά αγοράκια! Τά αγοράκια τί νά φορούν;  Δέν επιθυμούν ένα σώμα, δέν διακατέχονται από τό πάθος τής ηδονής. Θέλουν τήν αγνότητα, τήν αθωότητα. Νά πάρουν ψυχές. Σάν τόν εωσφόρο. Αυτός είναι ο λαός πού αναστήθηκε από τά σόδομα καί τά γόμορα. Θέλουν νά αφανίσουν τήν χαρά, τήν παιδική αθωότητα. Καί οι οικουμενιστές μιλούν γιά μονοθεϊσμό , γιά ένωση! Αλλοίμονό μας. Πώς έφθασε όμως η Δύση στό σημείο αυτό τού εκφυλισμού;  Ας τό θυμηθούμε. Η Γαλλική επανάσταση γκρέμισε εκτός τών άλλων καί τήν Βαστίλλη, τό σύμβολο τού δεσποτισμού τής εποχής εκείνης. Καί ελευθέρωσε από τά μπουντρούμια της τόν μαρκήσιο ντε Σάντ. Τόν προφήτη τής νέας Θρησκείας πού κατέκτησε γρήγορα τούς νέους λαούς επιβάλλοντας νέα ήθη. Έφτασε λοιπόν η ώρα αυτοί οι δύο νέοι προφήτες τής Δύσης καί τής Ανατολής νά συνάψουν σύμφωνο συμβίωσης. Ο σύγχρονος πολιτισμός δέν είναι ανθρωποφάγος πιά, είναι ψυχοφάγος.
Αμέθυστος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

!!!