Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Πληροφορίες Ότι Η Μόσχα Ετοιμάζει Πραξικόπημα Στα Σκόπια


Έκτακτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς, στις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδας, και στη συνέχεια ο Πενς μίλησε τηλεφωνικά και με τον Πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ στις 10:30 το βράδυ.

Σύμφωνα πάντα με Κυβερνητικές πηγές, ο δήθεν λόγος της τηλεφωνικής παρέμβασης Πενς, είναι για να συνεχάρη τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τη συμφωνία των Πρεσπών, μέσω της οποίας επιλύεται το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων!

Ο πραγματικός λόγος όμως, είναι πολύ διαφορετικός, με τις ΗΠΑ να τις ζώνουν τα φίδια, ότι η Ρωσία θα επιχειρήσει να επαναλάβει ένα νέο πραξικόπημα στα Σκόπια, όπως το αποτυχημένο πραξικόπημα, που επρόκειτο να εκδηλωθεί στις 16 Οκτωβρίου του 2016 στο Μαυροβούνιο, ώστε να αποτρέψει την ένταξη της Χώρας στους κόλπους του ΝΑΤΟ!

Σύμφωνα με πληροφορίες,

Οι ΗΠΑ φοβούνται οτι όλα αυτά τα γεγονότα-σενάρια, μπορούν να γίνουν στα Σκόπια, μέ συμμετοχή της αντιπολίτευσης κατά του τωρινού Πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, που μάλλον θα κινδυνεύσει και η ζωή του, απο μία απόπειρα δολοφονίας.

Υψηλόβαθμη Σκοπιανοί Στρατιωτικοί φέρονται αρκετά δυσαρεστημένη με την συμφωνία των Πρεσπών, και οι ΗΠΑ δεν αποκλείουν ένα πραξικόπημα με την στήριξη του Προέδρου Γκεόργκι Ιβάνοφ!

Είδει έχει αρχίσει ένας διαδικτυακός πόλεμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Σκοπίων, κατα΄της συμφωνίας των Πρεσπών, με τις ΗΠΑ να Βλέπουν και πάλι Ρωσικό δάκτυλο, μάλιστα φαίνεται να πλέκουν στο παιχνίδι μέσα και την Σερβία!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr

πηγη

national-pride

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άλλες τρίχες για να χτενιζόμαστε, σιγά την βαλκανική δύναμη που όλοι την διεκδικούν μην την χάσουν...λες και εάν δεν μπει τώρα στο ΝΑΤΟ δεν μπορεί να κάνει συμμαχία με την Αμερική και να στείλουν εκεί οι Αμερικάνοι όσο στρατό θέλουν κλπ, κλπ. Η Μόσχα πραξικόπημα στα Σκόπια! χεχεχεχε ο μόνος που μπορεί να κάνει εκεί κανένα πραξικόπημα είναι η μαφία...