Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΔΟΥΡΟΚΛΑΝ. Η μόνη λύση. Θα παίζουμε; ΔΟΥΡΟΚΛΑΝ. Τέλος. Είναι Μαλάκες και στο εξωτερικό το ξέρουν όλοι. Eίναι αυτό που λέμε “ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ”…

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ. ΘΕΜΑ DNA…
Στη προσπαθεια μου να σας εξηγήσω τους κινδύνους απο τη πολιτική της περιφέρειας στο λεκανοπέδιο παρήγαγα ενα ειδικο design για τη περίπτωση, το Δουροκλάν. Ενα σύστημα διάσωσης και περισυλλογής. Ξέρω ότι γελάτε και με ότι σας δείχνουν, καθότι δεν είστε και πολύ έξυπνοι... Είστε ένας χαρούμενος λαός. Τι να κάνω. Πού να πάω… Χαχαχα. Κάνω τον καραγκιόζη…χαχαχαχα Δεν μπορεί να κάνετε το μάγκα και εγώ τον ακαδημαϊκό. Όχι. Εχω περπατήσει πολύ για να σας αφήσω.
Πνιγήκατε πάλι στην Αθήνα και θα πνίγεστε συνέχεια όσο δεν καταλαβαίνετε τί μαλακίες έχει κάνει η Δούρου (μεγάλο μυαλό, ευφυία, σας έκαψε στη Μάνδρα, 24 νεκροί, σας έκαψε στο Μάτι, 120 νεκροί). Κάνω τον καραγκιόζη καθότι ο ηλίθιος μόνο τον καραγκιόζη καταλαβαίνει. Θα γίνετε και επαρχία των Τούρκων άκουσα. Μμμμμ. ΧΑΧΑΧΑ. Δουροκλάν. Θυμώνετε μαζί μου. Λάθος. Με άλλους πρέπει να θυμώνετε. Εγω είμαι η συνείδησή σας μόνο. ΧΑΧΑΧΑ.
Επι της ουσίας τα έχουν κάνει σκατά. Πρέπει ΟΛΟΙ να κάνουν στην άκρη, δεν λένε, θα σας φουντάρουν.  Δεν μπορείτε να παίζετε άλλο με Τοτό Τσίπρα και με Τοτό Κούλη. Δεν θέλετε να παραδεχτείτε ότι σας κορόιδεψαν και ότι είστε ΜΑΛΑΚΕΣ χαχαχα. Σας πονάει αυτό χαχαχαχα αλλά είστε. Ειστε ΜΑΛΑΚΕΣ. Δουροκλάν.
ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΟ ΤΟΤΟ-KOYΛΗ ΤΟ ΧΑΖΟ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ…. ΑΟΥΑ ΟΥΑ ΟΥΑ!
Σιγά σιγά τα ΜΜΕ του καρτέλ των εφοπλιστών ρίχνουν το Τοτό Τσίπρα και βάζουν στη θέση του το Τοτό Κούλη, το καταλληλότερο, αφού το καημένο ο Ματάκιας δεν μπορεί καν να περπατήσει. Είναι πολλά τα λεφτά και ο κομιστής του DVD το ξέρει. Τα Ρέστα μου… Εχει ρέντα ο Ρέστης….
¨Οπου και να πιάσεις λαδώνεσαι, Αυτό είναι το conclusion. AOYA.
ΠΡΟΣ ΣΤΟΑ ΜΑΛΑΚΑΝΤΑΣΗ. ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ NA ΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ;
Τι μαλάκες και αυτοί. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Σε μένα είπατε “ο υψωθείς ταπεινωθήσεται;” μαλάκες; Σε μένα; Έχει και πιο κάτω.

Δεν φταίει ότι δεν έκοψαν τα δένδρα στη Μαραθώνος αλλά οι Τούρκοι. Ανακάλυψαν εκρηκτικούς μηχανισμούς που δεν κάηκαν (της προηγούμενης δεκαετίας). Ψεύτες.


Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
ΙΣΛΑΜΑMΠΑΝΤ… ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ή ΓΕΛΑΣ ή ΚΛΑΙΣ… ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ…
Οι δολοφόνοι των 100 και πλέον φτειάχνουν fake news όπως αναμενόταν για το τρόπο που άναψαν οι πυρκαγιές για να διασωθούν πολιτικά. Θέλουν να μιλούν για εμπρησμούς, όταν όλοι ξέρουν πλέον ότι η δολοφονία ξεκίνησε στη Μαραθώνος (βλέπετε εδώ). Δούρου, Τόσκας, Αρχηγός πυροσβεστικής, Σπίρτσης είναι για διώξιμο. Η τροχαία καλώς διέκοψε την κυκλοφορία. Μετά τα έκαναν σκατά επειδή έτσι ήθελαν (το πιθανότερο).
Είναι πολλά τα λεφτά και έρχονται και άλλα λεφτά απο την ΕΕ και θέλουν να τα μοιράσουν… Μιλάμε για τρωκτικά.
Περιμένοντας να τους σώσουν. Ποιοί; Οι εγκληματίες που στη Λεωφόρο Μαραθώνος δεν έκοψαν τα δένδρα δεξιά και αριστερά του δρόμου για να μη περάσει η φωτιά απέναντι.
Τώρα θέλουν να τους ξαναψηφίσουν γιατί δεν γινόταν τίποτα καλύτερο. Καμαρώστε το επίπεδό τους. Δέστε τις ικανότητες αυτού του κράτους. Ολα πάτος. Για όλα φταίνε οι άλλοι. Τη μια οι Ρώσοι, την άλλοι οι Τούρκοι, την άλλη οι Εβραίοι, την άλλη οι Γερμανοί και την άλλη ο κακός τους ο φλάρος. Είναι όλοι μια παρέα και κάνουν δουλίτσες. Αυτό είναι όλο. Ο επόμενος συγκαλύπτει τον προηγούμενο και στις θέσεις-κλειδιά τα χαζά της Στοάς Μαλακαντάση.
Και εις ανώτερα. Μη ξεχάσετε να τους ξαναψηφίσετε. Και αν δεν ψηφίσετε αυτούς ψηφίστε το Τοτό Κούλη και τη ΝΔ που χρεοκόπησε τη χώρα. Τουλάχιστο καταλάβατε κάτι απο αυτό που πάθατε; Δεν νομίζω. Ούτε αυτοί…
Eγω πάντως τους ειδοποίησα. Ηθελα να καταγραφεί.
Για τις αντιδράσεις για τη FYROM φταίγανε οι Ρώσοι, για τις φωτιές έφταιγαν οι Τούρκοι. Πάντα για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα φταίνε οι άλλοι και στην Ελλάδα έχουμε επίσης τους καλύτερους σε όλα… Γιατί είμαστε πάτος δεν είναι σαφές.
ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ
Για τη δολοφονία των 120 που ξεκίνησε απο τη Μαραθώνος έφταιγαν αυτοί που αποφάσισαν να μη γίνει το κόψιμο των δένδρων. Είμαι σίγουρος για αυτό.
Αν υπάρχει εμπρησμός πρέπει να υπάρχουν και κίνητρα… οικονομικά κίνητρα…
Yπάρχει μια επιθυμία να γίνουν ορυχεία βωξίτη στα Γεράνεια απο τον Μυτιληναίο. Και τα δύο μαζί δείχνουν πως για τη δολοφονία υπήρχαν κίνητρα και εντός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: