Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Π.Καμμένος: «Δεν μας άφησε το ΝΑΤΟ να κάνουμε έγκαιρη διάσωση στην Ραφήνα»!

Π.Καμμένος: «Δεν μας άφησε το ΝΑΤΟ να κάνουμε έγκαιρη διάσωση στην Ραφήνα»!

Μία φράση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένου σήμερα στο BBC, που δεν έγινε αντιληπτή, κρύβει την ουσία της καθυστέρησης της επέμβασης των Ενόπλων Δυνάμεων, των μοναδικών που θα μπορούσαν να σώσουν καταστάσεις.

Ο Π.Καμμένος δήλωσε συγκεκριμένα προσπαθώντας να δικαιολογήσει την καθυστέρηση της επέμβασης των Ενόπλων Δυνάμεων (η φρεγάτα «Ελλη» F450 προσέγγισε στην περιοχή στις 03.00 τα ξημερώματα και μια οκταμελή ομάδα της Ζ'ΜΑΚ μετά τις 23.30), ότι «Είμαστε μέλη του ΝΑΤΟ και δεν επιτρέπεται να επιχειρούμε ταυτόχρονα με την πολιτικές υπηρεσίες» («We are not allow to operate the same time with civil services»)!
Η μετάφραση του ΣΚAΪ από όπου και το κείμενο, είναι λάθος. Η ακριβής φράση του Π.Καμμένου είναι αυτή που γράφουμε και ακριβής μετάφραση η παραπάνω.

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Αρα το ΝΑΤΟ έφταιγε γιατί δεν επενέβησαν οι Ενοπλες Δυνάμεις εγκαίρως για να διασώσουν και να απεγκλωβίσουν;

Και μετά, γιατί ενεπλάκησαν; Αφού επιχειρούσαν ταυτόχρονα με τις πολιτικές υπηρεσίες. Πήραν άδεια από το ΝΑΤΟ;

Μπορεί να απαντήσει κάποιος από το υπουργείο;

Δείτε το βίντεο. Το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται στο 1':06'':


pronews

Ή ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμέθυστε δύο πράγματα:
1ον: o Καμένος (όνομα και πράγμα) θυμήθηκε τα αυθαίρετα....όλοι τα θυμούνται τέτοιες στιγμές και αρχίζει το ακατάσχετο των δηλώσεων και των απόψεων τίγκα στην γενικόλογη μπαρούφα.
Ας βγει κάποιος από τους πολιτικούς να πει πως τα του χώρου θέλουν δέσμευση πολιτική και οικονομική και αυτά περιγράφονται μόνο στον προϋπολογισμό που υπακούει σε ένα χωροταξικό σχεδιασμό αν θέλεις να είσαι σοβαρός.Άρα ας κοιτάξουμε όλους τους προϋπολογισμού και να δούμε τις δεσμεύσεις της πολιτείας πάνω σε θέματα διευθέτησης χώρου αλλά μην κοιτάξετε για χωροταξικό γιατί απλά δεν υπάρχει. Κάτι χάρτες με χρωματάκια και ένα μάτσο αηδίες copy paste που τα κάνουν κοματόσκυλα μελετητές δεν είναι χωροταξικό.
Η πολιτεία δεν θέλει δεσμεύσεις όπως και η πλειοψηφία πλέον των πολιτών.Οπότε ποια αυθαίρετα και κουραφέξαλα. Τα αυθαίρετα δεν είναι το αίτιο είναι το αποτέλεσμα ενός άλλου αίτιου που δεν είναι με την καμία οι γενικολογίες που έχουμε όλοι πρόχειρες. Υπάρχει μια διαδικασία που παραβλέπεται και η οποία ποτέ δεν θίγεται. Οπότε πάμε για άλλη μία φορά ....οι έλληνες....οι πολεοδομίες το λάδωμα.......το πελατειακό κράτος......
Για να δω θα πει καμία χαμούρα για χωροταξικό με δεσμευμένο χρήμα από τον προϋπολογισμό; OXI Οπότε ας περιμένουμε την επόμενη για νέο γύρο από διαπιστώσεις.
2ον Έρχονται πυρόπληκτα για όποιον ενδιαφέρεται.Η εντοπιότητα θα βεβαιώνεται με υπεύθυνη δήλωση. Να πάρουν σύμβολο τον Βούδα να τους πει πως γίνεται.....

Ανώνυμος είπε...

3ον
Ο καμένος (όνομα και πράγμα) κάνει ότι θα έκανε ένας καλός τσανακογλύφτης βοηθός έπαρχου . Πλειοδοτεί στην δεινότητά που μπορεί να δείξει απέναντι στην πλέμπα που κυβερνά. "Προτιμήστε με.... εδώ είμαι..... δεν χ αμπαριάζω τίποτα. Ποιες φωτιές. Αυτοί φταίνε που χτίζουν αυθαίρετα." (σκέφτεται από μέσα του......για να δω τι ενδιαφέρον δείχνει η αγορά εργασίας για τόσο αποδεδειγμένο τσαμπουκά και θράσος καταγεγραμμένο μάλιστα και στην παγκόσμια prime time)
Οι ανήθικοι και ξενδίαντροποι είναι φορές που επειδή δεν ακολουθούν οι άλλοι την ανηθικότητα τους να πιστέψουν πως οι διαφορά τους έγκειται στο ότι είναι πιο έξυπνοι και πιο όμορφοι.Και τότε..........