Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ – ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ


Αυτό το Αθηνοκεντρικό – Πρωθυπουργοκεντρικό κράτος που ξεπουλάει Κύπρο, Μακεδονία και Θράκη γιατί κείνται μακράν των Αθηνών, που αφήνει τους πολίτες του να πνίγονται ή να καίγονται λίγα λεπτά από την Αθήνα και άλλους νακαταστρέφονται οικονομικά, πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει εδώ και τώρα. Καμία άλλη πλέον ανοχή δεν επιτρέπεται σ’ αυτόν τον παρασιτικό υπερσυκεντρωτισμό της αποκαλούμενης Γ΄ Ελληνικής «Δημοκρατίας».

Τα τελευταία παραδείγματα της έγκαιρης εκκένωσης των κατασκηνώσεων από τους υπαλλήλους του Δήμου Αθήνας και του Λύρειου Ιδρύματος από τις καλόγριες, κατά τη φονική φωτιά και αντίθετα οι θάνατοι που επήλθαν στις περιοχές που ήταν ευθύνη του κράτους, αποδεικνύουν κατά τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο, ότι στην Ελλάδα πρέπει να γίνει αποκέντρωση της πραγματικής πολιτικής εξουσίας. Το υπερσυκεντρωτικό σάπιο κράτος δεν αποτελεί καμία πλέον εγγύηση για το λαό του.

Πρέπει επιτέλους να φύγουμε από αυτό το χρεοκοπημένο Αθηνοκεντρικό – Πρωθυπουργικό και παρασιτικό κράτος και να προχωρήσουμε σε αναζωογόνηση της χώρας με αποκέντρωση της πραγματικής πολιτικής εξουσίας και την είσοδο στην πολιτική και την πραγματική ευθύνη της ίδιας της κοινωνίας τόσο σε τοπικό όσο και σε κλαδικό επίπεδο.


hassapis-peter

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τί σημαίνει αποκέντρωση ; Νά είχε μεγαλύτερες αρμοδιότητες ο Ψινάκης ;