Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

«Η ΦΟΝΙΚΟΤΕΡΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ». Πρωτοσέλιδο στους Times τα δίδυμα κορίτσια που αγνοούνται από τις πυρκαγιές


Πρωτοσέλιδο στους βρετανικούς Times είναι τα δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνται από την τραγωδία με τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική. Η εφημερίδα περιγράφει πως οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική....
το οποίο επλήγη από την πυρκαγιά και περισυνελέγησαν από ψαράδες της περιοχής, όμως έκτοτε αγνοούνται.
Η εφημερίδα χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη πυρκαγιά ως την φονικότερη που έπληξε την Ευρώπη κατά την μεταπολεμική περίοδο.

Δραματική τροπή: Δεν ήταν οι δίδυμες που αγνοούνται από τις πυρκαγιές στο σκάφος

Δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης των δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνται μετά τις πυρκαγιές στην Αττική και φέρονταν να εντοπίστηκαν σώα σε σκάφος με επιζώντες.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και παρά τις αρχικές ελπίδες, τα κοριτσάκια που εντοπίστηκαν σε σκάφος με επιζώντες δίπλα σε έναν άνδρα δεν είναι τελικά τα δίδυμα που αγνοούνται. Ο άνδρας που φαίνεται δίπλα τους είναι τελικά ο πατέρας τους..
Νωρίτερα οι γονείς της Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου απευθύνθηκαν σε νοσοκομεία, στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο τέλος έφτασαν ακόμα και στο νεκροτομείο στου Γουδή, όπου έδωσαν δείγμα γενετικού υλικού, και πάλι χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Ένα ρεπορτάζ ωστόσο στον ALPHA τους είχε δώσει ελπίδες αφού νόμιζαν πως αναγνώρισαν τα προσωπάκια των κοριτσιών τους στην κάμερα, καθώς φαίνονται να βρέθηκαν σε ένα από τα σκάφη που περισυνέλεξαν επιζώντες. Έκτοτε όμως, παρά τις προσπάθειες των γονιών, τα κοριτσάκια δεν έχουν εντοπιστεί, με τον πατέρα τους να καταγγέλλει στον ΣΚΑΪ ότι στη Ραφήνα δεν έγινε καταγραφή των διασωθέντων.
Η συνέχεια ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: