Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Τελικά, είναι πράκτορας ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου;

Πούλησε, πούλησε, πούλησε πνεύμα και τώρα ήρθε η ώρα να μας πάρει το αίμα.

Ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου στο βίντεο που ακολουθεί [από το 04.30 έως το 14.00] δείχνει στον κόσμο πως να κάνει το ράπιντ τεστ…

και μετά το κουνάει στην κάμερα και μας λέει ότι με ΑΥΤΟ θα κάνουμε Πάσχα στις Εκκλησίες…

«Θα κάνουμε Πάσχα έτσι εμείς. Προσέξτε το, όλοι σας βάλτε το καλά στο μυαλό. Μ’ αυτό θα κάνετε Πάσχα, άνετα. Μεγάλη Παρασκευή θα το κάνετε όλοι και το Σάββατο το Μεγάλο πάτε στην Εκκλησία με ένα τέτοιο ο καθένας. Να τελειώσει η κοροϊδία που μας ετοιμάζεται. Άπαξ, τέρμα. Και αποστάσεις και μάσκες και ράπιντ τεστ.
Και τώρα μωρέ τραγουδάτε αυτό το τραγούδι, να ακούσετε ένα τραγούδι να σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο κακομήτσιδες Έλληνες. Δεν το ξέρετε. Ούτε τα λόγια του δεν ξέρετε. Ποιός φταίει; Η Παιδεία.»

σ.σ. Κατάλαβες; Μας βρίζει κι από πάνω. Κακομήτσιδες και αγράμματους μας λέει. Πάλι καλά που έχουμε τον π. Ευάγγελο να μας ξεστραβώνει. Να κάνουμε τα ράπιντ τεστ, λέει, για να μην μας πιάσουνε κορόιδα! Για «να τελειώσει η κοροϊδία»!!

Να εισερχόμαστε στους Ναούς με «πιστοποιητικό υγείας»! Προβλέπεται από τους Κανόνες!

Σα δε ντρεπόμαστε λιγάκι.

Και μετά ησυχάσαμε π. Ευάγγελε; Η κοροϊδία θα τελειώσει; Δεν θα μας ζητούν να σουβλιζόμαστε συνέχεια με την μπατονέτα από την μύτη μέχρι να εμβολιαστούμε;

Έτσι. Να πέσουνε όλων οι μάσκες.


-https://www.youtube.com/watch?v=1QKmufpmVd4


ΦΥΣΙΚΑ. ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΙΣΤΩΝ, ΤΗΝ ΕΞΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΣΤΑ ΤΣΙΤΑΤΑ, ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΛΥΨΕ ΚΟΚΚΑΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΔΡΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΜΕΡΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΙΣΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΗΧΗΤΟΥΣ.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε αμέθυστε συγγνώμη αλλά είδα και στου τρελογιάννη αρνητικά σχόλια για τον παπα- Βαγγέλη και έστειλα ενα σχόλιο υπερασπιζομένος τον παπα- Βαγγέλη και δεν το ανήρτησε. Οκ, δεν θελει, δεκτόν. Αλλά ο αμέθυστος...οτι και να προσάπτουμε στον αμέθυστο οι θεουσες και οι κουλτουρομαμάκηδες, αναγνωρίζουμε το ήθος του. Όπως αναγνωρίζουμε και το ήθος του παπα- Βαγγέλη. Εχει σημασία, λοιπόν, να να αναγνωρίσει και ο αμέθυστος το ήθος του παπα- Βαγγέλη τοσο οσο για να μην μπερδευτουμε οι ανοητοι...δεν λέμε να μην πεις και τα στραβά του...να πω και οτι δεν ξερω προσωπικα τον παπα-Βαγγελη απλα τις ομιλιες του εχω δει...συγγνωμη και παλι....

amethystos είπε...

Θυμάσαι αδελφέ είχε ραγίσει τό κλίμα μέ τίς δηλώσεις του γιά τήν Αγιά Σοφιά. Τότε είχαμε κάνει ένα βήμα πίσω. Τώρα; Εγκατέλειψε τήν ιεραποστολή στήν Αφρική καί τήν συνεχίζει σέ μάς;Στήν κηδεία τού παπα Σαράντη ο επίσκοπος απολογήθηκε καί άν δέν κάνω λάθος κάλεσε καί τήν αστυνομία; Αυτούς ακούμε; Μέ 29 μασκοφορεμένους ανθρώπους θά κάνουμε Ανάσταση; Καί τί μάς λέει; Μέ μάσκες, μέ αποστάσεις καί μέ τούτο θά κάνουμε Πάσχα. Καί θά κερδίσουμε τήν ελευθερία μας πού μάς τήν στερούν καί εμείς σάν κότες τό αποδεχόμαστε. Αφού είναι παλληκάρι γιατί τά μέτρα; Ας κηρύξει τήν μαζική μας κινητοποίηση αφού κάνει τόν μπροστάρη μπροστά στήν ωραία πύλη. Κάτι δέν πάει καλά. Ας μαζευτούμε όλοι μας κάπου καί μέ τά κεριά μας αναμμένα άς ψάλλουμε τήν Ανάσταση. Χωρίς παπάδες, οι οποίοι έχουν οικογένεια νά θρέψουν.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΛΙΣΤΑ μπορούν να γίνουν σε ΣΤΑΔΙΑ και ΓΗΠΕΔΑ, ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ..προκειμένου να ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ οι ΠΙΣΤΟΙ στο ΜΥΣΤΗΡΙΟ της ΘΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ...προφανώς ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ αυτό...

χαλαρωσε είπε...

http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/04/blog-post_91.html#more

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΧΑΙΒΑΝΟΠΑΠΑ. ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΜΕΘΥΣΤΕ. ΠΟΛΥ ΚΑΜΕΡΑ.

http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/04/blog-post_97.html

ΚΙ ΑΥΤΟ ΒΛΗΜΑ.

χαλαρωσε είπε...

Λοιπόν, το πρωτόκολλο τού θανάτου έχει ως εξής. Βγαίνεις θετικός στο ραπιντ και σε καλούν στο κινητό σου να πας στο κοντινότερο νοσοκομείο με ίδιο μέσο. Σου τονίζουν ότι πρέπει να πας ασυνόδευτος. Εκεί σου μετράνε το οξυγόνο και σου βρίσκουν ότι είναι χαμηλό. Μετά σου κάνουν ακτινογραφία και σου λένε “κατι βλέπουμε” στον πνεύμονα, πρέπει να κάνουμε εισαγωγή. Ακολουθεί πεταλούδα-καθετήρας. Μετά στους άντρες δοκιμάζουν πειραματικά φάρμακα για τον προστάτη που δήθεν βρήκαν και στις γυναίκες καποιο επαναστατικό αιματολογικό φάρμακο, που δήθεν χρειάζεται. Μετά σου κάνουν παρατήρηση να κλείσεις το κινητό γιατί ενοχλεί τους άλλους ασθενείς. Σε εκείνη τη φάση συχνά εξαφανίζεται το κινητό όταν κοιμάσαι. Mετά τα ψυχιατρικά φάρμακα που σε ναρκώνουν, ακολουθεί διασωλήνωση γιατί δήθεν έπεσε ξαφνικά το οξυγόνο! Πάμπολλες πανομοιότυπες μαρτυρίες από τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη.
Δηλαδή δεν τους φτάνουν τα τρομοκρατημένα πειραματόζωα που έχουν στα νοσοκομεία-κρατητήρια για διασωλήνωση, κάνουν και απαγωγές ηλιθίων απ΄το δρόμο, μ’ ένα τηλεφώνημα!
Πάτε να κάνετε τεστ να βρεθείτε στη σακούλα και να κάνετε όλους αυτούς πλούσιους!


ΚΙ ΑΥΤΟ

olgag είπε...

Διαφωνώ. Τον παρακολουθώ εδώ και καιρό, μου θυμίζει εμένα όταν εκρήγνυται και φωνάζει. Δεν το κάνει για την κάμερα (σιγά την καταξίωση), του βγαίνει αυθόρμητα. Δεν μπορείς να αποκαλείς πράκτορα έναν άνθρωπο, επειδή αντιπαθώντας τον, τον περιμένεις στην γωνία για να πιαστείς από το λάθος του και να του το χτυπήσεις. Τον παρακολουθώ, επειδή απο τις ομιλίες του μαθαίνω αρκετά (ιστορία, Θεολογία - όχι βαρέου τύπου όπως εσείς Αμέθυστε, την "δική σας" Θεολογία μου την εξηγεί ο αδελφός μου, ο οποίος και μου έδειξε το blogspot σας. Κι ενώ δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω πάντα, δεν έχω γνώσεις, επιμένω και προσπαθώ-). Και να σημειώσω πως όσοι αρέσουμε κάποιον άνθρωπο, καλή ώρα τον παπά - Ευάγγελο, δεν σημαίνει πως έχουμε μειωμένη αντίληψη και δεν αντιλαμβανόμαστε τα όποια λάθη του. Δεν τον "λατρεύουμε", γνωρίζουμε πότε χάνει την μπάλα, απλά κατανοούμε και συγχωρούμε. Άλλωστε, ο αλάνθαστος πρώτος το λίθο...

Καλή Ανάσταση να έχουμε. Αμήν.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Ο π. Ευάγγελος φαίνεται και σε μένα αγωνιστής και ευλαβής ιερέας που νοιάζεται για τα πρόβατα της ποίμνης του Κυρίου. Και γω δεν έχω ιδέα από Θεολογία
βαρέος τύπου και εγώ μαθαίνω πάρα πολλά ωφέλιμα από τον π. Ευάγγελο και από πολλούς.
Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι κήρυκες Χριστού σαν και αυτόν.

χαλαρωσε είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=trmjLSSXgJg&t=6s

ΕΝΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΛΑΘΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΆ. ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ. ΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΑΡΤΟΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

amethystos είπε...

Θά μπορούσαμε νά δούμε μόνο τήν λογική τών θέσεών του. Σύμφωνοι. Οτι είναι θυμωμένος μέ τήν διοίκηση καί δίνει κάποια λύση στούς πιστούς. Τούς κακομήτσιδες Ελληνες. Θά μπορούσαμε νά παραβλέψουμε ακόμη καί τή συνάφεια πού υπονοεί μέ τούς Κολοκοτρωναίους. Είναι ιεροκήρυκας καί κάνει ότι μπορεί. Οι Απόστολοι καί οι Πατέρες έλαβαν εντολή νά μαθητεύσουν τά έθνη, όχι νά κηρύξουν. Στήν ορθοδοξία κυριάρχησαν οι ιεροκήρυκες καί η πίστη χάθηκε. Φυσικά μπορεί νά μάς αρέσει όπως ο Καντιώτης, ο Πρεβέζης. Είναι ένα στύλ κηρύγματος. Ειχε πεί ότι οι Μουσουλμάνει θά είναι πιό σεμνοί στήν Αγιά Σοφιά από τούς τουρίστες. Είναι τό ίδιο επιχείρημα πού χρησιμοποιούν οι μουσουλμάνοι γιά νά εξηγήσουν τούς βιασμούς τους. Στό μέλλον θά τό δούμε ίσως καλύτερα τό θέμα. Ερχονται κοσμογονικές αλλαγές πού θά κρίνουν τήν προαίρεσή μας καί όχι τήν γνώμη μας.

Ανώνυμος είπε...

Το απολυμαντικό που χρησιμοποιείται για την αποστείρωση των βαμβακοφόρων στυλεών ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ στο τέλος των 6 σταδίων, με τρόπο ώστε να μην υπάρχει ΟΥΤΕ ΣΕ ΙΧΝΗ.
Δεν περιέχουν επίσης ούτε νανοσωματίδια ούτε διάφορα άλλα που γράφονται στο διαδίκτυο (όπως εμβόλιο).Επομένως δεν είναι επικίνδυνοι.
Πρόκειται για fake news όπως κατηγορηματικά δηλώνει ο ΑΡΝΗΤΗΣ των εμβολίων Δ. Ποντίκας.

https://www.youtube.com/watch?v=U5YogdJtneM
Το ψεύδος της πανδημίας. Δημήτρης Ποντικας

Aπό το 25.50 έως το 27.00




amethystos είπε...

Υπάρχει αντι-προπαγάνδα δυστυχώς φίλε. Η ηδονή τής αποφυγής τής λογικής καί από τίς δύο πλευρές. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ακόμη καί στά εμβόλια. Σήμερα κοσμικοί καί λαικοί ηδονίζονται μέ τήν σκέψη ότι αντιμετωπίζουν τόν αντίχριστο τόν ίδιο.Οτι ζούμε στήν εποχή του καί ζούμε όμως. Σέ καμμία εποχή τής ιστορίας δέν έλειψαν οι πειρασμοί τής παντοκρατορίας, οι οποίοι συνιστούν θρησκεία. Αυτό πού είπε ο Αγκαμπέν είναι η επαρκής ερμηνεία τής εποχής μας.Τρείς νέες θρησκείες πολεμούν γιά τήν επικράτησή τους. Η επιστήμη , ο καπιταλισμός καί η ιατρική. Σήμερα βλέπουμε νά επιβάλλεται η ιατρική αλλά στό παρασκήνιο οι άλλες δύο συσπειρώνονται γιά τήν αντεπίθεση.Οι πιστοί τους καί τά θύματα τής πραπαγάνδας τους βγαίνουν από τήν εκκλησία χωρίς νά τό συνειδητοποιούν. Τό πρόβλημα είναι ότι δύσκολα θά επιστρέψουν, διότι αυτό είναι τό χαρακτηριστικό τής ιδεολογίας, όπως τό βλέπουμε στούς αριστερούς καί τό είχε εκφράσει ο Αρειος μιά γιά πάντα στήν μάννα του, όταν τού είπε:γιατί δέν δέχεσαι τήν θέση τους.Καί νά δεχθώ ότι έχουν δίκαιο; απάντησε.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η μάχη δίνεται ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ.Ακριβώς λόγω της αποφυγής της διάκρισης που θέλει ΚΟΠΟ.
Τα τεστ είναι ο μόνος τρόπος αυτή την στιγμή να αποφύγουμε τα εμβόλια όσοι εργαζόμαστε και εκβιαζόμαστε.Και για κάθε άλλη περίπτωση.
Θα τους πολεμήσουμε με όποιον τρόπο μπορέσουμε.Ακόμα και με τα όπλα τους.

χαλαρωσε είπε...

https://koukfamily.blogspot.com/2021/04/blog-post_2221.html

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ. ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΑΚΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΕΣΤ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΠΕς ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ. ΜΕΤΑ...ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΥΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΝΤΡΑΓΚ ΚΟΥΙΝ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΒΥΛΑ ΤΟΥ:)
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑς ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ. ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΙΛΕ 1.05;

χαλαρωσε είπε...

https://dimpenews.com/2021/04/17/%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%ac%ce%bb%ce%bd%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b4%cf%8d%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5/

amethystos είπε...

Η αλήθεια είναι φίλε ότι περιέργως όλοι οι χριστιανοί είναι καί αυτοί οργανωμένοι όπως στήν πολιτική καί κινήσεις ενόψει τών σκοτεινών εξελίξεων δέν υπάρχουν, ακόμη. Ας κάνουμε υπομονή, λίγο ακόμη. Ολοι οι αρχηγίσκοι φθείρονται. Δέν ξέρω άν θά ζούμε εμείς οι μεγαλύτεροι αλλά καλύτερα νά ετομαζόμαστε γιά τά βουνά.

olgag είπε...

Αυτά τα βουνά! Τα σκέφτομαι νυχθημερόν, κάνω σκέψεις για το τι θα πάρω μαζί μου και πως θα τα κουβαλήσω μαζί με τα παιδάκια μου. Έπειτα, σκέφτομαι πως κάθε Κυριακή που πηγαίνω στην εκκλησία (ναι, πηγαίνουμε κάθε Κυριακή εδώ κι ένα χρόνο, εν μέσω όλων των εγκλεισμών· τα σπάει ο παπάς μας, βοηθούν και οι ένστολοι-δεν το γράφω για να σας σκανδαλίσω όμως ισχύει και προσεύχομαι για όλους εσάς που θέλετε μα δεν σας επιτρέπουν να εκκλησιαστείτε), υπάρχουν πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες προφανώς δεν έχουν μα ούτε και μπορούν να πάνε οπουδήποτε όταν η σκοτεινιά θα εμφανιστεί. Και λέω του εαυτού μου "λες για εκείνους να μην μεριμνήσει ο Δίκαιος; Φυσικά και θα το κάνει. Άρα θα μεριμνήσει και για τα δικά σου (Του) παιδιά". Και ηρεμώ. Όπως πάει, όσο πάει. Εμείς, με τις όποιες αλήθειες και γνώσεις διαθέτουμε, τα έχουμε κάπως τοποθετημένα στο μυαλό μας τα μελλούμενα. Ο Θεός όμως τα γνωρίζει άριστα. Και θα τα στείλει σε όλους μας στο βαθμό που αναλογούν τον καθένα μας, στα τόσα δις ανθρώπων αυτού του πλανήτη. Την ψυχή μας να μην χάσουμε, αυτό είναι το βασικό. Όσο για τα σχολεία, τα εμβόλια και ό, τι άλλο σχετικό με την εκτροπή των παιδιών από την φυσιολογική ζωή, δηλαδή την εν Χριστώ ζωή, ευθύνη έχουμε πρωτίστως οι γονείς. Για παράδειγμα, όταν η νηπιαγωγός του μικρού μου (και μάλιστα σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο χριστιανικής αδελφότητας) του δίδασκε να κρατάει αποστάσεις και να χρησιμοποιεί αντισηπτικά και μάσκες, του εξηγούσα πως αυτό δεν ισχύει διότι δεν είναι φυσιολογικό μα ούτε και πρακτικό. Το κατάλαβε και συνεχίζουμε ομαλά την ζωή μας. Δεν φταίνε οι άλλοι αν εμείς χάνουμε τον προσωπικό μας έλεγχο. Πάντα θα υπάρχει η πλάνη, όμως η τελική επιλογή θα είναι προσωπική μας ευθύνη. Κι αφού οι Άγιοι με την απλότητά τους μας έδειξαν πως ο δρόμος προς την σωτηρία δεν έχει σχέση με διδακτορικά και πτυχία από το Χάρβαρντ αλλά την κατακτούν ακομη και οι αγράμματοι, με βασικό προσόν την απόλυτη εμπιστοσύνη και πίστη τους στο Θεό, τότε ας σταματήσουμε να αγωνιούμε για εκείνους που διάλεξαν την ευκολία εν γνώση τους.

χαλαρωσε είπε...

https://trelogiannis.blogspot.com/2021/04/blog-post_496.html

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΓΕΝΙΚΑ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ.

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ .......Τα τεστ είναι ο μόνος τρόπος αυτή την στιγμή να αποφύγουμε τα εμβόλια όσοι εργαζόμαστε και εκβιαζόμαστε.

ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΟΥ ...ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΛΛΑ ....https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%87%CE%B8%CF%81%CF%8C%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%9B%CE%B1%CE%BF%CF%8D

amethystos είπε...

Είναι παληά ιστορία, ανακαινισμένη. Ετσι σκεφτόμαστε ακόμη. Ολοι άνθρωποι είμαστε, τί Ρώσοι, τί Νορβηγοί. Η Σκανδιναβία είναι γεμάτη νεκρές ψυχές. Κάνει καί ο τρελο-γιάννης τό παιχνίδι του. Τί θά πεί σύντομα καί στήν γειτονιά σου.Πώς είναι δυνατόν. Μήπως δέν ξέρουμε τί σόι άνθρωποι είναι οι πλούσιοι;

Ανώνυμος είπε...

Τελευταία βγήκαν ανέπαφα τεστ όπως για παράδειγμα αυτό εδώ:
Τεστ Ανίχνευσης Αντιγόνου Κορωνοϊού (Rapid Test) Με Δείγμα Σάλιου. ΟΧΙ ρινοφαρυγγικό
Νέο Rapid Test κορωνοϊού χωρίς χρήση στυλεού.
https://perman.gr/product/test-anichnefsis-antigonou-koronoiou-rapid-test-deigma-saliou/

Εφόσον αυτή η ιστορία είναι πολύπλοκη πιστεύω ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί αναλόγως. Ο ιός υπάρχει ανεξαρτήτως αν είναι φυσικός ή τεχνητός, και θα γίνει πιο επικίνδυνος λόγω των μεταλλάξεων που θα προκληθούν (κυρίως) από τα εμβόλια (https://aktines.blogspot.com/2021/04/blog-post_64.html).
Ο ιός χρησιμοποιείται ως καταλύτης δυσμενέστατων εξελίξεων. Δεν νομίζω να υπάρξει επιστροφή στην προ κορωνοϊού κατάσταση.Βλέπε 4η Βιομηχανική Επανάσταση, τεχνητή νοημοσύνη (ανεργία-εξαθλίωση), συσσώρευση παγκόσμιου πλούτου... τα υπόλοιπα είναι γνωστά.Καταγράφονται κοινωνικές αντιδράσεις και τα πράγματα προχωρούν αναλόγως. Το δυστύχημα είναι ότι είμαστε όντως λίγοι και αυτό μας υποχρεώνει να χρησιμοποιήσουμε όσους τρόπους μπορέσουμε ώστε να μην τους δίνουμε όπλα για ισοπεδωτική αντιμετώπιση (στην Κύπρο ανακοινώθηκε υποχρεωτικός εμβολιασμός ανεξαιρέτως για όλους).Πιστεύω ότι τα τεστ είναι ένας προσωρινός τρόπος για όσο διάστημα μπορέσουμε να το τραβήξουμε γιατί οι άνθρωποι πρέπει να πάνε στην δουλειά τους και τα παιδιά στο σχολείο.
Το βασικότερο όμως είναι να αποκτήσουμε μία αντικειμενική εικόνα από υπεύθυνους γνώστες Χριστιανούς. Διότι ως γνωστόν οι Έλληνες έχουμε τον κακό συνδυασμό του "ημιμαθή και παντογνώστη", και με όσα αντικρουόμενα ακούγονται προκαλείται πανικός και σύγχυση. Έχουμε μπροστά μας μια δυσεπίλυτη εξίσωση που όμως (ας μην το ξεχνάμε) την επέτρεψε ο Θεός.
Μας έχει προαναγγείλει τα της εποχής μας, λέγοντας παράλληλα ότι θα σωθεί όποιος υπομείνει έως τέλους και κρατήσει την ακεραιότητά του όπως ο Ιωβ, χωρίς να πλανηθεί, σκανδαλισθεί, ταραχθεί, ψυγεί η αγάπη του (βλ. κατά Ματθ.Ευαγγέλιον).Στην έσχατη ώρα, θα φύγουμε και στα βουνα. Δεν ήρθε ακόμα αυτή η ώρα, αν και δεν θα αργήσει μάλλον πολλά χρόνια.
Συγχωρέστε με αλλά επιμένω στην ανάγκη της κατά Θεόν διάκρισης. Αυτό έκαναν και οι Άγιοι Πατέρες. Χρησιμοποιούσαν και την ιατρική της εποχής τους κατά Θεόν. Πρέπει να βρούμε τους σωστούς τρόπους. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Ποτέ δεν ήταν. Ας ζητήσουμε την φώτισή Του και ας μην στρέφεται ο ένας εναντίον του άλλου.

χαλαρωσε είπε...

Κοιτα φιλε δεν εχω κατι εναντιον σου. Αλλα δεν θεωρω σωστη αυτην την θεση....το προσχημα της ισοπεδωτικης αντιμετωπισης. Ειναι στρουθουκαμιλισμος το λιγοτερο και αποαθρασυνει τα λυκορνια. Η διάκριση λεει οτι το γενικό σφαγείο έρχεται ολοταχώς. Το να προτασεις την εργασια και το σχολειο των παιδιων απεναντι στην θεριζοαλωνιστικη της αντιχριστης νεας καταστασης δειχνει οτι προφανως δεν εχουμε αντιληφθει που πανε τα πραγματα. Τι θα πει ... υπεύθυνους γνώστες Χριστιανούς...; Μπορεις να απευθυνθείς στις οργανωσεις, στον Μεσογαιας..ειναι και γνωστης και χριστιανος και ποντικομαμη παντα και εσχατως. Ο Κυριος ειπε τα σημαδια του καιρου τα βλεπετε τα σημεια των καιρων δεν τα βλεπετε; Θελουμε μεταφραση για να μην χανουμε το νοημα. Βλεπεις σε χρονια να φευγεις στα βουνα; Η προνοια τι συμβουλευει; ΤΟΝ ΕΧΡΘΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΤΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΕΝ ΕΣΟΠΤΡΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΝ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.
Το να πας παραπισω την σφαγη σου ειναι οπωσδηποτε μια γραμμη που προφανως ευνοει καποιεσ καταστασεις ή και ποιοτητες ανθρωπων...ομως τα γκουλαγκ τους καλοδεχτηκαν και αυτους. ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ; ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ. ΜΗΝ ΑΠΑΤΑΣΑΙ Η ΕΡΗΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΟΝΟΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΑΚΡΥΑ..ΚΡΥΦΑ Η ΦΑΝΕΡΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΥΣ. ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙς ΓΕΝΝΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΔΕΣ. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ...ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΚΩΛΟΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΔΙΩΓΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΚΙΝΟΥΑ ΘΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΡΑ ΨΗΝΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΜΑΟΥΧΑΛΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΑΓΟΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΟΙ ΗΘΙΚΙΣΤΕΣ, ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ, ΧΑΜΗΛΟΒΛΕΠΟΥΣΟΙ, ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ... ΔΕΝ ΣΑς ΟΙΔΑ ΠΑΛΙΟΡΕΜΑΛΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥς ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΒΕΛΤΗΡΙΑ.
Αν ψηνεσαι για παλικαρι του Κυριου καλα κανεις..ειναι της διακρισεως αν προαλειφεσαι για σλαλομ αποφυγης της καταδιωξης του Κυριου ..τοτε το ελεος του δεν θα σε βρει.
Σε καθε περιπτωση και για να κλεινουμε την λογοδιαροια μας, η διακριση προκρινει την Βασιλεια του Κυρίου και ελλατωνει την δικια μας. Αν συμβαινει το αντιθετο τοτε τα πρέπει υπερισχυουν του γενηθητω το θελημα σου.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΠΑΣΑ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΜΟΥ...ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΡΥΦΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ αμεθυστου ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟ αμεθυστο ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΠΛΩΜΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η αντικειμενική εικόνα από υπεύθυνους γνώστες Χριστιανούς, αναφέρθηκε από εμένα ως προς το ιατρικό μέρος αυτής της ιστορίας, και δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα που μου γράφεις. Γιατί δεν είμαστε όλοι γιατροί ή βιολόγοι ή χημικοί.
Εν προκειμένω, ως προς το τεστ έχουν ακουστεί τερατώδη πράγματα, μέχρι και ότι περιέχει το εμβόλιο.Το βίντεο του Δ. Ποντίκα όπως και το άρθρο του Μοναχού-Βιολόγου είναι ένα παράδειγμα γενικότερης σωστής ενημέρωσης ως προς το ιατρικό κομμάτι από γνώστες του θέματος και Χριστιανούς.
Ως προς τον διωγμό, ούτως ή άλλως το πνεύμα του Χριστού είναι διωκόμενο στον κόσμο τούτο παντού και πάντοτε στο πρόσωπο όσων εμφορούνται απ΄αυτό. Αν δεν διώκεσαι (έστω και αφανώς) δεν είσαι γνήσιος μαθητής του Κυρίου.Και θα διωχθούμε στο μέλλον ολοκληρωτικά, για να ξεχωρίσει η ήρα απ΄το σιτάρι.
Η αναζήτηση τρόπων αποφυγής του εμβολίου, δεν έχει να κάνει με την αποφυγή του διωγμού (εφόσον έρχεται ο κοινωνικός αποκλεισμός ακόμα και όταν ξεπεραστεί ο κορωνοϊός, λόγω άλλων πραγμάτων που σταδιακά θα μας ζητηθούν). Έχει να κάνει με την νίκη μας επάνω τους, και με την αποτυχία του εκβιασμού τους να υπακούσουμε ετσιθελικά σε παγκόσμιες εντολές.
Όσοι είναι Χριστιανοί ευσυνείδητοι επιστήμονες να υποδείξουν και άλλους τρόπους.
Αυτά τα λέμε με δεδομένο ότι ο ιός δεν είναι μύθος, και είναι όντως επικίνδυνος καθώς θα μεταλλάσσεται, επομένως θα έχουν συνεχώς τις κοινωνίες κάτω από μία δαμόκλειο σπάθη, και θα κατηγορούν όσους αρνούνται να λάβουν οποιοδήποτε μέτρο ως εγκληματίες. Αλλά και εμείς οι ίδιοι δεν θέλουμε να γίνουμε αιτία για τον θάνατο κανενός, επομένως προσέχουμε και ταυτόχρονα αφυπνίζουμε τους άλλους. Αυτά όσον αφορά τις κοινωνικές συναναστροφές.
Όσον αφορά το θέμα της λατρείας μας προς τον Κύριο, δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Η ιστορία αυτή αποκάλυψε πάρα πολλά. Πολλοί σήμερα αρχίσαμε ήδη να πηγαίνουμε σε Μοναστήρια στα βουνά. Χωρίς μάσκες, αποστάσεις και εμβόλια. Δόξα τω Θεώ. Μακάρι να μας αξιώσει να διωχθούμε για το Όνομά Του, και να αντέξουμε έως τέλους. Η πρώτη κατηγορία ανθρώπων που βγαίνουν εκτός της Βασιλείας σύμφωνα με την Ιερή Αποκάλυψη είναι οι ΔΕΙΛΟΙ, οι ολιγόπιστοι.Καλό απόγευμα.