Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

EΥΡΩΠΗ, ΑΝΑΣΤΗΣΟΥ!

 Πηγή: Identità e Tradizione

Μετάφραση–επιμέλεια: Ελευθέριος  Αναστασιάδης


Ludwig Fahrenkrog, η Γη των Προγόνων μας
Ως ευρωεθνικιστές  έχουμε  το επιτακτικό καθήκον να είμαστε καλοί πατριώτες ευρωπαίοι. Δηλαδή την ηθική υποχρέωση να υπερασπίσουμε τις δικές μας κοινότητες του Αίματος και του Εδάφους, να αντιταχθούμε με όλες τις δυνάμεις μας στα κακά που από πολύ καιρό πλήττουν την Ευρώπη: την αλλογενή μετανάστευση, την μασονική παγκοσμιοποίηση, τον κομμουνιστικό υλισμό, τον καπιταλιστικό φιλελευθερισμό. Από την παράδοση προέρχεται η αληθινή έννοια της πατρίδας, που ο αρχηγός των εξεγερμένων της Βανδέας François de Charette, σε θανάσιμο αγώνα εναντια στους ιακωβίνους επαναστατες, εξέφρασε με πληρότητα: «Η πατρίδα για εμας είναι τα χωριά μας, οι εκκλησίες μας, οι τάφοι μας, όλα αυτά που οι πατέρες μας αγάπησαν πριν από εμας. Η πατρίδα μας είναι η πίστη μας, η γη μας…». Πατριώτες λοιπόν, ριζωμένοι στην αγάπη για τους Λαούς της Ευρώπης, για τις Εθνικες  κοινοτητες μας, για την Παραδοσή μας, για την Ιστορία μας, για την χιλιόχρονη Πίστη μας. Τυλιγμένοι μέσα σε χιλιόχρονες σημαίες που ποτέ δεν γνωρισαν την ήττα, σημαίες που παραλάβαμε από τους προγόνους μας ως κληρονομιά των ένδοξων εποχών, και που σήμερα τις κυματίζουμε ξανά στον ορμητικό άνεμο της ιστορίας. Η παγκοσμιοποίηση, που δεν είναι μία συνομοσιολογική εφεύρεση, αλλα αντίθετα ένα σχέδιο κοινωνίας, ολοκληρωμενο, οργανικό (επεξεργασμενο σε μασονικά-τεχνοκρατικά περιβάλλοντα) που προχώρησε με σταδιακά βήματα (για να γίνει πιο ''ευπεπτο'' στους λαούς) έχει ως τελικό σκοπό να επιβάλλει μία Νέα Παγκόμια Τάξη, θεμελιωμενη πάνω στην καταστροφή και στα συντρίμια της εθνικής ταυτοτητας και της Παράδοσης των ευρωπαίκων λαών. Ενα συγκεκριμένο σχεδιο που θα επιριάσει κάθε όψη της ζωής μας. Μαζικές εισβολές αλλοδαπών, κοινωνίες πολυφυλετικές, καταστροφή της παραδοσιακής οικογένειας, υπογεννητικότητα, καταστροφή της κοινωνικης πρόνοιας, θρησκευτικός συγκριτισμός: αυτά είναι τα τοξικά συστατικά της  νέας τάξης που συγκεκριμένα οικονομικά, πολιτικά και αποκρυφιστικά περιβάλλοντα εισαγάγουν για να μεταμορφώσουν ή πιο σωστά, για να υπονομέψουν τις χιλιόχρονες κοινότητες του Αίματος και της Γης. Μία πραγματική μυστική κυβερνηση που κινείται  στα παρακήνια της επίσημης πολιτικής, με  τεράστια δύναμη, πραγματοποιεί  το τόσο εξυμνημενο «παγκόσμιο χωριό».


Αλφρέδος ο Μέγας
Οι αξίες αναφοράς και διάκρισης δεν είναι πιά η ένταξη  σε μια ορισμένη φυλή, σε μια ορισμένη εθνική κοινοτητα, αλλά η κατοχή υλικών αγαθών. Για να παγματοποιήσουν το σχεδιό τους οι καρχαρίες της μασονικής–καπιταλιστικής παγκοσμιοποιησης ακολουθούν δύο δρὀμους: Έναν οικονομικό που περνά διαμεσου της  εξάλειψης της μικρής και μεσαίας επιχειρησης καθώς και των εμπόρων, συγκεντρώνοντας την οικονομική δύναμη στα χέρια  της μεγάλης διανομής και των πολυεθνικών.Ο άλλος δρόμος, κοινωνικου τύπου, διαμέσου της μαζικής μετανάστευσης, στοχεύει στην καταστροφή των λαών πνίγοντας την ανθρωποβιολογική τους ταυτότητα μέσα στα κύματα των νέων εισερχομένων. Όσον αφορά την οικονομική όψη της εξάλειψης των μικρών εμπόρων και παραγωγών, επιτυγχάνεται με την ''βοήθεια'' των τραπεζών των διαφορών χωρών που συνθλίβουν τον μικρό επιχειρηματία με υψηλούς τόκους πάνω στα δάνεια.Άλλο στοιχείο που προκαλεί την κρίση στον τομέα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, είναι εκείνη η πλανητική ελευθερία συναλλαγών  με την εξάλειψη των προστατευτικών φραγμών, που βάζει σε ανταγωνισμό τον μικρό αρτοποιό με την πολυεθνική,  με τα  ολέθρια αποτελεσματα που όλοι γνωρίζουμε  πάνω  στην ραχοκοκαλια της ευρωπαϊκης οικονομίας.
Αλλά μια που η οικονομική εξαθλίωση ενός λαού δεν είναι πάντα επαρκής για να εκμηδενίσει την υπερηφάνεια του, οι σχεδιαστές της νέας τάξης έχουν προβλέψει μια ''τελική  λύση''  και από πλευράς πνευματικής και εθνικής: δηλαδή την ολική καταστροφή όλων των εθνικών, κοινωνικών, πολιτιστικών, και συναισθηματικών δεσμών που ενώνουν κάθε άνθρωπο με την γη του και την κοινότητα του. Η θρησκεία, οι παραδόσεις, ο πολιτισμός, συνδέουν το άτομο σε μια πιο ευρεία ομάδα, (ξεκινώντας από εκείνη της οικογένειας μέχρι εκείνη του έθνους), της οποίας  το χαρακτηριστικό είναι ότι αποτελείται από άτομα με ένα κοινό υπόβαθρο, έναν ίδιο τρόπο αντίληψης, των οποίων η λειτουργία θα έπρεπε να είναι εκείνης της προστασίας των μελών της ομάδας από τους εξωτερικούς κινδύνους. Ακριβώς η ύπαρξη αυτών των κοινοτικών δομών θεμελιωμένων πάνω σε εθνικές βάσεις, εμποδίζει τα σχεδία του μεγάλου κεφαλαίου που αποσκοπεί να έχει τον άνθρωπο σκλάβο της παραγωγής και της κατανάλωσης, και που για να επιτύχει αυτό το αποτέλεσμα, πρέπει να ψαρεύει σε μία νοθευμένη κοινωνία, στην όποια κυριαρχεί ο ατομικισμός και ο εγωισμός.

Mυστράς
Να λοιπόν γιατί οι επιθέσεις στην παραδοσιακή οικογένεια. Η κοσμοπολίτικη αριστερά (ανόητη υπηρέτρια των ισχυρών και του μεγάλου κεφαλαίου) πιέζει όχι μόνον για την αναγνώριση των ομοφυλόφιλων ζευγαριών αλλά  για να δοθεί σε αυτούς  η δυνατότητα να υιοθετούν παιδιά. Γίνεται δηλαδή προσπάθεια να περάσει η ιδέα ότι η απόκτηση παιδιών δεν είναι κάτι που περνά μέσα από την ένωση άνδρα–γυναίκας και δεν είναι συνδεμένη με την έννοια της οικογένειας. Πέρα από την ηθική και συναισθηματική άποψη, πρέπει να εξεταστεί ο βασικός στόχος των εχθρών της φύσης που μάχονται την οικογένεια: η παρακμή της εμποδίζει την φυσιολογική εναλλαγή των γενεών και επιδρά πάνω στην δημογραφική διαμόρφωση της Ευρώπης: μία ήπειρος γέρων που πρέπει μάλιστα να αναλάβει τα εκατομμύρια των παιδιών που γεννούν οι μετανάστες  με  συνεχή ρυθμό, με την συγκατάθεση και την οικονομική βοήθεια εκείνων των ίδιων κρατών που με χίλιους δύο τρόπους εμποδίζουν τους ιθαγενείς πολίτες τους να φέρουν παιδιά στο κόσμο. Η μείωση των παιδιών στην Ευρώπη και η μεγάλη αύξηση των παιδιών που γεννιούνται από μετανάστες, είναι το πρώτο βήμα  για την πραγματοποίηση της πολυφυλετικής κοινωνίας.

Η παγκοσμιοποίηση είναι μία δίνη η οποία θα εξαφανίσει κάθε  εθνικό-παραδοσιακό δεσμό και κάθε υπηρηφάνεια και από την οποία θα βγει, πλασμένος μέσα στο σκοτάδι, σύμφωνα με το τρομακτικό όραμα των ιδεολόγων του, ο νέος άνθρωπος. Ο νέος άνθρωπος που δεν θα είναι τίποτα άλλο από έναν τέλειο άπατρι, ο παγκόσμιος καταναλωτής, ο ιδιώτης. Εν τω μεταξύ, στα χρυσαφένια παλάτια του Ολύμπου των  παγκοσμιοποιητών, ένας στενός κύκλος ισχυρών θα διαχειρίζεται όλη την εξουσία χωρίς πια κανένα έλεγχο. Εμπρός από αυτό το καταστροφικό φαινόμενο, είναι καθήκον μας ως  ευρωεθνικιστικές να εναντιωθούμε.  Με όλες τις δυνάμεις μας!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΣΤΗΣΟΥ ΕΥΡΩΠΗ (ΔΕΝ πρόκειται)

Κατά το ΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΕΡΤΟΓΡΟΥΛ Τούρκικο σίριαλ στο ΝΕΤΦΛΙΞ που μιλάει για την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΙΣΛΑΜ και την ΚΑΤΑΚΥΡΙΕΥΣΗ από το ΙΣΛΑΜ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ κόσμου (το βλέπουμε). Εχουν κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ οι ΤΟΥΡΚΟΙ καλλιτέχνες!!! Πρέπει να το δείς για να καταλάβεις τι εννοω..ΚΑΙ ΟΣΟ οι Γειτονές μας ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ εμείς κοιμόμαστε μακαρίως σαν γουρουνια πεσμένα στις λάσπες τους. ΘΛΙΒΕΡΟ!!!

χαλαρωσε είπε...

https://attikanea.info/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%cf%8d%ce%ba%ce%bb%cf%89%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%bf%ce%b2%ce%b9%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%8e%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%ce%bd/

ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

χαλαρωσε είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=TlFpBgf-AJA&t=215s

ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΤΕΣΤ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΕΜΒΟΛΙΟ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥς ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.