Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑ - ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑΣ Adriano Segatori

 Ένα μέγα συνέδριο σατανιστών στις Ηνωμένες Πολιτείες ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες

Δύο οπαδοί του Κάδμου που καταβροχθίστηκαν από έναν δράκο , ο Κορνέλις βαν Χάρλεμ (1562-1638)

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ - ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑΣ

Προ ημερών ανακοινώθηκε μέγα συνέδριο σατανιστών στις Ηνωμένες Πολιτείες, χώρος κατάλληλος για παρόμοια έθιμα, δεδομένης της εγκληματικής ειδησεογραφίας -ακριβώς- που έχει χαρακτηρίσει την αμερικανική καθημερινότητα .
«Μάσκα και εμβόλιο». Η παγκόσμια συγκέντρωση σατανιστών δεν έχει καμία αμφιβολία. Εδώ είναι οι κανόνες


Υπάρχει ο Σατανάς, ή είναι μια δεισιδαιμονική εφεύρεση όπως ο Θεός, για να υποβιβαστεί στην ομίχλη του χρόνου που φωτίζεται θριαμβευτικά από τον ορθολογισμό του Διαφωτισμού και τον προοδευτικό υλισμό; Αυτή είναι η βασική ερώτηση που πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας.
Φυσικά, αν σκεφτείτε την σκονισμένη σπηλιά, την κατσαρόλα, τις νυχτερίδες, τα κοράκια και μερικά κρανία και κόκαλα σκορπισμένα εδώ κι εκεί σύμφωνα με την παραμυθένια εικονογραφία, τότε όλα έχουν τελειώσει, αν υποθέσουμε ότι άρχισαν ποτέ με αυτές τις πρυποθέσεις.
Αν αντιθέτως σκεφτόμαστε τον Σατανά ως μια συμβολική νοημοσύνη του κακού, ψευδαίσθηση μιας άλλης πραγματικότητας, άρχοντα μιας εναλλακτικής δύναμης που προσποιείται ότι δεν υπάρχει, τότε ο σατανισμός είναι ζωντανός και καλά, και ίσως το άθλιο Μεγάλο Έργο είναι αρκετό για να το μεταφράσουμε στήν Μεγάλο Σύγχρονη επανεκκίνηση. Ας μετακομίσουμε επίσης - αυτός ο όρος είναι της μόδας - τις διάφορες εκκλησίες του σκότους, από το Bel-Air του Charles Manson ή (1934-2017) από το San Francisco του Anton Szandor LaVey , (1930-1997) για παράδειγμα στο ελβετικό Νταβός του Klaus Schwab  (ακόμα ζωντανός)


Στοίχημα; Ας το σκεφτούμε.

Διαβολικό, με την ετυμολογική έννοια προέρχεται από το dia-bàllein, «Το ελληνικό ρήμα δια-βάλλειν, από το οποίο προέρχεται ο σύγχρονος όρος διάβολος, σημαίνει χωρίζω, τοποθετώ ένα εμπόδιο ή ένα ρήγμα(ένα σχίσμα), που με μεταφορική έννοια σημαίνει συκοφαντώ. Το αντίθετό του είναι το ρήμα syn-bállein που σημαίνει ενώνω, εναρμονίζω, συναρμολογώ ξανά σαν παζλ. Ο όρος "σύμβολο" προέρχεται από το syn-ballein. Να είστε σύμβολα, όχι διάβολοι. Fdb»
syn-ballei

Αυτό που βλέπουμε σε μεταστατικό επίπεδο στον σημερινό κόσμο είναι ακριβώς αυτή η διαδικασία: διαχωρισμός των ανθρώπων από όλους τους δεσμούς, διαστρέβλωση των νόμων της φύσης, διάλυση της φυσικής οικογένειας, σύγκρουση γονέων και παιδιών, ανταγωνισμός μεταξύ μαθητών και δασκάλων, παραμόρφωση της ιστορίας, αντιπαράθεση κράτους και πολιτών, χειραγώγηση συνειδήσεων κ.ο.κ.
Ας συγκρίνουμε αυτήν την κατάσταση με αυτή που κατανοείται από τον όρο «συμβολικό», από το syn-bállein , αυτό που ενώνει, συνθέτει, εναρμονίζει, ισορροπεί, που υπερβαίνει το ενδεχόμενο(τυχαίο) για μια μεγαλύτερη πραγματικότητα, και ανακαλύπτουμε ότι αυτό το όραμα αντιστοιχεί ακριβώς στην ιδέα οργανικής κοινότητας, συμβολικός και συγκεκριμένος χώρος στον οποίο όλοι οι άνθρωποι, ως προς τις λειτουργίες, τις δεξιότητες και τις ικανότητες, συνεργάζονται για το κοινό καλό και ένα κοινό πεπρωμένο.

Έτσι, βλέπουμε, ξεπερνώντας τους περιορισμούς της συγκεκριμένης σκέψης και αντίθετα ενεργοποιώντας τη μέγιστη ικανότητα αφαίρεσης και συμβολισμού, ότι η αξιολόγησή μας δεν ήταν καθόλου ριψοκίνδυνη.

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση (PI) του μεταμοντέρνου χάους είναι, λοιπόν, -προς όλες τις προθέσεις και σκοπούς, τίς επιπτώσεις- μια διαβολική επιχείρηση μεταφυσικής ανατροπής της τάξης των πραγμάτων όπως πάντα ήταν κατανοημένη και γνωστή. Η προσομοίωση που εφαρμόζει ο Σατανάς για να προκύψει ανύπαρκτος είναι η ίδια μυστικιστική τεχνική που εφαρμόζουν οι Κύριοι της νέας παγκοσμιοποιημένης αναδιοργάνωσης, ουσιαστικά αντιανθρώπινη και αφύσικη.
Ο Σουάμπ, δικαίως, γίνεται Αρχιερέας, με τα διάφορα παπαδοπαίδια και τούς ιεροψάλτες της σατανικής αίρεσης(σέχτας).

Λοιπόν, συμπεραίνουμε: εάν, όπως σημειώνει ο Richard Cavendish στον δεύτερο τόμο της Μαύρης Μαγείας , ο «σατανάς» είναι η εβραϊκή προέλευση του «αντιπάλου», είμαστε εχθροί του σε αυτή τη στρατηγική της ανθρώπινης υποβάθμισης και, για να είμαστε ξεκάθαροι, είμαστε περήφανοι γι' αυτό.

Adriano Segatori

Δεν υπάρχουν σχόλια: