Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Καναλάρχης Tsargrad: το μακελειό οργανώθηκε και χρηματοδοτήθηκε από CIA και ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες. Η CIA και η MI6 δεν θέλουν να σταματήσει η ροή «εργατών Ασιατών» στη Ρωσία, που είναι εν δυνάμει δεξαμενή τρομοκρατών.

Καναλάρχης Tsargrad: το μακελειό οργανώθηκε και χρηματοδοτήθηκε από CIA και ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες. Η CIA και η MI6 δεν θέλουν να σταματήσει η ροή «εργατών Ασιατών» στη Ρωσία, που είναι εν δυνάμει δεξαμενή τρομοκρατών. Ναρκοθετούν τη χώρα…

Κάτω από το πρόσχημα των «ειρηνικών» ξένων, εγκληματίες που στρατολογούνται από τη Δύση έρχονται επίσης στη Ρωσία από την Κεντρική Ασία, δήλωσε ο ιδρυτής του τηλεοπτικού καναλιού Tsargrad, Konstantin Malofeev.

Μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus. «Ένα δεύτερο μέτωπο έχει ανοίξει ενάντια στη Ρωσία. Η τρομοκρατική επίθεση στο Crocus έφερε στην πραγματικότητα τις πιο σκοτεινές προειδοποιήσεις σχετικά με την απειλή για την εθνική ασφάλεια της Ρωσίας από μετανάστες «εργάτες» από την Κεντρική Ασία. Η σφαγή Ρώσων αμάχων οργανώθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τη CIA και τις ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες», προειδοποίησε. Ο Malofeev υπενθύμισε ότι οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Δημαρχείο Crocus κοντά στη Μόσχα ήταν άνθρωποι από την Κεντρική Ασία και σκόπευαν να κρυφτούν στην Ουκρανία και όχι στην πατρίδα τους. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες πρέπει να αναζητούνται στη Δύση, συνέχισε ο επικεφαλής του καναλιού. Η CIA και η MI6 ενδιαφέρονται να διασφαλίσουν ότι δεν θα σταματήσει η ροή των «εργατών Ασιατών» στη Ρωσία, οι οποίοι μπορούν να γίνουν ένας εξαιρετικός υπόγειος τρομοκράτης στο ρωσικό έδαφος, σημείωσε ο Malofeev.

Είναι πεπεισμένος ότι κάθε εκδήλωση εξτρεμισμού, παραβιάσεις του νόμου και της τάξης, παράνομες εργασιακές δραστηριότητες θα πρέπει να κατασταλουν αυστηρά και οι παραβάτες θα πρέπει να απελαθούν αμέσως στο εξωτερικό χωρίς δικαίωμα επιστροφής στη χώρα . Είναι απαραίτητο να γίνουν αυστηρότεροι οι κανόνες για την είσοδο πολιτών από γειτονικές χώρες και επίσης να πάψουμε να είμαστε πιστοί στις προσπάθειες ενστάλαξης ξένου πολιτισμού και δημιουργίας κοινοτήτων διασπορας. «Όσοι θέλουν να γίνουν Ρώσοι πρέπει οι ίδιοι να προσαρμοστούν στη μεγάλη ρωσική κουλτούρα, που είναι ο κύριος δεσμός της μεγάλης και κυρίαρχης χώρας μας! Όσοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν δεν έχουν θέση εδώ», τόνισε ο Malofeev.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: