Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Alexander Dugin για επόμενη μέρα: Πρέπει να απελευθερώσουμε ως και το Κίεβο χωρίς πυρηνικά και παγκόσμιο πόλεμο.. Αυτός είναι ο ελάχιστος στόχος!

 

Alexander Dugin για επόμενη μέρα: Πρέπει να απελευθερώσουμε ως και το Κίεβο χωρίς πυρηνικά και παγκόσμιο πόλεμο.. Αυτός είναι ο ελάχιστος στόχος!

Η εκτίμηση του νο 1 Ρώσου διανοούμενου, καθηγητή Alexander Dugin για την επόμενη μέρα μετά την τρομοκρατική. O ίδιος πλήρωσε ακριβό τίμημα στο πρόσφατο παρελθόν από τρομοκρατική όταν έχασε την μοναχοκόρη του την Ντάρια.: “Τα μαθηματικά του πολέμου σήμερα είναι απλά. Πρέπει να απελευθερώσουμε το Χάρκοβο, την Οδησσό, τον Νικολάγιεφ και το Κίεβο (φυσικά Ζαπορόζιε, Χερσώνα, Ντνεπροπετρόβσκ, Τσέρνιγκοφ και Σούμι), χωρίς να καταφύγουμε σε πυρηνικά όπλα και παγκόσμιο πόλεμο πλήρους κλίμακας, αν μπορεί να αποφευχθεί. Αυτός είναι ο ελάχιστος στόχος. Οτιδήποτε λιγότερο είναι αδύνατο, απαράδεκτο. Τώρα το ερώτημα είναι τι πρέπει να γίνει για αυτό; Μισό εκατομμύριο, ή καλύτερα, ένα εκατομμύριο επιπλέον στρατιώτες – εξοπλισμένοι και εκπαιδευμένοι. Μετάβαση σε νέο επίπεδο κινητοποίησης οικονομίας, βιομηχανίας, επιστήμης, πολιτισμού, παιδείας. Πλήρης στρατιωτικοποίηση κράτους και κοινωνίας. Άμεσα. Κι όμως αργούμε. Στην απολύτως σωστή κατεύθυνση (είμαστε), αλλά (πάμε) αργά».

dimpenews.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα . Το ποιος ευθυνεται για το χτυπημα προχθες στην Ρωσια ειναι αγνωστο . Ολα ειναι εικασιες . Εκτος βεβαια απο την συνωμοσιολογικη μπουρδα οτι το εκανε ο Πουτιν . Οι μεγαλες δυναμεις δεν χτυπαν την πρωτευουσα τους . Αν θελουν να βπμβαρδισουν καποια χωρα το κανουν με αλλο προσχημα . Αυτο ουτε σαν εικασια στεκει . Αλλο θελω να πω . Οτι μετα 75 χρονια διεθνισμου και αταξικης κοινωνιας και αλλες τετοιες ανοησιες στην ΕΣΣΔ ολοι στην πρωην Σοβιετια πολεμουν με ολους . Γεωργιανοι με Αμπχαζιους . Αζεροι με Αρμενιους . Ρωσοι με Τσετσενους . Ρωσοι με Γεωργιανους και βεβαια επι δυο χρονια Ρωσοι με Ουκρανους . Μια που το blog ειναι κατα βαση εκκλησιαστικο η παρατηρηση μου ειναι οτι το ΝΠΔΔ που εχει το καλιτεχνικο ψευδωνυμο Εκκλησια της Ελλαδας ενω κατακεραυνωνει κατα καιρους τους Χριστιανους που αντιδρουν σε ανοσιουργηματα οπως ο πολιτικος γαμος ομοφυλοφιλων , η αλλαγη φυλου στα 15 και οι προσβολες του χριστιανικου αισθηματος με κοπρωδη δηθεν καλιτεχνηματα οπως η ταινια Αδεσποτα κορμια , τους κατακεραυνωνει λοιπν ως Φαρισαιους Γραμματεις Σαδουκαιους κλπ για την παταγωδη αποτυχια του αθεου κομμουνιστικου συστηματος στην Ανατολικη Ευρωπη δεν βγαζει αχνα . Τους σερνει απο την μυτη το ΚΚΕ που ωστοσο οι οπαδοι του ονομαζουν την Ορθοδοξια οταν μιλουν ανοιχτα ως μαλακισμενη θρησκεια . Το ακουσα με τα αυτια μου απο εναν σκατογερο . Και ο Πουτιν και ο Ζελενσκυ και ο Ντουγκιν ολοι ειναι σαρξ εκ της σαρκος του μαρξισμου λενινισμου . Διεφθαρμενη σιγουρα η Δυση αλλα μεχρι ωρας δεν ανταλασουν οβιδες το Λονδινο με το Εδινβουργο οθτε η Νεα Υορκη με την Ατλαντα και το Τεξας . Αυτα ξερω οτι ειναι αντιδημοφιλη στους τωρινους Ορθοδοξους που θεωρουν τον Πουτιν νεο Μωυση και τον Ντουγκιν νεο Ησαια αλλα μεχρι στιγμης ειναι η πραγματικοτης . Εκι στο Αντιφωνο και στα αλλα νεοορθοδοξα κολομαγαζα ας αναβουν κανενα κερι στους Ελληνες στρατιωτες που επεσαν το 1946 1949 και ετσι σημερα δεν ανταλασουν πυραυλους η Αθηνα με την Θεσσαλονικη . Γιατι η ανεξαρτητη Μακεδονια ηταν στο προγραμμα του Ζαχαριαδη δηλαδη πληρης εκσλαυισμος της βορειας Ελλαδας. Αυτα τα ολιγα . ΑΜ Υστερογραφο .Ο λογος που ο τεως προσωπολατρης του Αντρεα Χατζαρας υβριζει τον Μακρυγιαννη ως Ρουφιανογιαννη ειναι οτι ο Μακρυγιαννης παρα τα οποια ελλατωματα του ειχε θεολογικο ενστικτο και την Ρωσικη Ορθοδοξια την ειρωνευοταν και την θεωρουσε ψευδεπιγραφη . Δεν θα υβριζει ηρωες με πεντε πληγες ο Σταλινομπααθιστης που θεωρει θεμιτη την προσωπολατρεια .

Ανώνυμος είπε...

Ενα έχω να αντισχολιάσω: ΑΜ:"θεούλης"!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ//ΡΩΣΟΙ//ΕΧΟΥΝ//ΕΠΙΣΗΣ//(ΟΠΩς//ΚΑΙ//ΟΙ//ΣΕΡΒΟΙ...)//ΜΕΓΑΛΟΥΣ//ΑΓΙΟΥΣ...