Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Μπάιντεν : Είπα στον Νετανιάχου ότι εσύ κι εγώ θα συναντήσουμε σύντομα «τον Μεσσία (Αντίχριστο) στην Ιερουσαλήμ»!

Ο Τζο Μπάιντεν στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ: Είπα στον Νετανιάχου ότι εσύ κι εγώ θα συναντήσουμε σύντομα «τον Μεσσία (Αντίχριστο) στην Ιερουσαλήμ»! Φαίνεται ότι ταυτόχρονα με την έκλειψη ηλίου στο τέλος του μήνα του Ραμαζανιού, και φυσικά σε ένα σατανικό και φρικτό σενάριο, θα γίνουμε μάρτυρες της σφαγής ενός κόκκινου μοσχαριού και της καταστροφής του τζαμιού Al-Aqsa. Για το λόγο αυτό εστάλησαν Αμερικανοί στρατηγοί στην κατεχόμενη Παλαιστίνη. Λες και η εμφάνιση του Αντίχριστου σε σενάριο του Χόλιγουντ είναι αυτή που θα καθορίσει τις συνθήκες του τέλους του κόσμου στους τυφλοπόντικες. Στην οριοθέτηση μεταξύ των δαιμόνων των ανθρώπων, των τζιν και των εκπροσώπων του Μετώπου της Αλήθειας, πολλές αμφιβολίες και ζητήματα θα γίνουν ξεκάθαρα.

Εβραϊκές πηγές: Είναι πιθανό την τελευταία ημέρα του μήνα του Ραμαζανιού και ταυτόχρονα με μια πλήρη έκλειψη Ηλίου, χωρίς προηγούμενο τα τελευταία 375 χρόνια, να γίνει τελετή προσφοράς και σφαγής του κόκκινου μοσχαριού.

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ: Στήθηκε Τεράστιος Βωμός για τελετουργική θυσία κόκκινων δαμαλιών το Ιουδαϊκό Πάσχα 2024 για ανοικοδόμηση Τρίτου Ναού του Σολομώντα. Φέρνουν τον Αντίχριστo;

Η συνέχεια αυτών των ανήθικων τελετουργιών θα είναι η κατεδάφιση του τζαμιού Al-Aqsa, η έναρξη της ανέγερσης του Τρίτου Ναού και η εμφάνιση του ψευδούς Μεσσία ή του Αντίχριστου. Να σημειωθεί ότι πηγές πληροφοριών αναφέρουν άφιξη Αμερικανών στρατηγών στα κατεχόμενα, με πρόσχημα χερσαία επίθεση στον Λίβανο και άφιξη των κατακτητών στη Ράφα, που συμπίπτει με το ταξίδι υψηλόβαθμης σιωνιστικής αντιπροσωπείας στην Αμερική. Πρέπει να δούμε, ποια ακριβώς προσωπικότητα είναι υποψήφια για την εξουσία και την εξουσία του Σατανά, για τη σατανική κυβέρνηση, και ταυτόχρονα με την τελετή της σφαγής του κόκκινου μοσχαριού, ποιες ακριβώς άλλες διαστάσεις συμπύκνωσης και ενσάρκωσης των κακών όντων θα γίνουν , και με ποια μορφή, και με ποιο σενάριο του Χόλιγουντ, θα ανοίξουν. ;

Η αλληλουχία άφιξης εξωγήινων όντων [μη ανθρώπινων δαιμόνων] με την αποκάλυψη κρυφών τεχνολογιών θα είναι η αρχή της υποσχεμένης Αποκάλυψης; Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ακραία καταστροφική δραστηριότητα και η υπερβολική δραστηριότητα των Σιωνιστών μας λέει για οποιοδήποτε πιθανό γεγονός που έχουν προβλέψει οι διάβολοι;!

Η αλήθεια: Για να κατανοήσετε  αυτήν τη δημοσίευση, σας προσκαλώ να διαβάσετε τη μυθική ιστορία του κόκκινου μοσχαριού. Το Τζαμί Al-Aqsa δέχεται σοβαρές και τακτικές απειλές από Ισραηλινούς εξτρεμιστές από το 1967. Αυτές οι απειλές κλιμακώθηκαν ανησυχητικά το 2022 με την άφιξη 5 κόκκινων μοσχαριών από το Τέξας των ΗΠΑ. Ανάμεσα στις πολλές ισραηλινές προσπάθειες να αλλάξει το status quo σε αυτό που αποκαλούν Όρος του Ναού, που είναι η αυλή του Τζαμιού Αλ Άκσα, η πρώτη από τις δύο qiblah και η δεύτερη από τα δύο Ιερά Τζαμιά για τους Μουσουλμάνους, είναι αυτό που συνέβη την 14 Νοεμβρίου 2006, όταν οι φρουροί του τζαμιού Al-Aqsa απέτρεψαν μια προσπάθεια τεσσάρων Εβραίων εξτρεμιστών να πραγματοποιήσουν ανασκαφές τη νύχτα στο παρακείμενο Mercy Cemetery στον τοίχο του τζαμιού Al-Aqsa από την ανατολική πλευρά, που περιλαμβάνει τα λείψανα ορισμένων ”συντρόφων” και μελετητών.

Το Κέντρο Ντοκιμαντέρ της Ιερουσαλήμ περιέγραψε τις εβραϊκές επιθέσεις στο τέμενος Al-Aqsa το 2006 ως τις πιο επικίνδυνες από το 1967, σημειώνοντας ότι η εβραϊκή κυβέρνηση, ο δήμος της Ιερουσαλήμ και οι εξτρεμιστικές εβραϊκές ομάδες εκμεταλλεύτηκαν τις εσωτερικές συνθήκες της Παλαιστίνης εκείνη την εποχή, και «Έγιναν πολλές κατασκευές για να επιβληθεί ένα τετελεσμένο στο έδαφος, άνοιξε μια συναγωγή για την εβραϊκή προσευχή κάτω και δίπλα στο τέμενος Al-Aqsa, εγκαινίασε μουσεία για να γράψει ιστορία για αυτό από το τίποτα, επέκτεινε την πλατεία Al-Buraq , το οποίο έφτιαξαν ένα μέρος για να θρηνήσουν τις υποτιθέμενες δόξες τους… και υιοθέτησαν νέες κατασκευές σαν να βρίσκονταν σε αγώνα ενάντια στο χρόνο για να λεηλατήσουν το τέμενος Αλ Άκσα και να το εξιουδαϊσουν».

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: