Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΜΑΧΩΝ

Η ΕΕ κηρύσσει τον κώδωνα του κινδύνου για πόλεμο σε όλη την Ευρώπη με τη Ρωσία και όχι μόνο στην Ουκρανία: «Ας προετοιμάσουμε τους αμάχους» να προετοιμαστούν για αυτό το ενδεχόμενο, δήλωσαν ρητά.
Οι ευρωυπεύθυνοι, που συγκεντρώθηκαν στις Βρυξέλλες για μια σύνοδο κορυφής, εκφράζουν τον φόβο ότι ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας μπορεί να επεκταθεί σε όλη την Ευρώπη και γι' αυτόν τον λόγο κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για κινητοποίηση στρατών, διάθεση δαπανών για εξοπλισμούς και προετοιμασία αμάχων.

Είναι οι ίδιοι που μας διαβεβαίωσαν ότι η Ρωσία θα έμπαινε σύντομα σε κρίση ως αποτέλεσμα των κυρώσεων, ότι η Μόσχα δεν είχε επαρκείς πόρους για να αντιμετωπίσει έναν πόλεμο κατά της Ουκρανίας και του ΝΑΤΟ που την υποστήριξε, ότι ο Πούτιν ήταν πολύ άρρωστος και σύντομα θα  ανατραπεί από τον λαό του, ότι οι Ρώσοι δεν συμμερίζονταν την πρωτοβουλία της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης και τα λοιπά. Τα γεγονότα διέψευσαν τα ψέματα και, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, τα ψέματα έχουν «κοντά πόδια».

Όπως αναφέρουν τα πρακτορεία, ένα πρόγραμμα έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση πολεμικής επίθεσης έχει συμπεριληφθεί στο προσχέδιο εγγράφου, αυτό με το οποίο πρέπει να κλείσει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που ξεκινά την Πέμπτη 21 Μαρτίου . Το κείμενο υπογραμμίζει την «επιτακτική» ανάγκη ανάπτυξης ενός σχεδίου για «ενισχυμένη και συντονισμένη στρατιωτική-πολιτική ετοιμότητα» και «στρατηγική διαχείριση κρίσεων στο πλαίσιο του εξελισσόμενου τοπίου απειλών».


Αυτή η πρόσκληση περιέχεται στο «στρατιωτικό» μέρος του εγγράφου. Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο κάλεσε την Επιτροπή και τον Ύπατο Εκπρόσωπο να εφαρμόσουν «δράσεις για την ενίσχυση της ετοιμότητας και της αντίδρασης σε κρίσεις σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης με μια προσέγγιση όλων των κινδύνων, για ολόκληρη την κοινωνία, ενόψει μιας μελλοντικής στρατηγικής ετοιμότητας».
Ο συναγερμός χτυπάει από τη Βαρσοβία στο Βερολίνο, από το Παρίσι στο Βίλνιους ενώ στη Ρώμη και το Μιλάνο οι άνθρωποι προετοιμάζονται για τις διακοπές του Πάσχα και για εκδρομές εκτός πόλης. Πόλεμος ή όχι πόλεμος τα περιστέρια και τα σοκολατένια αυγά, όπως στα ταξίδια του Πάσχα, δεν εγκατάλείπονται.

Ωστόσο, σύντομα θα ξεκινήσει μια εκστρατεία κινητοποίησης από την ΕΕ που κανείς δεν θα μπορεί να ξεφύγει. Η επιστράτευση και η κινητοποίηση για πολιτική άμυνα προβλέπονται ήδη στο επόμενο διάταγμα που θα φτάσει από τις Βρυξέλλες.

Σημείωση:
 Η Φον ντερ Λάιεν και η Μελόνι δείχνουν έτοιμοι να βάλουν τα κράνη τους στα κεφάλια τους για να δώσουν το καλό παράδειγμα.

Λουτσιάνο Λάγκο

Da Bruxelles appelli a prepararsi alla guerra, mobilitare le forze e preparare i civili – controinformazione.info (www-controinformazione-info.translate.goog)

 Ο/Η Ανώνυμος είπε...
"Προετοιμασία"!!!
Καλή εξομολόγηση!
Τι άλλη προετοιμασία να κάνει ένας πού πρόκειται να σκοτωθεί ;


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας θυμηθούμε και τις βαθύτερες αιτίες : «Κατά τον W.Lippmann, οι χώρες των δυτικών ακτών της Ευρώπης και η Αμερικανική ήπειρος συγκροτούν κοινότητα• η κοινότητα αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί Ατλαντική. Έτσι, η Βρετανία από την μία πλευρά, η Γαλλία, το Βέλγιο και η Ολλανδία, οι Σκανδιναβικές χώρες, η Ισπανία, η Ιταλία και η Πορτογαλία και, από την άλλη, οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς καθώς και το σύνολο των άλλων αμερικανικών χωρών συνδέονται μεταξύ τους μέσω του ατλαντικού ωκεανού και αντιπαρατίθενται σε χώρες όπως η Ρωσία, ορισμένες βαλκανικές (σαν την Σερβία πχ)[…] Το πρώτο που μπορεί να κανείς να παρατηρήσει όσον αφορά το παραπάνω σχήμα είναι η λογική βάση πάνω στην οποία έχει αναπτυχθεί. Πράγματι οι ατλαντικές χώρες δεν συνδέονται από συμφέροντα απλώς, αλλά κατά βάση, από την γενικότερη στάση των κυρίαρχων μέσα στις κοινωνίες τους στρωμάτων απέναντι στην ζωή: Είναι, βασικά, οι χώρες της θρησκευτικής Μεταρρύθμισης και, ενδεχομένως, της ανατροπής, χώρες δηλαδή στην ζωή των οποίων ο τόνος που κυριαρχεί απορρέει από την κατίσχυση του πνεύματος που άρχισε με τον Λούθηρο και κορυφώθηκε με τα γεγονότα των ετών 1789-1792 στην Γαλλία.» https://theodotus.blogspot.com/2014/03/blog-post_23.html

Ανώνυμος είπε...

"Προετοιμασία"!!!

Καλή εξομολόγηση!

Τι άλλη προετοιμασία να κάνει ένας πού πρόκειται να σκοτωθεί ;

amethystos είπε...

Φίλε Θεόδοτε πρόκειται γιά τούς Φράγκους, τά βάρβαρα Γερμανικά φύλα. Προσπάθησαν νά τούς εξημερώσουν μέ τόν Χριστιανισμό,τόν Χριστό στήν θέση τού ODIN αλλά οι Βαλκυρίες πάντοτε σιγοτραγουδούσαν.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,

Αν ο Θεός σου τα φέρνει έτσι ώστε οι Σιωνιστές, Σατανιστές και τα παρακλάδια τους που ηγούνται παγκοσμίως και είναι 'άξιοι' συνεχιστές της Βαβυλώνας, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το Γ' παγκόσμιο πόλεμο είναι τέρας και οι ναοί του θέλουν σπάσιμο.

Εάν εσείς πιστεύετε ότι με το να καταστραφεί όλη η Ευρώπη θα πάτε πιο γρήγορα στον Παράδεισο όπως εσείς τον φαντασιώνεστε, είστε άξιοι των Σατανιστών.

amethystos είπε...

Ελα ρέ μαλάκα. Γύρνα στό πλευρό ροχαλίζεις.