Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Καλό παράδεισο στα ορθόδοξα αδέρφια μας ,ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχούλες τους, η σκέψη μας και οι προσευχές μας, μαζί τους.

 Μπορεί να είναι εικόνα φωτιά και κείμενο που λέει "mocKBa 22. 03. 2024."

«νύχτα τρόμου » από.. . Ουκρανούς….ισλαμιστές


Κοινή επιχείρηση δυτικών υπηρεσιών, της ουκρανικής μυστικής υπηρεσίας GUR και τωνισλαμιστών τρομοκρατών που πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών, ήταν η τρομοκρατικής επίθεση στο συναυλιακό χώρο «Crocus City Hall» που έχασαν την ζωή τους περί τα 145 Ρώσοι άοπλοι πολίτες. Όπως αναφέρουν στοιχεία που έδωσαν οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας πριν λίγο στην δημοσιότητα δείχνει τον αρχηγό των ισλαμιστών τρομοκρατών που ηγήθηκε της πολύνεκρης επίθεσης στην Μόσχα, Αμπντουλάχ Σισάνι (Abdulhakim Shishani στον κόκκινο κύκλο της φωτό), στηn συνοριακή περιοχή Ρωσίας-Ουκρανίας κοντά στην πόλη του Belgorod, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας των Ουκρανών να εισέλθουν στο ρωσικό έδαφος.

Οι Ρώσοι έδωσαν φωτογραφίες του επικεφαλής της τρομοκρατικής επίθεσης στην Μόσχα Α.Σισάνι να πολεμά ως Ουκρανός στο Μπέλγκοροντ!

Συνελήφθη ένας από τους Ουκρανούς τρομοκράτες του Crocus City Hall – Πολίτης της Ουκρανίας & πρώην στρατιωτικός (βίντεο)

Είναι ο Ρουστάμ Αζίγιεφ (Rustam Azhiyev), Ουκρανός πολίτης, ο οποίος δηλώνει «πρώην στρατιωτικός», αποδεικνύοντας ότι τα περί «ISIS» είναι απλά ψέματα. Στο βίντεο δημοσιεύεται και το ουκρανικό διαβατήριό του, ενώ δηλώνει ότι εκτελούσε «ειδική αποστολή».

Συμμαχία κανίβαλων: ποιος βρίσκεται πίσω από τη χειρότερη τρομοκρατική επίθεση των τελευταίων ετών.

Καναλάρχης Tsargrad: το μακελειό οργανώθηκε και χρηματοδοτήθηκε από CIA και ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες. Η CIA και η MI6 δεν θέλουν να σταματήσει η ροή «εργατών Ασιατών» στη Ρωσία, που είναι εν δυνάμει δεξαμενή τρομοκρατών.

“Η ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ISIS” – Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ “ΤΡΕΛΑΡΑ” ΤΡΑΜΠ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Η “ΠΕΡΙΕΡΓΗ” ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ… ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΓΧΡΩΜΟΥ ΦΟΝΙΑ ΣΤΗ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – “ΕΡΓΟ ΤΗΣ CIA Η ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ”

Άρχισαν τα αντίποινα: Τρομακτικό χτύπημα στο Κίεβο από ρωσική πυραυλική επίθεση

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου …Οι Ουκρανοί χτύπησαν το κέντρο της Σεβαστούπολης με βρετανικούς πυραύλους!

Ποιο ISIS και τρίχες ;

Οι τρομοκράτες πυροβολούν στοχευμένα κ σε μικρές ριπές. Επίσης, τοποθετούν ξανά τον γεμιστήρα γυρνώντας το AKM τους (ελαφρότερη παραλλαγή του AK47) προς τα πάνω σύμφωνα με το δυτικό πρότυπο, είναι σαφές ότι έχουν εκπαιδευτεί από ειδικούς του ΝΑΤΟ.

Ο επικεφαλής της FSB ενημέρωσε, το πρωί του Σαββάτου (23/03), τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, για τη σύλληψη 11 ατόμων, μεταξύ των οποίων και τεσσάρων τρομοκρατών που πήραν μέρος στην τρομοκρατική επίθεση σε συναυλιακό χώρο που έγινε χθες στη Μόσχα, αναφέρει το Κρεμλίνο. Αποκαλύφθηκαν οι ταυτότητες τεσσάρων από τους έξι φερόμενους ως τρομοκράτες για το μακελειό στο Δημαρχείο Crocus στη Μόσχα.Kαι οι 4 είναι πολίτες του Τατζικιστάν. Είναι οι:

1) Nasridinov Makhmadrasul 37 ετών
2) Ismonov Rivozhidin 51 ετών
3) Safolzoda Shokhinjonn 21 ετών
4) Nazarov Rustam 29 ετών.

Μετά την τρομοκρατική επίθεση, σκόπευαν να περάσουν τα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ουκρανίας και είχαν σχετικές επαφές από την ουκρανική πλευρά, ανέφερε η FSB.

Η σημειολογία της τρομοκρατικής: όχημα γαλλικό, καύσιμα αμερικάνικα, όπλα ..ουκρανικά …αλλά όλοι ήταν Ρώσοι μουσουλμάνοι..! που επέστρεφαν Ουκρανία!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβουμε τι γίνεται: Οι αμερικανοί δηλώνοντας ότι το κτύπημα έγινε απο τον ISIS δεν το κάνουν για να αθωώσουν την Ουκρανία, αλλά για να δηλώσουν ότι είναι δικό τους έργο μια που ο ISIS είναι μία αμερικανο-ισραϊλινή κατασκευή. Λένε δηλαδή στη Ρωσία, προσέξτε γιατί τώρα θα χρησιμοποιήσουμε τα σκληρά μέσα. Αλλά το ''ωραίο'' σην όλη υπόθεση είναι ότι εναντίον της Ρωσίας πρωτοστατεί η Γαλλία, η οποία ...δέχθηκε κτύπημα απο τον ISIS(cia- mossad)στο Θέατρο Μπατακλάν..''. Ὄμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικὰ πλασμένος''.

Ανώνυμος είπε...

130 νεκροί https://thecaller.gr/diethni/133234-enas-xronos-apo-to-aimatokulisma-sto-parisi/

137 νεκροί https://www.tovima.gr/2024/03/24/world/stous-137-oi-nekroi-sti-mosxa-apo-tin-tromokratiki-epithesi-tou-isis/


Και οι δαίμονες των παρασκηνίων παραμένουν στα παρασκήνια...