Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ : Σήμερα 5/1/19 Γ’ Άλωση της Κων/πολης από τους Σταυροφόρους της Δύσης: Βατικανό,ΝΑΤΟ,ΕΕ,ΗΠΑ,Μέρκελ/Ποροσένκο,Ουκρανο-ναζί…..Ο Βαρθολομαίος για χάριν του Βατικανού έσχισε και την Ανατολική Εκκλησία παρέδωσε σε άνομους Ουκρανο-αμερικάνους σχισματικούς Τόμο Αυτοκεφαλίας…..

Αποφράδα ημέρα για την Ορθοδοξία….Σήμερα 5/1/19 Γ’ Άλωση της Κων/πολης από τους Σταυροφόρους της Δύσης: Βατικανό,ΝΑΤΟ,ΕΕ,ΗΠΑ,Μέρκελ/Ποροσένκο,Ουκρανοναζί…..Ο Βαρθολομαίος για χάριν του Βατικανού έσχισε και την Ανατολική Εκκλησία παρέδωσε σε άνομους Ουκρανο-αμερικάνους σχισματικούς Τόμο Αυτοκεφαλίας.
Όπως μεταδίδει το τούρκικο πρακτορείο Anadolu o Βαρθολομαίος παρέδωσε στον Porochenko, την πράξη Αυτοκεφαλίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας που όμως τυγχάνει σχισματική
O Bartholomew of Constantinople υπέγραψε ένα διάταγμα χορήγησης Αυτοκεφαλίας στην Σχισματική Ναζιστική Orthodox Church in Ukraine. Η τελετή έγινε την 5.1.19  παρουσία του Petro Poroshenko στην Κων/πολη. Το διάταγμα ή « tomos, » θα παραδοθεί στον σχισματικό Metropolitan Epifaniy, στις 6 Γενάρη.
Φωτο/ Βαρθολομαίος και Επιφάνειος ο μητροπολίτης Κιέβου διορισθείς από πρόσφατη αντικανονική Ενωτική Σύνοδο…
Η Κων/πολη κάλεσε όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίας ν΄αναγνωρίσουν τη νέα  Ουκρανική  »Εκκλησία »(ria)..Τώρα βαθαίνει το σχίσμα και επεκτείνεται ο κατακερματισμός ..
Eπίσης ο Ποροσένκο κάλεσε τον Βαρθολομαίο να επισκεφθεί την Ουκρανία…Αμέσως μετά την υπογραφή της Αυτοκεφαλίας ο δικτάτορας Ποροσένκο που σφάγιασε 10.000 Ορθοδόξους στο Ντονμπάς είπε « Θέλω να σας πω: σας περιμένουμε στην Ουκρανία και ανυπομονούμε να γίνει »….
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: