Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

ΦΟΡΕΣΤΕ ΚΡΑΝΗ! ΒΡΕΧΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ!

Ο Τσιτσιπάς καταρρίπτει τα ρεκόρ στο τένις και ο... Τσιτσιπράς στην εθνική αφραγκία
ΟΤσίπρας έχει πει το αμίμητο: «Η οικονομία είναι το δυνατό μας χαρτί». Οι ξένοι ανταποκριτές και οι αναγνώστες και τηλεθεατές των μέσων ενημέρωσης του εξωτερικού κατάλαβαν ότι ο Αλέξης ποντάρει στην εθνική οικονομία της Ελλάδας. Μόνο οι καλά εκπαιδευμένοι στη φόλα Ελληνες φορολογούμενοι το έπιασαν σωστά: «Δυνατό χαρτί (του ΣΥΡΙΖΑ) είναι όσες οικονομίες έχουν απομείνει στα κορόιδα». Στις οικονομίες, φυσικά, περιλαμβάνονται και τα ακίνητα που βγαίνουν βροχηδόν στο σφυρί για να εξοφληθούν τα θεόρατα φέσια τα οποία μας φόρεσε με το στανιό η Εφορία.
Για να καταλάβει κάποιος τις επιδόσεις της κυβέρνησης της Αριστεράς στην οικονομία, δεν έχει παρά να διαβάσει την ακόλουθη είδηση: «Αύξηση κατά 4,3%, ή 46.154 άτομα, παρουσίασε μέσα σε έναν χρόνο ο αριθμός των ανέργων που βρίσκονται στα αρχεία του ΟΑΕΔ, με αποτέλεσμα να ξεπεράσει το 1.000.000 και συγκεκριμένα να φτάσει τα 1.116.816 άτομα». Ισχύει, δηλαδή, κατά κεραία αυτό που έγραψε σε άρθρο του ο εργατολόγος (και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) Αλέξης Μητρόπουλος: «Μεταπολεμικό ρεκόρ δηλωμένης ανεργίας!»

Εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα. Θα νομιμοποιηθεί η κάνναβις και, ακόμα κι αν δεν έχεις δουλειά, δεν θα σε νοιάζει - ένεκα το ντουμάνι που θα πλανάται στους αιθέρες της πόλεως, της κωμοπόλεως, του χωρίου ή της πολίχνης στην οποία θα κατοικείς. Θα φουμάρουν οι μετακλητοί, οι «στρατηγικοί σύμβουλοι» και οι λοιποί σύντροφοι που θα προσλάβει η κυβέρνηση της Αριστεράς και θα χαλαρώνει (θέλει δεν θέλει) το άπαν σύμπαν... Ακόμα κι αν δεν έχεις για να φας, ντάγκλα θα είναι η Ελλάς.

Μπορεί τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις να βαράνε φαλιμέντο και όσα έχουν απομείνει ανοιχτά να βαράνε μύγες, αλλά τρία μαγαζιά τρελαίνονται στη δουλειά και μοσχοπουλάνε: Βουλή, Μέγαρο Μαξίμου και υπουργείο Εξωτερικών έχουν βγάλει στο σφυρί ό,τι έχει απομείνει από Ελλάδα και γίνεται της τρελής! Στα εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα ζούμε πάντα μια Μαύρη, Μεγάλη Παρασκευή. Αλλά θα έρθει κι η Ανάσταση...
Παναγιώτης Λιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...