Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019

Αλ. Τσίπρας: Στα συλλαλητήρια ήταν ακροδεξιοί λαϊκιστές, οι σκεπτόμενοι στηρίζουν τη Συμφωνία

Αλ. Τσίπρας: Στα συλλαλητήρια ήταν ακροδεξιοί λαϊκιστές, οι σκεπτόμενοι στηρίζουν τη Συμφωνία
Απίστευτη αναφορά του Πρωθυπουργού στο περιθώριο της συνάντησης των της 5ης Συνόδου των χωρών όπου χαρακτήρισε όσους τάσσονται κατά της συμφωνίας των Πρεσπών «ακροδεξιούς» υποστηρίζοντας ότι όσοι έχουν μυαλό «οι σκεπτόμενοι» είναι υπέρ αυτής.
Συγκεκριμένα, ο Αλ. Τσίπρας σε συζήτηση που είχε στο περιθώριο της συνάντησης με τους Εμανουέλ Μακρόν, Τζότζεφ Μούσκατ και Νίκο Αναστασιάδη ακούγεται να χαρακτηρίζει συλλήβδην ακροδεξιούς τους Έλληνες που τάσσονται κατά της συμφωνίας και να υποστηρίζει ότι στο συλλαλητήριο της Αθήνας μετείχαν περίπου 70.000 πολίτες.
Άνετο και χαμογελαστός έκανε λόγο για ακροδεξιά και για ένα συλλαλητήριο το οποίο λόγω του όγκου επιχειρήθηκε να διαλυθεί με δακρυγόνα και χημικά σε γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους αναφέροντας στους αρχηγούς ότι οι αντιδράσεις «δεν ήταν τόσο μεγάλες».
Οι αναφορές του Αλέξη Τσίπρα έχουν καταγραφεί σε βίντεο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 στο δελτίο ειδήσεων και ήδη έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα social media.

liberal

Ανθρωποι τού ψεύδους. Σάν νά βγήκαν από τούς δαιμονισμένους τού Ντοστογιέφσκι. Η μεγαλομανία όταν γίνει οίηση δέν θεραπεύεται πλέον, χάνεται ο άνθρωπος ολοκληρωτικώς. Ασχήμυνε  αποκρουστικά.

Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...