Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

“ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ”… Ειρωνεύεται την Βουλή και μιλά για εθνική μακεδονική μειονότητα στη Β. Ελλάδα.


σ.σ. Τεράστια η ευθύνη των καρεκλοκένταυρων που θα επικυρώσουν την προδοτική συμφωνία. Ανοίγουν τους υπονόμους για να βγουν τα εγχώρια ποντίκια της σκοπιανής προπαγάνδας και να ροκανίσουν την Ελληνική κοινωνία. Υπάρχει Θεός. Θα πληρωθούν όλα.
***
Πριν καλά-καλά η ελληνική Βουλή επικυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, οι “συνεργάτες” της σκοπιανής εθνικιστικής προπαγάνδας στην Ελλάδα, δηλαδή τα μέλη του σλαβόφωνου κόμματος “Ουράνιο Τόξο” και πιο συγκεκριμένα ο επικεφαλής Παύλος Βοσκόπουλος, πραγματοποίησε μία ιδιαίτερα προκλητική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook.
Με απόλυτα ειρωνικό και προκλητικό τρόπο που προϊδεάζει τι πρόκειται να επακολουθήσει μετά την ψήφιση και επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Ελληνική βουλή με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας, ο Παύλος Βοσκόπουλος αναφέρει ότι “τα μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα και ειδικά στο κόμμα ΕΕΣ-ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ” είναι έτοιμα να βοηθήσουν την Ελλάδα στην “ιδεολογική της μεταρρύθμιση σχετικά με τη σύγχρονη Ελληνική εθνική ταυτότητα”.
Όπως σημειώνει ο Βοσκόπουλος, η βοήθεια αυτή μπορεί να παρασχεθεί και στους “Βορειοελλαδίτες συμπολίτες που θέλουν να επιθυμούν να δηλώνουν Έλληνες και Μακεδόνες με ελληνική εθνική συνείδηση… Αυτοί Έλληνες-Μακεδόνες αν το επιθυμούν, (στο εξωτερικό είναι απλά Έλληνες), εμείς Μακεδόνες-Μακεδόνες ως μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα”… Όπως λέμε Καρέτα-Καρέτα… με τις υγείες σας.”
Όπως γίνεται αντιληπτό, εάν τώρα το “Ουράνιο Τόξο” προβαίνει σε τέτοιες προκλητικές ανακοινώσεις, μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς τι πρόκειται να ακολουθήσει την επομένη της επικύρωσης της Συμφωνίας από την ελληνική Βουλή.
Ενέργειες όπως αυτή του “Ουράνιου Τόξου” ενδέχεται να δημιουργήσουν τριβές μεταξύ των πολιτών της Μακεδονίας ακόμη και έντονη βίαιη αντιπαράθεση, με απρόβλεπτες συνέπειες σε ορισμένες περιπτώσεις, αφού οι αληθινοί Μακεδόνες δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την ταυτότητα τους και να δεχτούν ανάλογες προσβολές εναντίον της αξιοπρέπειάς τους αν κρίνει κανείς από τις μέχρι σήμερα αντιδράσεις του λαού της Μακεδονίας.
H συνέχεια ΑΒΕΡΩΦ
ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.
ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ;
Αμέθυστος

2 σχόλια:

χαλαρωσε είπε...

http://choratouaxoritou.gr/?p=79400

ΘΑ ΥΠΟΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ;

χαλαρωσε είπε...

http://trelogiannis.blogspot.com/

ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΑΝΩΜΥΝΟ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΙΔΕΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΕΙΧΘΗΤΩ.