Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

Πανηγυρίζει ο Τσίπρας για το ξεπούλημα: «Χρωστάμε ευγνωμοσύνη στους βουλευτές που είπαν ΝΑΙ!» – «Γεννήθηκε η Βόρεια Μακεδονία»

Προκλητικός για άλλη μία φορά, ο Α. Τσίπρας πανηγυρίζει για το ξεπούλημα της Μακεδονίας  και κάνει τους Έλληνες να σιχαίνονται ακόμα περισσότερο την πολιτική του. Είναι σίγουρο πως όλη η Ελλάδα, στην ώρα των εκλογών, θα δώσει την κατάλληλη απάντηση στους Εφιάλτες του Ελληνισμού!
Μόλις ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών ο πρωθυπουργός ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook δήλωση χαρακτηρίζοντας ιστορική την ημέρα που γεννήθηκε η Βόρεια Μακεδονία.
Η δήλωση Τσίπρα
Σήμερα είναι μια μέρα ιστορική. Η Ελλάδα θωρακίζει σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της, την κληρονομιά της αρχαίας ελληνικής Μακεδονίας.
Σήμερα γράφουμε μια νέα σελίδα για τα Βαλκάνια.
Το μίσος των εθνικισμών, οι διενέξεις και οι συγκρούσεις δίνουν τη θέση τους στη φιλία, την ειρήνη και τη συνεργασία.
Οι επόμενες γενιές και στις δυο χώρες θα χρωστούν ευγνωμοσύνη στους βουλευτές που με θάρρος και τόλμη, έβαλαν τα θεμέλια για ένα μέλλον ειρήνης, αλληλεγγύης και αρμονικής συνύπαρξης ανάμεσα στους δυο λαούς.
Η Βόρεια Μακεδονία που σήμερα γεννήθηκε, θα είναι μια φίλη χώρα. Σύμμαχος και συμπαραστάτης της Ελλάδας στις προσπάθειές της για την ασφάλεια, τη σταθερότητα και τη συνανάπτυξη στη περιοχή.
ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ. 
ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ.
ΜΟΝΟΝ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...