Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ του Νότη Μαριά! Ποινικές ευθύνες στη Τρόικα!


"Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ (από την Τροϊκα) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΌ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ..."

"Οταν με εντολή της Τροϊκας έχει ζημιωθεί η χώρα, αναζητάς αποζημίωση από την Τροικα "

"Πετύχαμε άρση Ασυλίας της Τροϊκας, δηλαδή για να παραπεμφθούν και για αστικά και ποινικά εγκλήματα"

Τι λάθος έκαναν οι Ελληνες Ευρωβουλευτές;

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
netakias
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Eχει δίκιο ο Ν. Μαριάς, είμαστε σε κατοχή, τώρα γιατί επέτρεψε ο Θεός να φάμε αυτό το χαστούκι, ας το ψάξουμε όλοι μέσα μας.
Ξαφνικά κατέρρευσαν όλες οι μικροαστικές αξίες του Ελληνα: περιουσία, βόλεμα σε μια θεσούλα, "καλό" αυτοκίνητο, μπουζούκια, επίδειξη, καταναλωτική μανία επώνυμα ρούχα και αντικείμενα κτλ..
Ετρεχε με χίλια σε λάθος κατεύθυνση...(είχε γίνει "σάρκα").
Δεν θέλω να αλλάξω σε τίποτα την αληθινή εικόνα (κατοχή ξένου κεφαλαίου, ξεπούλημα δημ. και ιδιωτ. περιουσίας, επέλαση νεας τάξης πραγμάτων, προδοσία των Ελλήνων πολιτικών σε βάρος του λαού τους, ανεργία, φτώχεια κτλ...),απλά θέλω να γράψω κάτι που μου αρέσει από τον προφ. Ιεζεκιήλ που μπορεί να συσχετίσει κάποιος με όποιο τρόπο νομίζει.

"Χειρ Κυρίου εστάθη επ εμέ,και με εξήγαγεν ο Κύριος δια πνεύματος, και με έθεσεν εν μέσω πεδιάδος και αύτη ήτο πλήρης οστέων.Και με έκαμε να διέλθω πλησίον αυτών κύκλω κύκλω, και ιδού ήσαν πολλά σφόδρα επί το πρόσωπον της πεδιάδος και ιδού ήσαν ΚΑΤΑΞΗΡΑ...
ούτω λέγει Κύριος ο Θεός προς τα οστά ταύτα ιδου θέλω εμβάλλει εις εσάς πνεύμα και θέλετε αναζήσει..
Ιδου λαέ μου, ΕΓΩ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ, και θελω σας ΑΝΑΒΙΒΑΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΤΑΦΩΝ ΣΑΣ, και θέλετε γνωρίσει ότι εγώ είμαι ο Κύριος, όταν λαέ μου, ανοίξω τους τάφους σας, και θέλω δώσει το πνεύμα μου εις εσάς και θέλετε ΑΝΑΖΗΣΕΙ.."
Ας αξιοποιήσουμε τις καθημερινές συνθήκες της ζωής μας, είναι ο πιο απλός πνευματικός κανόνας.
Μ.Π.