Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ> Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μπει εμπόδιο στην δρομολογημένη καταστροφή της Κολομβίας των Βαλκανίων


http://kourdistoportocali.com/post/38910/valkania


Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μπει εμπόδιο στην δρομολογημένη καταστροφή της Κολομβίας των Βαλκανίων.
Η διαδικασία της τελικής καταστροφής έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία με την φύση να δείχνει ένα μετά το άλλο τα σημάδια της: Φονικά τροχαία, τρελαμένοι οδηγοί, βίαια φυσικά φαινόμενα.
Σ΄αυτή τη χώρα επαναστατεί ακόμη και η φύση κόντρα στην μαλθακότητα του πληθυσμού που παρακολουθεί αφημένος τον αποδεκατισμό του.
Ενας λαός που οδηγείται άβουλος στην πιο άγρια φτωχοποίηση μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
H xθεσινοβραδινή αποτυχημένη καταστροφή έδωσε παράταση ζωής στο σαθρό διεφθαρμένο σύστημα της νοσηρής μεταπολίτευσης με τους κολλητούς να επιβιώνουν μέσα στη χλιδή και τη μεγάλη μάζα να τρώει τις σάρκες της.
Για τους κολλητούς της εξουσίας εξακολουθούν όλο αυτό το διάστημα να παραμένουν ανοιχτές οι κάνουλες και να βρέχει εκατομμύρια με τον μοναδικό τρόπο της  Κολομβίας των Βαλκανίων.
Ατυχώς λοιπόν χθες βράδι δεν πνίγηκαν καμμιά δεκαριά συμπολίτες μας ώστε να ξεχειλίσει η οργή και του τελευταίου μαλάκα που κάθεται και παρακολουθεί το σώου των καραγκιόζηδων τηλερεπόρτερς που μουσκεύουν για το παντεσπάνι τους ώστε οι τραχανοπλαγιάδες διευθυντές ειδήσεων να αποκτήσουν εντυπωσιακά πλάνα.
Σε περίπτωση που 10 συμπολίτες μας, από αυτούς που ψηφίζουν Αδωνη Γεωργιάδη και Ηλία Κασιδιάρη, ξεπαστρέφονταν εξαιτίας του φυσικού φαινόμενου των τηλεβλαχοδημάρχων, με τη βροχή να μουσκεύει τις ημίγυμνες τηλερεπόρτερς-απεσταλμένες των Στρατή Λιαρέλη και Νίκου Στραβελάκη στην Ανθούπολη του πετυχημένου δημάρχου Παχατουρίδη, είναι πολύ πιθανόν η οργή του μαλάκα λαού να ξεχείλιζε επιτέλους.
Σ΄ αυτό θα βοηθούσαν και τα σοκαριστικά πλάνα από τα άψυχα κορμιά που θα μετέδιδαν τα διεθνή πρακτορεία.
Με 10 νεκρούς από τις πλημμύρες-όσοι πάνω κάτω σκοτώνονται όταν ένας βγαίνει βόλτα ένας καψούρης νταλικιέρης στην εθνική οδό-η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν θα είχε καμμία τύχη και θα πηγαίναμε βιαίως σε πρόωρες εκλογές.
Από αυτές θα έβγαινε αυτοδύναμη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η μοναδική κυβέρνηση που μπορεί να βάλει ένα τέλος στο βασανιστήριο της σταγόνας για τους πολλούς που διαρκεί 4 χρόνια τώρα.
Τα εξουσιομανή λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κυβέρνησαν ανώδυνα στην διάρκεια της μεταπολίτευης γιατί εξασφάλιζαν εύκολα δάνεια από τις αγορές και τα μοίραζαν στους χαχόλους κομματικούς στρατούς.
Ο ΓΑΠ, ο Παπακωνσταντίνου, ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς, αποδείχθησαν δεινοί διαχειριστές της φτωχοποίησης του ελληνικού λαού την ίδια ώρα που τάιζαν και εξακολουθούν να ταίζουν μερικές χιλιάδες αυλικούς τους για να παίζουν τον ρόλο του μπράβου της εξουσίας.
Οταν λοιπόν θα έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα είναι αδύνατο να εξασφαλίσει δάνεια είτε από τις αγορές είτε από την Ε.Ε. -το πούλο, πάπαλα.
Αυτό θα επιταχύνει την ευλογημένη στιγμή της πρόσκρουσης στον τοίχο της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας.
Η ανεξέλεγκτη χρεοκοπία θα δώσει τέλος στο μαρτύριο της σταγόνας που διαρκεί 4 χρόνια τώρα.
Τα λαμόγια των ΜΜΕ που έχουν τα λεφτά τους εκτός Ελλάδας θα ξεκουμπισθούν σε άλλες πολιτείες και θα μείνουν πίσω οι κολασμένοι που όσο μαλάκες κι αν είναι όταν διαπιστώσουν μετά την βίαιη πρόσκρουση στον τοίχο όταν δεν έχουν να χάσουν παρά μόνο τις αλυσίδες τους, θα ξεσηκωθούν.
Η ψήφος  στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μονόδρομος, εάν θέλουμε μέσα από την διάλυση του πιο χυδαίου και διεφθαρμένου κράτους της Ευρώπης, οσοι επιζήσουν να μπορούν να ελπίζουν σε μια άλλη χώρα έστω κι αν τα σύνορά της περιορισθούν στο λεκανοπέδιο Αττικής.
Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα μπορεί να εξασφαλίσει δάνεια, (ακόμη κι αν θυσιάσει την Ζωή Κωνσταντοπούλου σε τελετή εξευμενισμού των 12 Θεών της παράγκας), μπορεί να μας οδηγήσει με ασφάλεια στην καταστροφή.
Αυτή είναι η μοναδική διέξοδος για την λύση του μακρόσυρτου δράματος της εξαθλίωσης που προκαλεί η συνειδητή φτωχοποίηση του λαού την οποία επιβάλλουν τα εγχώρια πολιτικά μαντρόσκυλα της Μέρκελ.
Η απάντηση στον Βενιζέλο είναι ότι υπάρχει plan B κι αυτό δεν είναι άλλο από την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, την βίαιη πρόσκρουση στον τοίχο.
Μόνο έτσι θα έλθει η λύση του δράματος-όσοι έχουν άλλη άποψη δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ...

sociologyalert

Δεν υπάρχουν σχόλια: