Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

ΨΕΥΔΕΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΩΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΙ;


                      ΨΕΥΔΕΣ 

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΩΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΙ;Απο εγκυρες πληροφοριες που λαβαμε απο αρχιερεις της Βορειου Ελλαδος, μαθαμε οτι η αποφασι της Ιεραρχιας που δημοσιοποιηθηκε ως ....ομοφωνο κειμενο της Ιεραρχιας, δεν εκφραζει την πραγματικοτητα. 
Η αποφασι δεν ηταν ΟΜΟΦΩΝΗ, αλλα υπηρξαν σφοδροτατες αντιδρασεις, ιδιαιτερα δε απο τους μητροπολιτες Κυθηρων, Ναυπακτου, Πειραιως, αλλα και αλλους, οι οποιοι, μαλιστα, υπεβαλαν και υπομνηματα.
Λεγεται οτι το ανακοινωθεν συνεταξαν, γνωστοι εν τη Ιουδαια Οικουμενιστες αρχιερεις... που εργαζονται μεσα στην Εκκλησια ως ....Δουρειοι Ιπποι και φερεφωνα του Αρχιαιρεσιαρχου του Φαναριου, ο οποιος ενω θαπρεπε να καταστη κατηγορουμενος ως Αιρεσιαρχης και να καθαιρεθη, εχει το θρασος να κανει ανακοινωσεις και να απειλει τους αντιδρωντες Ορθοδοξους.
Υπαρχει ομως κανενα μελος της Εκκλησιας που να φοβαται τις απειλες του Αιρετικου ...Μαχαραγια του Βοσπορου;
Μα δεν γνωριζει ο αξιοθρηνητος Αιρεσιαρχης, οτι οι ποινες, οι οποιες ποινες των Αιρετικων, ειναι εκ προοιμιου ανενεργεις, ανισχυρες και αναποτελεσματικες;
Οσοι αγωνιζονται κατα των Αιρεσεων και μαλιστα κατα της Παναιρεσης του Οικουμενισμου - Πανθρησκειασμου δεχονται επανω τους μονον ...λαστιχενια, ΑΣΦΑΙΡΑ και ατελεσφορα ...πυρα!!!   
Ας το μαθουν αυτο οι ανοηταινοντες Αιρετικοι των ημερων μας, Φαναριωτες και Λοιποι.
Ο Θεος τους τυφλωσε απο τον Μολυσμο της αιρεσης που τους διακατεχει και δεν γνωριζουν ουτε τι λεγουν, ουτε τι πραττουν.

Ομολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...