Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Ποιό ηλίθιος ΚΑΙ υπουργός πεθαίνεις. Ο υφυπουργός Παιδείας Ζουράρις μιλάει για μαλάκες και χαρακτηρίζει τον Αμβρόσιο φασισταριό

Αποτέλεσμα εικόνας για Αμβρόσιος για Ζουράρι
Σκληρούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις όταν κλήθηκε να χαρακτηρίσει όσους αποκαλούν τον Φιντέλ Κάστρο «δικτάτορα», αλλά και όταν αναφέρθηκε στον μητροπολίτη Αμβρόσιο.
«Είναι μαλάκες» είπε...
σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha, αναφερόμενος σε όσους αποκαλούν τον Κάστρο δικτάτορα, ενώ όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει τη θέση του αυτή απάντησε μόνο με μια λέξη: «βαριέμαι».
Για την κατάσταση στην Κούβα είπε ότι «ήταν ένα σύστημα άμεσης δημοκρατίας με άμεσα ελαττώματα που οφείλονται 1.000% από την κτηνώδη συμπεριφορά των ΗΠΑ, αυτά τα καθάρματα του αμερικανικού ιμπεριαλισμού που έπνιξαν την Κούβα»
Εξίσου σκληρους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο υφυπουργός Παιδείας, κ. Κώστας Ζουράρις, σε συνέντευξή του, για τον Mητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο.
Συγκεκριμένα, ο κ . Ζουράρις σε ερώτηση για τη σχέση του με την Εκκλησία και ορισμένους Μητροπολίτες, έστρεψε τα πυρά του εναντίον του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβροσίου και είπε: «Με το γέρο το Μητροπολίτη Αμβρόσιο δεν γίνεται να τα έχω καλά. Με τον "παλιό χωροφύλακα". Το "φασισταριό". Αντί να πάει σε ένα μοναστήρι να κλειστεί και να σώσει ό,τι απέμεινε από την ψυχή του στα υπόλοιπα χρόνια που του χαρίζει ο Θεός, λέει αυτές τις αηδίες. Ο Αρχιεπίσκοπος τον στήριξε γιατί είναι γεροντάκι ο Αιγιαλείας, είναι Μητροπολίτης και μπορεί να του ξεφεύγει και να λέει και κανένα σωστό».


ΣΧΟΛΙΟ: Είναι πορνικός ο Ζουράρις. Καί ενθουσιάστηκε μέ τόν επαναστάτη πού μετέτρεψε τήν Κούβα σέ κομμουνιστικό μπουρδέλο.

Αμέθυστος

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aμέθυστε ξέρεις ότι σιχαινόμαστε την αθεία, τον κομμουνισμό και τους διωγμούς του.. και επίσης δεν εμπιστευόμαστε καθόλου τον Ζουράρι και τις απόψεις του.
Όσον αφορά τώρα την Κούβα γνωρίζουμε και την κατάσταση πριν τον Κάστρο όπως και το εμπάργκο δεκαετιών από τις ΗΠΑ.Δες σε παρακαλώ και την κατάσταση σε όλη τη Λατινική Αμερική που παρέμεινε με δικτατορίες τύπου Μπατίστα που υποστηριζόταν από τις ΗΠΑ, πόσο οικτρή ήταν και είναι, τις παραγκουπόλεις, την πορνεία, την εξαθλίωση..
Δεν λέει κανείς ότι ο Κάστρο ήταν καλός, σαφώς ήταν δικτάτορας, ήταν άθεος και μόνο αυτό σημαίνει ένα σκοτισμένο νου που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το σωστό από το λάθος, που τον κάνει δολοφόνο.. το μόνο που τον διαφοροποιεί είναι ότι δεν είχε ατομικές σκοπιμότητες, όπως είχαν όλοι οι δικτάτορες της Λατινικής Αμερικής σε Χιλή Παναμά Περού Βολιβία Αργεντινή Βραζιλία κτλ.. που ξέρουμε ότι ήταν συνειδητά πιόνια των αμερικάνικων πολυεθνικών και εταιρειών εκμετάλλευσης του εθνικού τους ορυκτού και μη πλούτου, και δολοφόνοι χιλιάδων ανθρώπων. Η CIA αλώνιζε και αλωνίζει σε αυτές τις χώρες.. Ακόμα και ο Πάπας εμπλέκεται στην συγκάλυψη αυτών των δολοφονιών.

Δείτε αυτό:
Ποιος είναι ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος; Οι Μανάδες των δολοφονημένων στην Αργεντινή, μας το θυμίζουν!Οι Μανάδες της Πλατείας του Μάη (Plaza del Mayo), το κίνημα των Μανάδων της Αργεντινής (το Μ κεφαλαίο) που δολοφονήθηκαν τα παιδιά τους από το δικτατορικό καθεστώς του μαύρου δικτάτορα της Αργεντινής, Χόρχε Ραφαέλ Βιντέλα, έχουν από πολλά χρόνια μιλήσει για τον φασιστικό ρόλο του Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος.

http://www.press-gr.com/2016/04/blog-post_5590.html


Ανώνυμος είπε...

Kαι αν θεωρούμε ότι οι δολοφονίες οι φυλακές και τα βασανιστήρια στην Λατινική Αμερική γινόταν επειδή ήταν αντικαθεστωτικοί, αυτό τα νομιμοποιεί; Δεν φανερώνει όχι απλά τον αυταρχικό αλλά τον δικτατορικό χαρακτήρα αυτών των καθεστώτων; Kάπως έτσι γίνεται και στην Τουρκία.

amethystos είπε...

Δέν ξέρουμε τί ψηφίζουμε καί ίσως δέν τό μάθουμε ποτέ. Οπως καί η Ελλάδα οι λαοί είναι έρμαια στό παιχνίδι τών μεγάλων δυνάμεων. Ακόμη καί ο σημερινός τεχνολογικός πολιτισμός στηρίζεται στήν οικονομία τής ανταλλαγής. Στήν ανταλλαγή προιόντων, όπου καί οι άνθρωποι εκτιμώνται σάν προιόντα, ακόμη καί τά μέλη τής ίδιας οικογένειας.Καί ιδιαιτέρως στήν ανταλλαγή τής ψήφου. Υπάρχει ένας κατώτερος παγκόσμιος πολιτισμός, ίδιος παντού, τής δυνάμεως καί τής επιβιώσεως. Υπήρξε ένας ανώτερος όλος κι' όλος ο οποίος θεμελίωσε τήν εκκλησία. Πολιτισμός πού προσπάθησε νά θεμελιωθεί στό μέτρο, στό ήθος , στήν σωφροσύνη, στήν δημοκρατία καί ο οποίος πρόσφερε τίς κατακτήσεις του στήν οικοδομή καί διακόσμηση τής εκκλησίας τού Κυρίου. Δυστυχώς γρήγορα τό οικοδόμημα αυτό έπεσε στά χέρια τής Ρώμης, τής δύναμης, τήν οποία έντυσε μέ τό ένδυμα τού φωτός τής αντιπροσωπείας. Κατασπάραξε τήν οικουμένη μέ τό δικαίωμα στήν ζωή καί στόν θάνατο πού φέρει μέσα της η εξουσία. Οταν τό ψεύτικο ένδυμα ξεθώριασε επινοήθηκε ο κομμουνισμός, μέ νέους αντιπροσώπους. Στήν συνέχεια ο φιλελευθερισμός, σήμερα ο πολυπολιτισμός. Είμαστε τά παδιά ενός κατώτερου θεού πού έχουν αρνηθεί τήν ελευθερία τής αλήθειας χάριν τού απελευθερωτικού ψεύδους τής αργίας καί τής μικροψυχίας, από κάθε απόφαση καί ευθύνη.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και να πω σχετικά με την τρίτη σταυροφορία το 1204 ότι εκτός του ότι διέλυσε την Κωνσταντινούπολη και ήταν η αιτία της άλωσης το 1453, ήταν επίσης όπως γράφουν οι αναλυτές η απαρχή του καπιταλισμού (σε ιδεολογική και πραγματική βάση στη Δύση).
Με τα τεράστια πλούτη που μεταφέρθηκαν (πολύτιμα αντικείμενα χιλιάδες χρυσά νομίσματα κτλ..),δημιουργήθηκε συσσώρευση κεφαλαίων, Τράπεζες, ενεχυροδανειστήρια.. μπήκαν οι βάσεις αυτού του συστήματος..
Όπως έχει γραφτεί ο καπιταλισμός με τον απεριόριστο πόθο του για πλουτισμό, είναι στην ουσία η εγγενής απόληξη του παράφορου πολεμικού πάθους της άλωσης και της αρπαγής όπως πραγματοποιήθηκε ιστορικά από τους σταυροφόρους της Δύσης.

Ανώνυμος είπε...

Eύγε για το σχόλιο!
Ποια είναι η Κούβα;
Κοριτσάκια από 12 χρονών στο πεζοδρόμιο και παραπέρα, οι απέραντες haciendas του Κάστρο με τα ψηλά τείχη...
Κι ένα αίνιγμα: Τον έναν τον έφαγαν (γιατί ήταν αγνός) και τον άλλο τον έκαναν εξουσία (γιατί ήταν κἀθαρμα)...

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι 4.31, πήγαινε όμως και μια βόλτα στη Βραζιλία [και όχι μόνο στο καρναβάλι του Ρίο, (τι αντίφαση.. να δεσπόζει το άγαλμα του Ιησού με τα απλωμένα χέρια)] να δεις τι γίνεται.
Οι χιλιάδες "χορεύτριες" της σάμπα που τώρα τελευταία μας φέρνουν και οι Δήμοι στην Αθήνα, σαν "καλλιτεχνικό θέαμα", εκδίδονται για ένα δολάριο!
Που καταλήγουμε;; Από την σκύλλα στην χάρυβδη! Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!Και ακριβώς αυτή η διαλεκτική σχέση των δήθεν αντιθέτων κινεί τον τροχό της ιστορίας.Όπως είπε ο Αμέθυστος:
"Οταν τό ψεύτικο ένδυμα ξεθώριασε επινοήθηκε ο κομμουνισμός, μέ νέους αντιπροσώπους. Στήν συνέχεια ο φιλελευθερισμός, σήμερα ο πολυπολιτισμός."
Δεν καταλαβαίνουμε (γιατί δεν βλέπουμε τα πράγματα στη ρίζα τους) ότι τίποτα δεν έρχεται από μόνο του αλλά προετοιμάζεται και γεννιέται πάντα από το προηγούμενο.

χαλαρωσε είπε...

http://attikanea.blogspot.gr/2016/11/fidel.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...