Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Ο Ιταλός ΥΠΕΣ ετοιμάζει επίταξη οικιών για να μπουν πρόσφυγες και φυλάκιση για τους ιδιοκτήτες που αντιδρούν! ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!

alfano4

AΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ του ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ!  Aκάθεκτη προχωράει η Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ιταλία όπου συμβαίνουν απίστευτα πράγματα και ο υπουργός Εσωτερικών Angelino Alfano, ετοιμάζεται να καταλάβει τα ακίνητα των Ιταλών πολιτών για να μπουν μέσα οι λαθρομετανάστες!...
 Δεν είναι αστείο το αναφέρουν δύο έγκριτες ιταλικές εφημερίδες όπως το  ilGiornale, και είναι κάτι το οποίο το έχουν μεταθέσει για μετά τις 4 Δεκεμβρίου μετά από σχετική υπόδειξη για να μην επηρεαστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος από τις διαμαρτυρίες των πολιτών!
Γίνεται έτσι κατανοητό πόσο σημαντικό είναι πλέον το «Όχι» των πολιτών το οποίο θα σημάνει και το τέλος της κυβέρνησης Ρέντσι αλλά και μπορεί να ξεκινήσει τις διαδικασίες για έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ.
Επειδή μάλιστα απασχολούν τον Αλφάνο οι εξεγέρσεις μετά τα γεγονότα με το ξενοδοχείο το οποίο επιτάχθηκε στην στην περιφέρεια της Verona για να τοποθετηθούν μέσα 15 πρόσφυγες και τα ιταλικά ΜΜΕ του έδωσαν μεγάλη δημοσιότητα βάζοντας σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση ο Ιταλός ΥΠΕΣ σκέφτηκε όποιον αντιδράσει να τον βάζει φυλακή!
Ήδη οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες έχουν φτιάξει μια λίστα με τις πόλεις όπου είναι πιθανή η οργάνωση αντίδρασης από τους πολίτες!
Σύμφωνα με την l’Opinione που επικαλείται πηγές του ιταλικού ΥΠΕΣ ο στόχος είναι η ετοιμότητα λήψης δραστικών μέτρων κατά των πολιτών που θα αντισταθούν στην παράδοση των οικιών τους στους μετανάστες.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «οι μυστικές υπηρεσίες ήδη έχουν ενημερώσει την κυβέρνηση για πιθανές διαδηλώσεις από την πλευρά των Ιταλών πολιτών που δεν είναι διαθέσιμοι να αφήσουν να επιταχθούν τα ακίνητά τους».
«Αυτό σημαίνει ότι λόγω της ζήτησης και της μικρής διαθεσιμότητας από τους Ιταλούς να συνεργαστούν το ιταλικό ΥΠΕΣ «με συνοπτικές διαδικασίες θα βάζει φυλακή όποιον δεν είναι σύμφωνος» λέει η εφημερίδα.
Οι επιτάξεις δεν θα αποζημιωθούν οι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν τους φόρους τους. «Μπορούν να καταφύγουν στην δικαιοσύνη αλλά η διαδικασία θα είναι μακρά και θα οδηγήσει σε μεγάλες εκπτώσεις».
Πρόκειται για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των γηγενών πληθυσμών εν ονόματι των σχεδιασμών της Νέας Τάξης Πραγμάτων η οποία θέλει μια υποχρεωτική πολτοποίηση των εθνικών κοινωνιών.
Οι Ιταλοί όμως ετοιμάζονται να απαντήσουν κατάλληλα σε όλα αυτά την ερχόμενη Κυριακή.
Πάλι δικαιώνεται ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός που είχε πει: «Θά ιδήτε τρείς φαμίλιες σ΄ένα σπίτι» και το είπε 250 χρόνια πριν!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ποιοι ανόητοι τα πιστεύουν αυτά;

http://ilcentro.gelocal.it/pescara/cronaca/2016/11/23/news/case-requisite-per-i-profughi-ma-e-un-bluff-1.14457218

Ν.

Ανώνυμος είπε...

Πολλά παρόμοια μπορεί να βρει κανείς εδώ στην Ελλάδα. Και μετά άνθρωποι βασισμένοι σ' αυτά γράφουν μελέτες, παργματείες, βγάζουν συμπεράσματα...
Το ερώτημα είναι γίνονται όλα αυτά σκόπιμα ή όχι.
Θεωρώ ότι πρόκειται για σκοπιμότητα. Ειδικά σήμερα με τη χρήση του ιντερνετ διαδίδεις αυτά και επηρεάζεις κόσμο εύκολα... Διαμορφώνεις το κλίμα όπως το θέλεις...

Ανώνυμος είπε...

Θα έπρεπε οι "νουν έχοντες" πριν δημοσιεύσουν ο,τιδήποτε, να το ψάχνουν καλά. Μερικά βρωμάνε από μακριά ότι είναι απάτες. Αλλά κυνηγάνε αυτά που κάνουν αντύπωση.

Ν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...