Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Ο ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ

Ο Διανοούμενος διαδέχθηκε τον αστό στην εξουσία του κόσμου. Είναι η νέα κυρίαρχη τάξη η οποία δημιούργησε την νέα τάξη πραγμάτων. Η Ιστορία τον ετοίμαζε από πολύ παληά, η κυριαρχία του όμως οριστικοποιήθηκε με την επανάσταση και ιδίως με την Οκτωβριανή Επανάσταση. Η Αναπαράσταση και η Βούληση του Γερμανικού Ιδεαλισμού ενσαρκώνεται επιτέλους στην Ιστορία και αναλαμβάνει τα ηνία της. Κάθε αστός πλέον για να εισέλθη και να ανέλθη στην νέα κυρίαρχη τάξη είναι υποχρεωμένος να πραγματοποιήση την δική του Ιδιωτική επανάσταση, να αποκτήση δηλ. η ζωή του νόημα, να γίνει Πρόσωπο, να αποκτήση εσωτερικότητα και νεωτερικότητα, να γίνει διανοούμενος!

Η σύγχρονη επιστήμη προσφέρει ελεύθερα τα όπλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά στον επαναστατικό αγώνα. Σήμερα η ανθρωπότης συντηρείται από τους παληούς αστούς οι οποίοι συμπεριφέρονται σαν Διανοούμενοι και εξελίσσεται από τους κάθε είδους και κάθε τόπου επαναστάτες! Όμως δεν πρέπει να μας διαφεύγει πως ακόμη και αυτή η ίδια η επιστήμη, το οπλοστάσιο του διανοούμενου, εξαρτά απολύτως την ύπαρξή της από την επανάσταση, την απόλυτη ελευθερία. Δύο ολοκληρωτικά καθεστώτα καθόρισαν την σύγχρονη επιστήμη! Το Ρωσικό κομμουνιστικό καθεστώς και το Γερμανικό Ράϊχ, τα οποία μετακόμισαν και βασιλεύουν στις σημερινές ΗΠΑ. Στην Ρωσία και στο Βερολίνο η παληά καλή Επιστήμη της Φύσεως μεταμορφώθη σε τρόπο ζωής.

Η νευρολογία, η επιστήμη που ανέλαβε πρώτη να εξετάση τον εγκέφαλο του Λένιν, για να δημιουργήση το νέο Μυθικό πάνθεον, ταύτισε την ψυχή με τον εγκέφαλο, μια ταύτιση που δίνει ταυτότητα μέχρι σήμερα! Η “επιστήμη” της Φυσιογνωμίας του Γ΄ Ράϊχ εξελίσσεται με την βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής και ταυτίζει την ομορφιά με έναν συγκεκριμένο τύπο σώματος, μεταμορφώνοντας τους επαναστάτες διανοούμενους σε ομοιόμορφα πλάσματα, μονοδιάστατα, που εξελίσσουν τις στρατιωτικές ενδυμασίες, το ένδυμα της επιτυχίας και της ευτυχίας πρόσφατων ολοκληρωτικών επαναστατικών καθεστώτων (Κίνα).

Σύμφωνα με μία μοιραία για τον πλανήτη, σύμπτωση, όλη αυτή η μετάλλαξη του ανθρώπου, συνοδεύεται με μια παράλληλη εξέλιξη. Το αυτοκίνητο! Το αυτοκίνητο σήμερα είναι ένας Ιδιωτικός τρόπος μεταφοράς, που ευνοεί την εσωτερικότητα, και την Φωτίζει ταυτόχρονα. Το αυτοκίνητο υπερβαίνει για πάντα, προς όφελος του ανθρώπου, την Φύση! Ο άνθρωπος ελευθερώνεται από την ανάγκη της Φύσης και ανοίγει μπροστά του την κορυφή της ταυτότητός του. Την αυθυπέρβαση (την Ιδιωτική Επανάσταση) και την αυτοσυνειδησία (την είσοδό του στην Ιστορία, στο νέο Μυθικό πάνθεον των εκλεκτών και μοναδικών εγκεφάλων). Εδώ νομίζω όλοι μας χρειαζόμαστε μια πληροφορία. Ο εγκέφαλος του Λένιν, βρέθηκε ενισχυμένος πέρα από τα φυσιολογικά όρια, στην δύναμη των συνειρμών. Σ’ αυτούς τους ίδιους συνειρμούς, οι οποίοι τον Ίδιο “καιρό” περίπου δημιουργούσαν την ψυχανάλυση.

Ο Διανοούμενος για να ζήσει διαβάζει! Ελπίζοντας πως θ’ αρχίσει και να αφομοιώνει κάποια στιγμή, για να επιδοθεί στο επαναστατικό άθλημα των συνειρμών, το δίχτυ της αράχνης της αναπαραστάσεως, και να κορυφωθεί και να δοξαστεί με την σκέψη!
Να ολοκληρωθεί σαν σκεπτόμενο άτομο, δημιουργό σκέψης! Με την οποία θα εισέλθη θριαμβευτικά στην Ιστορία!

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, σε όσους διαθέτουν αρκετά Ισχυρή την βούληση για ελευθερία!
Και ποιο είναι το πρόβλημα;

Το σώμα! Όταν ο εγκέφαλος αναβαθμίζεται σε ψυχή, το διάβασμα και οι λέξεις σε οξυγόνο και ζωή, το σώμα πάσχει, δυσφορεί, εμφανίζεται σαν εμπόδιο στον δρόμο του διανοουμένου, είναι το κακό του. Η διάνοια δεν μπορεί να υποτάξη το σώμα! Γιατί το σώμα, και αυτό δυστυχώς, για τον άμοιρο διανοούμενο, είναι δισδιάστατο! Αποτελείται από σάρκα και από σώμα. Αυτό που απομένει λοιπόν στην νεωτερική διάνοια είναι να σκοτώση το σώμα, όπως είχε σκοτώσει η ίδια την ψυχή για να υπάρξη και να συμμαχήση με την σάρκα.

Στο αγώνα της διάνοιας συμπαρίσταται όλη η σύγχρονη τεχνολογία της επιστήμης, μόνο που κοστίζει. Οι Μεταμορφώσεις, στον σύγχρονο κόσμο μας, κοστίζουν, πληρώνονται και αυτές ακριβά!

Δεν υπάρχει όμως άλλος δρόμος. Η μονοδιάστατη ζωή, μέσα σε έναν πολυπολιτισμικό κόσμο, έχει στο κέντρο της το Χρήμα! Αυτό είναι το Ιερό Δισκοπότηρο, το φάρμακο αθανασίας του νεωτερικού μας εικονικού πολιτισμού. Η διάνοια ήταν γνωστό από πάντοτε, πως είναι η “σάρκα” του θείου ΝΟΥ, ήταν η αρχαία γνώμη. Η Γνώση αυτή όμως, χάθηκε στα συντρίμμια της επαναστάσεως.
Ο διανοούμενος πιστεύει πως ζωή είναι:
Αυτός, περιστοιχισμένος από τους Αγγέλους του Τσάρλι, να σκορπίζει δεξιά και αριστερά άφθονο χρήμα!

Τα έσχατα της Ιστορίας, εδώ και τώρα!
Καλή τύχη στον καλό αγώνα όλων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: