Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Η ΔΗΜΑΡ ζητά ευθύνες για το έγκλημα των Τούρκων διακινητών από την ελληνική κυβέρνηση

Πηγή: DefenceNet

Πλήγμα για τον… πολιτισμό της Ελλάδας θεωρεί η Δημοκρατική Αριστερά τη νέα τραγωδία με τους επτά νεκρούς μετανάστες στα ανοιχτά της Μυτιλήνης σήμερα τα ξημερώματα, η οποία προκλήθηκε μετά την εγκληματική και απάνθρωπη πράξη των Τούρκων διακινητών να ανατρέψουν τη λέμβο που μετέφερε τους ατυχείς λαθρομετανάστες και ύστερα να τους εγκαταλείψουν αβοήθητους.
Η ΔΗΜΑΡ με την ανακοίνωσή της, ουσιαστικά, επιρρίπτει την ευθύνη για τα εγκλήματα των Τούρκων στην Ελλάδα και τους Έλληνες γενικά και ζητά ευθύνες από την ελληνική κυβέρνηση...
«Η νέα τραγωδία στο Αιγαίο, λίγες ημέρες μετά το Φαρμακονήσι, αποτελεί πλήγμα για τον πολιτισμό μας. Η ελληνική προεδρία οφείλει, έστω και τώρα, να θέσει το ζήτημα της αναθεώρησης της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής. Οι μετανάστες δεν είναι εγκληματίες, αλλά θύματα» αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.
Εν πάσει περιπτώσει αν ευθύνεται για κάτι η ελληνική κυβέρνηση στο τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, είναι η παντελής αδιαφορία και απραγία της για την διαφύλαξη των ελληνικών συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας της ελληνικής επικράτειας. Όχι όμως και για τα προβοκατόρικα απάνθρωπα εγκλήματα των Τούρκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: