Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Στη χθεσινή συνέλευση στην πολυκατοικία μας για το αν δεν θα πάρουμε πετρέλαιο και του χρόνου η ίδια συζήτηση ακουγόταν.

Πηγή: Ολυμπία

Πριν, το πρωί στην τηλεόραση το ίδιο θέμα. Στο μετρό, στο λεωφορείο, στο δρόμο, παντού το ίδιο. Τρελάθηκε ο κόσμος από τη χαρά του. 20140325-074527.jpgΜέχρι που λένε θα γίνει δοξολογία και γι’ αυτό και ότι επίσης ο Πρόεδρος της δημόσιας (το εθνικιστικό, Ελληνική απαγορεύεται) «δημοκρατίας» μας, σε ειδική τελετή θα δεχθεί αυτούς που δεχόταν την 25η Μαρτίου( άγνωστο
αν θα τους δεχθεί φέτος που γίναμε σκέτο δημόσιο και τέρμα τα εθνικιστικά ακούς εκεί Ελληνικά και οι παρελάσεις, καλά λέει η Χανούμ Ρεπούσα) για να τιμηθεί το μέγα γεγονός.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών (Αθηνών σκέτο, να μην δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο με τον Ερτογάν όπου του ανήκουν αι λοιπαί χώραι) ) θα διατάξει, να ψάλλεται τιμής ένεκεν το πολυχρόνιον και να κτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες για τη σωτηρία του κόσμου (όχι προς Θεού του Ελληνισμού, απαγορεύεται).
Μέχρι και ο Αλέξης θα αφήσει για λίγο τα προσποιητά του τα αντιμνημονιακά και θα συνεορτάσει (παρόντος του Σουλτζ) και ασπαζόμενος θα συγχαρεί. Χειροκροτούντος ασταμάτητα και ενθουσιωδώς του Παπαδημούλη.
Σύσσωμο δε το υπουργικό συμβούλιο σε ειδική τελετή θα τιμήσει τον σωτήρα του κόσμου (των Ελλήνων, τέρμα).
Στην τελετή θα παρίστανται και όλοι οι κατά κάποιον τρόπο συμβάλαντες στο μέγα κατόρθωμα αυτό. Παλαιότερα ή σχετικά πρόσφατα.
Κουβέλης με την Ρεπούσια ΔΗΜΑΡ του, βεβαίως ο σωτήρας της Κύπρου Βενιζέλος, ο Καρατζαφέρης με το PSI του και ο Παπαδήμος «μας».
Τιμής ένεκεν θα προσκληθούν για να εορτάσουν το μέγα γεγονός, οι 50 οι Ελιές και τα Ποτάμια με τους άπειρους παραπόταμους των ΜΗ. ΚΥ.Ο.
Τον ΣΥΡΙΖΑ στις ΜΗ.ΚΥ.Ο., θα εκπροσωπεί η ΜΗ.ΚΥ.Ο Αντιγόνη του, με παρουσία και της επικεφαλής των ΜΗ.ΚΥ.Ο. Γιαννάκου Κούτσικου.
Το μέγα γεγονός της απονομής τιμών στο μέγα σωτήρα του κόσμου (όχι Ελλήνων είναι εθνικιστικό) στον σωτήρα μας και την υπερηφάνεια του κόσμου (όχι Ελλήνων δεν είμαστε μόνοι σε αυτή τη χώρα που κάποτε λεγόταν Ελλάδα), σε αυτόν που έσωσε τον κόσμο και την αποικία των γερμανών, τη χώρα μας.
Στον μέγα Αντώνη Σαμαρά για το πρωτογενές του με το οποίο θα φάμε όλοι με «χρυσά κουτάλια».
Ώστε να κερδίσει πάλιν τις εκλογές ο Αντωνάκης μας για να δημιουργεί συνέχεια πρωτογενή και να χαίρεται αυτός ο «έξυπνος» κόσμος (τις αγκύλες τις βάζει ο έξυπνος Αντωνάκης) για τα κατορθώματα του Αντωνάκη.
Είθε επίσης ο Θεός, να του δίνει χρόνια για να συμπληρώσει το έργον του, του να μην επιτρέπει να φορολογηθούν τα κοτετσια και οι μάντρες, για να μας βάλει το WiFi του, για να μας φέρει τη ΝΟΚΙΑ του και για να μεταβάλει της χώρα σε γερμανική ναζιστική επαρχία (όπως η Ουκρανία του φίλου του της φωτογραφίας) , χωρίς τους «άθλιους» Έλληνες και με μόνον μετανάστες.
Ζήτω η χώρα (όχι το έθνος).
Ζήτω ο Αντώνης μας.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
Υ. Γ.
- Ο «έξυπνος» Αντωνάκης που υποτιμά τη νοημοσύνη του δολοφονούμενου Ελληνισμού, σύντομα θα είναι εφιαλτικό παρελθόν.
- Μαζί με τον συμμαθητή του.
- Και θα αποτελεί «καμάρι» της οικογένειας της Πηνελόπης Δέλτα αφού έγινε κουίσλιγκ πρωθυπουργός των νεοναζί γερμανών.
- Που «τέτοιος» πλην των άλλων, πολιτικάντης πρωθυπουργός, που «τίμησε» τόσον πολύ το αξίωμα αυτό,
δεν έχει ξαναφανεί στην Ελλάδα από το 1821 μέχρι σήμερα.
- Τέτοιος «μάγκας» και «τσίφτης» πρωθυπουργός.
Ένας μόνον μπορεί να του παραβγεί. Όχι όμως πρωθυπουργός.
- Ο Δραγουμάνος της Κύπρου Ανανστασιάδης
Ζήτω η 25η Μαρτίου.
Ζήτω το Ελληνικό Έθνος.
Κάτω οι προδότες.
ΧΑΡΟΥΛΕΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: