Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Οἱ «Ἕλληνες» συνεργοὶ στὸν ἐποικισμὸ τῆς Πατρῖδος μας!



Τὸ διαβάζω, τὸ ξαναδιαβάζω… Δὲν μπορῶ νὰ τὸ πιστέψῳ!
Τὸ ἔψαξα γιὰ μοντάζ… Δὲν εἶναι!

Ῥὲ ἀναπληρωτῆ διοικητῆ τοῦ τμήματος πόσα τέτοια ἔχεις ὑπογράψη, μαζύ μέ τόν διοικητή σου;
Ἀστυνομικέ διευθυντῆ Ἀλεξανδρουπόλεως, πόσα τέτοια ἔχεις χορηγήσει ;;

τί προσδιορισμός κατοικίας εἶναι αὐτός;
Τὸ μόνον ποὺ τοὺς ἀπαγορεύετε εἶναι νὰ φύγουν ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα μέσῳ …Ἰταλίας!!! Μπράβο!!!

Ἀρχηγοὶ κομμάτων, ποὺ φωνάζετε ἐναντίον τῆς λαθρομεταναστεύσεως, ποῦ εἶναι ἡ ἐπερώτησίς σας στόν ὑπουργό προστασίας τοῦ πολίτου;
Πουθενά, ἔ;

Τὰ λεφτὰ ποὺ παίρνετε ῥὲ κυβερνῶντες ἀπὸ τὴν Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωση καί τά κάνετε «Ἀμυγδαλέζες» κλπ, γιατί δέν τά κάνετε βραχιολάκια ἐντοπισμοῦ; (Ἀπὸ αὐτὰ ποὺ ΔΕΝ βγαίνουν μὲ τίποτα!)
Δὲν συμφέρει…. Ἔ;

Τί ἐξετάσεις ὑγείας τούς κάνατε πρίν τούς ἀφήσετε ἐλευθέρους;
Καμμία φυσικά!

Φίλοι…
Καλὸ εἶναι νὰ κυκλοφορήσῃ!
Ὅσο περισσότεροι τὸ ξέρουν, τόσο ἀποδεικνύεται στὰ μάτια τους, ὅτι κάποιοι λένε γιὰ νὰ λένε καὶ ἁπλᾶ τοὺς χαϊδεύουν τὰ αὐτιά!
Θέλουμε πιὰ πράξεις!
Ἀπὸ λόγια χορτάσαμε!!!

Εὐτυχίδης Γρηγόριος

Φιλονόη

 logia-tou-aera

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Έλεγε ένας Πακιστανός: Στην πατρίδα μου κάνουμε περίπου 8 παιδιά, γιατί φοβόμαστε την Ινδία! Φανταστείτε τι έχει να γίνει! Όλοι κατευθύνονται για την Ευρώπη αλλά φρόντισαν με το Δουβλίνο 2, να θωρακιστούν οι Ευρωπαϊκές χώρες και να γίνουμε εμείς αποθήκη ανθρώπων! Επιπλέον μας διέλυσαν με την κρίση. Οι νέοι (200.000) έφυγαν για έξω, και όσοι έμειναν είναι άνεργοι και ζουν από τη σύνταξη του πατέρα.

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό φίλε, όταν με το καλό πεθάνει και ο πατέρας, στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ θα γίνει το "σώσε!", από αυτούς που θα σπρωχτούν στην παγίδα της αιματηρής βίας. Λυπηρό. Όμως, εμείς δώσαμε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μας κάνουν αυτά που μας κάνουν. ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ τα λαμόγια ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΦΙΛΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΈΒΡΙΣΚΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ.