Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

JGKJGHKJKJ
Νέα πτήση  μη επανδρωμένου » αεροσκάφους» στον ουρανό του Παρισιού εντοπίστηκε απόψε  το βράδυ (BFMTV). Πρόκειται για μηχανοκίνητα ελικοφόρα μικρού μεγέθους που πετούν συνήθως στα 300 μ.
Το  κύμα εμφανίσεων αυτών των κατασκοπευτικών που έχουν παρατηρηθεί να πετούν πάνω από τη γαλλική πρωτεύουσα έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
8841c131fbc661870986e40c11224afd
Στις 24/02/15, 5 τέτοια μικροαεροσκάφη πέταξαν πάνω από την πλατεία Concorde, και τις πόρτες  εισόδου στην πόλη, Clignancourt, Saint-Ouen, και Issy-les-Moulineau (europe1).
Ενώ στις 23/02/15, πέταξαν αργά τη νύχτα πάνω από τον Πύργο του Άιφελ, τη Βαστίλη,την Πρεσβεία των ΗΠΑ, τις Invalides και την  Concorde.(FR 24)
sull55-L
Ανακριτικές ομάδες της Αεροπορίας έχουν συσταθεί για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο των κατασκοπευτικών πτήσεων που φωτογραφίζουν και βιντεοσκοπούν ευαίσθητα δεδομένα, όπως η περίπτωση της πτήσης πάνω από το Προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων αλλά και των εργοστασίων πυρηνικής ενέργειας στα τέλη Σεπτεμβρίου (FR24).
Το  κατασκοπευτικό της Τρίτης 03/03/15, πετούσε γύρω από την Πόρτα του Montreuil, και  αστυνομική περίπολος εντόπισε ύποπτα άτομα. Τα άτομα κατάφεραν να διαφύγουν με ένα μαύρο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού BFMTV, το κατασκοπευτικό δεν κινούσαν  οι 4 καταζητούμενοι, αλλά οι τελευταίοι είχαν επιφορτισθεί να το ανακτήσουν μετά την πτήση του.
Οι 4 άνδρες αναζητούνται.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: