Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

EΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ …ΝΕΚΡΟΣ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ….τι λένε οι Ρώσοι

Την ώρα που στη Γενεύη χαράζεται η τύχη της μαρτυρικής μεγαλονήσου Κύπρου λίγες μόλις βδομάδες μετά την εκτέλεση του ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα την δηλητηρίαση του ρώσου πρέσβη στο Ισραήλ ένας ακόμη υψηλόβαθμος διπλωμάτης ρώσος πέφτει νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην Αθήνα επί της Ηρώδου Αττικού 7.
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ
Η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε νεκρός ο ρώσος πρόξενος  στην Ελλάδα Andre Malanin, στο διαμέρισμά του στην Αθήνα αναφέρει το RT επικαλούμενο το  « RIA Novosti »
Στην Αθήνα, πέθανε ο 55χρονος ρώσος πρόξενος, αανφέρει το  « Πρώτο θέμα ». Η ρωσική πρεσβεία επιβεβαίωσε το θάνατο του διπλωμάτη.Το Τηλεοπτικό κανάλι CNN Ελλάδα δήλωσε ότι πρόκειται για τον πρόξενο Αντρέι Malanin.Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα ,« σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο διπλωμάτης δεν είχε πάει σήμερα στο γραφείο του και παράλληλα δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Έτσι, συνεργάτες του που ανησύχησαν έσπευσαν στο σπίτι του. Όταν χτύπησαν και δεν πήραν καμία απάντηση, ειδοποίησαν την Αστυνομία και άνοιξαν την πόρτα, όπως προβλέπεται.Μέσα στο διαμέρισμα βρήκαν τον 55χρονο πρόξενο νεκρό. Ήταν πεσμένος στο πάτωμα σε ύπτια θέση, ενώ τα κλειδιά του σπιτιού ήταν πίσω από την πόρτα.΄΄ αναφέρει το RIA NOVOSTI
Και συμπληρώνει  »Όπως αναφέρεται από την ελληνική αστυνομία, ο θάνατος του πρόξενου προήλθε από παθολογικά αίτια. Το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση. »Kαι το πρακτορείο vesti και το TASS αναφέρουν πανομοιότυπα την είδηση είναι κανονικό δελτίο τύπου.
Sputnik: βρέθηκε πεσμένος στο δωμάτιο του είπε στο AFP μια στυνομική πηγή και δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: